Puteți obține cydia fără jailbreaking? Fapte și alternative

Din păcate, nu este posibil să obțineți adevărata Cydia fără jailbreaking iPhone-ul dvs. Dacă într-adevăr doriți Cydia și vă simțiți confortabil cu jailbreaking, puteți obține Cydia în cel mai scurt timp! Dacă doriți doar să instalați aplicații care nu sunt disponibile în magazinul de aplicații, dar nu doriți să vă încurcați cu jailbreaking, verificați magazinele alternative de aplicații, cum ar fi Altstore și AppCake. Atât ALTSTORE, cât și aplicații vă permit să instalați aplicații din fișierele IPA pe care le-ați descărcat din altă parte - asigurați-vă că descărcați numai aplicații din site-urile în care aveți încredere.

Pași

Intrebarea 1 din 2:
Care sunt unele alternative Cydia?
  1. Imagine intitulată Get Cydia fără jailbreaking Pasul 1
1. Încercați Altstore în schimb. Altstore, cum ar fi Cydia, vă permite să instalați aplicații și jocuri care nu sunt disponibile în App Store. Spre deosebire de alternativele Cydia Banned acum care au folosit certificate de securitate revocabilă (Tweakbox, Panda Helper și Appalley, pentru a numi câteva), Altstore funcționează prin tricking iPhone în a gândi că instalați aplicații pe care le-ați dezvoltat. Puteți chiar să o utilizați în aplicațiile Sideload pe care le descărcați din altă parte. Verifică Cum se instalează Altstore Pentru instrucțiunile de instalare pas cu pas.
  • Dacă descărcați o aplicație de la Altstore, va fi disponibilă timp de 7 zile înainte de restricțiile de dezvoltatori ale Apple. Dar nu vă faceți griji, Altstore vă reîmprospătează automat aplicațiile la fiecare 7 zile pentru a menține lucrurile.
  • Pentru a instala o aplicație dintr-un fișier IPA pe Altstore, începeți prin descărcarea IPA de la un site în care aveți încredere. Într-adevăr, faceți cercetarea dvs., astfel încât să nu primiți malware! Apoi, deschideți Altstore, apăsați Aplicatiile mele, Atingeți +, și selectați fișierul IPA.
  • Imagine intitulată Get Cydia fără jailbreaking Pasul 2
    2. Instalați versiunea non-Jailbroken a AppCake. Aplicația a fost în jur de mult timp, dar a fost disponibilă numai dacă ați folosit Cydia. Acum puteți utiliza aplicații pentru a instala aplicații și jocuri non-App Store, fără a fi nevoie de jailbreak iPhone. Verifică Cum se instalează Aplicația Pentru a afla cum să instalați aplicația cu și fără Cydia.
  • Există o captură pentru a folosi aplicații fără jailbreaking - este posibilă numai să lucreze la dispozitive non-Jailbroken prin instalarea certificatelor de întreprinderi. Apple devine branky despre acest lucru și revocă periodic astfel de certificate. Când se întâmplă acest lucru, aplicația nu mai funcționează, ceea ce înseamnă că va trebui să așteptați zile, săptămâni și, uneori, mai mult înainte de a vă putea reinstala. Aplicații odată populare, cum ar fi Tweakbox, nu mai funcționează pe dispozitivele non-Jailbroken din cauza acestei probleme.
  • Dacă nu puteți utiliza aplicații, deoarece certificatul este revocat, dezvoltatorul recomandă o opțiune plătită numită iPastore. iPastore oferă o acoperire completă revocată, ceea ce înseamnă că Apple revocă certificatul IT, emite un nou unul imediat.
  • Întrebarea 2 din 2:
    Dacă vreau cu adevărat acces la totul pe Cydia?
    1. Imagine intitulată Get Cydia fără jailbreaking Pasul 3
    1. Jailbreak iPhone. Cydia se bazează pe accesul acordat sistemului iPhone prin procesul de jailbreak. Nu există nici o modalitate de a instala Cydia pe iPhone fără jailbreaking. Dacă aveți cu adevărat nevoie de Cydia, va trebui să vă jailbreak iPhone-ul pentru ao obține. Verifică Cum să jailbreak un iPhone Pentru instrucțiuni ușor de urmărit pe Jailbreaking iPhone-ul dvs.
    • Jailbreaking este recomandat numai pentru utilizatorii avansați, deoarece vă permite să instalați aplicații și tweaks care nu sunt examinate de Apple. Un iPhone Jailbroken este, de asemenea, mai susceptibil la programe malware, dar riscul de infectare are multe de-a face cu obiceiurile dvs. personale de navigare.
    • Procesul de jailbreak poate face telefonul dvs. inoperabil dacă nu respectați instrucțiunile exact.
    • Jailbreaking va anula garanția, dar puteți elimina cu ușurință jailbreak-ul înainte de a le trimite pentru serviciul de garanție.

    sfaturi

    Unele site-uri populare care oferă aplicații gratuite în format IPA sunt ios ninja, Arhiva.ORG-ul lui Arhiva software-ului IPA, Aplicația iOS, și Descărcarea IPA.
  • Instalarea oricărei aplicații de undeva decât App Store este riscantă deoarece aceste aplicații nu sunt verificate de Apple. Faceți acest lucru la propriul dvs. risc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar