Cum se șterge cydia de la iphone / ipod touch

Cydia este o aplicație care permite dispozitivele Jailbroken iOS să găsească și să instaleze aplicații și opțiuni de jailbreak. Dacă nu mai doriți să utilizați Cydia, puteți fie să o dezinstalați, fie să vă eliminați complet jailbreakul. Dacă nu mai doriți Cydia, puteți pur și simplu să o dezinstalați. Dacă trimiteți dispozitivul în serviciu, veți dori să eliminați complet jailbreak astfel încât garanția dvs. să nu fie anulată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ștergerea pachetelor Cydia și a aplicației
  1. Imagine intitulată Șterge Cydia de la IPhone_Ipod Touch Pasul 1
1. Deschide Cydia. Puteți elimina Cydia de pe dispozitiv fără a-ți pierde jailbreak-ul. Fără Cydia, dispozitivul dvs. nu va putea porni în modul sigur dacă ceva nu merge bine cu jailbreak-ul.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia din iPhone_Ipod Touch Pasul 2
    2. Apasă pe "Instalat" Tab în partea de jos a ecranului. Aceasta va deschide o listă a tuturor pachetelor dvs. instalate.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 3
    3. Atingeți un Tweak sau o aplicație pe care doriți să o eliminați de pe dispozitiv. Acest lucru va deschide pagina detaliilor sale.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 4
    4. Apasă pe "Modifica" în colțul din dreapta sus și apoi apăsați "Elimina". Acest lucru va adăuga elementul la coada de dezinstalare.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia din iPhone_Ipod Touch Pasul 5
    5. Atingeți "Continuați să așteptați în așteptare". Acest lucru vă va permite să selectați mai multe pachete pentru a adăuga la coada de dezinstalare.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 6
    6. Repetați procesul de așteptare până când ați selectat toate pachetele pe care doriți să le eliminați. Reveniți la "Instalat" după ce ați terminat de așteptare.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 7
    7. Apasă pe "Coadă" butonul și apoi apăsați "A confirma". Aceasta va elimina toate pachetele pe care le-ați selectat.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_ipod Touch Pasul 8
    8. Reveniți la "Instalat" fila și selectați "Utilizator" listă. Aceasta va afișa o listă cu cele mai importante pachete.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la IPhone_Ipod Touch Pasul 9
    9. Dezinstalați "Cydia Installer" pachet. Deschide "Cydia Installer"" Detalii pagină și apăsați "Modifica". Selectați "Elimina" și apoi apăsați "A confirma". Cydia va fi dezinstalat, iar dispozitivul dvs. va reporni după aceea.
  • Metoda 2 din 2:
    Îndepărtarea jailbreakului
    1. Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 10
    1. Conectați dispozitivul iOS la computer. Utilizați cablul USB pentru a conecta iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch la computer. Îndepărtarea jailbreakului va elimina complet Cydia și toate tweaks-urile jailbreak și aplicațiile de pe dispozitivul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergere Cydia din iPhone_Ipod Touch Pasul 11
    2. Deschideți iTunes dacă nu se deschide automat. Veți folosi iTunes pentru a copia și a restabili dispozitivul în starea sa din fabrică, eliminând jailbreakul și toate urmele Cydia. Veți pierde toate tweaks-urile dvs. de jailbreak, dar nu veți pierde niciunul dintre datele dvs.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 12
    3. Selectați dispozitivul dvs. iOS în partea de sus a iTunes. Aceasta va deschide fereastra sumară.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 13
    4. Selectați "Acest calculator" și apoi faceți clic pe .Înapoi acum. Acest lucru va face o copie de rezervă completă a dispozitivului dvs. pe hard diskul computerului. Procesul de backup va dura câteva minute pentru a fi completat.
  • Imagine intitulată Șterge Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 14
    5. Apasă pe .Restaurați iPhone / iPad / iPod... buton. iTunes vă va cere să confirmați înainte ca procesul de restaurare să continue. Dispozitivul dvs. IOS va fi șters curat, ceea ce va dura câteva minute.
  • Imagine intitulată Ștergere Cydia de la iPhone_Ipod Touch Pasul 15
    6. Încărcați copia de rezervă după finalizarea procesului de restaurare. După ce dispozitivul dvs. a fost restaurat, iTunes vă va oferi opțiunea de configurare a dispozitivului ca nou sau pentru încărcarea unui fișier de rezervă. Selectați Backupul pe care tocmai l-ați creat și alegeți să restaurați din acesta. Aceasta va restabili toate datele și setările dvs., eliminând jailbreak, Cydia și toate aplicațiile Tweaks și Cydia pe care le-ați instalat.
  • Încărcarea backup-ului va dura câteva minute. Puteți monitoriza progresul pe ecranul dispozitivului dvs. IOS.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar