Cum se schimbă culoarea imessage

Apple Imesage este o aplicație ușor de utilizat pe care mulți proprietari iPhone le folosesc pentru a comunica. Cu toate acestea, nu este cea mai ușor de personalizabilă aplicație. În ciuda acestui fapt, aveți câteva opțiuni disponibile dacă doriți să personalizați culorile bulelor mesajului în imescad. Acest articol va explica aceste opțiuni și pașii pe care trebuie să o faceți pentru a personaliza aplicația IMESSAGES.

Pași

Metoda 1 din 2:
Schimbarea culorii imessage cu o aplicație suplimentară
  1. Imagine intitulată Modificare Umessage Culoare Pasul 1
1. Faceți clic pe pictograma App Store de pe ecranul de pornire iPhone. Dacă în prezent într-un alt program, apăsați butonul HOME pentru a reveni la ecranul inițial și apoi localizați pictograma acolo.
  • Imagine intitulată Modificarea culorii imessage Pasul 2
    2. Alegeți opțiunea de căutare din partea de jos. Opțiunea de căutare utilizează o pictogramă de lupă a geamului. După cum sa menționat, în majoritatea versiunilor de iOS, această opțiune este situată în partea de jos a ecranului de pe pagina principală a App Store, dar există unele diferențe în fiecare versiune a sistemului de operare.
  • Imagine intitulată Schimbarea ilustage Culoare Pasul 3
    3. Căutați o aplicație care poate crea diferite imagini de mesaje. Toate aplicațiile care pot fi găsite pe magazinul de aplicații nu schimbă de fapt setările de imissiune. În schimb, ele creează imagini ale cuvintelor pe care doriți să le trimiteți (cu orice font, stil sau culoare pe care îl alegeți) și vă permit să lipiți imaginea într-o casetă de mesaje.
  • Există o serie de astfel de opțiuni de aplicație, inclusiv textul de culoare și color mesajele dvs. Toate funcționează aproape identic, astfel încât diferența principală este numărul și tipurile de fonturi, fundaluri și culori pe care le puteți utiliza.
  • Dacă doriți să vedeți o listă completă de opțiuni, introduceți "color imessage" în bara de interogare de căutare și apoi faceți clic pe "Căutare." O serie de aplicații ar trebui să apară care sunt special concepute pentru a crea bule de text imissage în stilul ales.
  • Imagine intitulată Schimbare imissage Culoare Pasul 4
    4. Selectați o aplicație. Derulați prin aplicații, cum ar fi mesajele de text color, mesageria de culori Pro și textul de culoare pentru imessage. Unele dintre aplicațiile din listă vor fi gratuite, iar altele vor costa aproximativ 0 $.99.
  • Citiți recenziile pentru aplicații. Există câteva aplicații care conțin glitches sau nu mai funcționează cu versiunile curente ale imESsages.
  • Căutați caracteristicile pe care le doriți. Majoritatea aplicațiilor vor include imagini eșantionate ale modificărilor pe care le pot furniza. Căutați cele care se potrivesc cel mai bine stilului pe care îl căutați.
  • Imagine intitulată Schimbare imissage Culoare Pasul 5
    5. Atingeți "Instalare". Este posibil să fie necesar să introduceți ID-ul dvs. Apple, dacă nu ați făcut-o recent.
  • Imagine intitulată Schimbare imissage Culoare Pasul 6
    6. Deschideți aplicația. Puteți selecta "Deschidere" odată ce aplicația este instalată pentru a găsi pictograma de pe ecranul principal.
  • Imagine intitulată Schimbare imessage Culoare Pasul 7
    7. Faceți un mesaj text personalizat. Utilizați diferitele opțiuni de meniu pentru a crea un fișier imagine care vă convine.
  • În "Colorați mesajele," Veți vedea trei opțiuni în mijlocul ecranului: Primul este un stil de text prestabilit cu fundal, al doilea vă permite să modificați culoarea textului sau a fundalului (sau ambele), iar al treilea vă permite să schimbați fontul. Atingerea oricăreia dintre aceste opțiuni va face o listă de opțiuni de model, culoare sau fonturi apar pe jumătatea inferioară a ecranului. După selectarea opțiunilor, doriți, introduceți textul mesajului pe care doriți să îl trimiteți.
  • Dacă utilizați "Texting color," Șase icoane cu următoarele titluri vor apărea pe ecran după ce deschideți aplicația: bule colorate, bule texturate, text colorat, text strălucitor, text cursiv, text fantomă. Atingeți opțiunea de alegere și apoi derulați prin variațiile care apar în rândul care apare de-a lungul mijlocului ecranului. Atingeți stilul sau culoarea alegerii dvs. și apoi introduceți textul.
  • Imagine intitulată Schimbarea ilustrage Culoare Pasul 8
    8. Copiați, lipiți și trimiteți imaginea pe care ați creat-o. Pentru toate aplicațiile disponibile, va trebui să mutați manual fișierul de imagine în aplicația ImeSsage.
  • Dacă utilizați "Colorați mesajele," terminați scrierea mesajului dvs. și apoi loviți "Trimite" buton. Instrucțiunile vă vor informa că aplicația a copiat imaginea în clipboard și vă spune cum să o trimiteți. Atingeți "Continua." Programul se va deplasa la fundal și puteți deschide IMESSAGES. Găsiți contactul relevant și apoi țineți degetul în caseta de mesaje până la "pastă" pictograma apare. Atingeți-l pe acesta și apoi trimiteți imaginea.
  • În "Texting color," După crearea imaginii atingeți butonul cu cuvintele "Faceți clic aici pentru a trimite mesajul text." O fereastră va fi informându-vă că fișierul a fost copiat în clipboard. Atingeți OK, apoi apăsați butonul Acasă. Deschideți imessage și găsiți contactul corespunzător. Țineți degetul pe caseta de mesaje până la "pastă" pictograma apare, atingeți-o, apoi trimiteți imaginea ca mesaj.
  • Metoda 2 din 2:
    Schimbarea culorii imessage prin jailbreaking telefonul tău
    1. Imagine intitulată Schimbarea culorii imessage Pasul 9
    1. Înțelegeți ce înseamnă să vă jailbreak iPhone-ul. În contextul comunității iPhone, jailbreaking înseamnă eliminarea numeroaselor restricții Apple a implantat în iOS. Pentru cei care sunt foarte angajați să aibă un iPhone personalizabil, aceasta este probabil una dintre cele mai bune opțiuni. Cu toate acestea, nu este pentru toată lumea.
    • Verificați dacă jailbreaking iPhone-ul dvs. va anula garanția. Cu excepția cazului în care sunteți foarte experimentat cu jailbreaking, poate doriți să așteptați să vă jailbreak iPhone până când garanția Apple expiră la 1 an după cumpărare.
    • Apple a încercat să creeze un mediu care - pentru că este foarte reglementat - este sigur pentru aproape toți utilizatorii. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la malware sau înșelători ca și cum ați fi protecția oferită de restricțiile de mere.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii imessage Pasul 10
    2. Actualizați programele și salvați fișierele. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă a fișierelor înainte de a face orice comutator, doar în cazul în care se întâmplă ceva rău.
  • Actualizați iTunes la cea mai recentă versiune.
  • Backup iPhone-ul pe iTunes și / sau cu utilizarea unui nor.
  • Selectați un program Jailbreak. Programe precum RedSn0W sau RageBreak sunt opțiuni. Ar trebui să cercetați cele mai noi și mai bune programe pentru Jailbreaking modelul iPhone. Există o serie de opțiuni acolo, dar determinând care este mai bine poate fi dificilă decât dacă cunoașteți oameni care au avut succes cu un anumit program. Acestea sunt, la urma urmei, nu programe aprobate de Apple și, astfel, nu au fost difuzate profesional.
  • Multe dintre aceste programe sunt actualizate pentru a lucra pe anumite versiuni ale IOS și nu pe soiuri ulterioare (adesea, deoarece Apple modifică intenționat sistemul de operare pentru a preveni jailbreaks). Este foarte comun ca, de exemplu, un program poate lucra la iOS 8.1.1 dar nu 8.1.2. Ar trebui să existe informații disponibile despre discutarea programului și nu poate face.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii imessage Pasul 11
    3. Instalați programul Jailbreak. De fapt, va trebui să descărcați fișierul într-un computer separat pentru a finaliza procesul de jailbreak.
  • Descărcați un program Jailbreak pe computerul dvs.
  • Instalați programul pe computer. Amintiți-vă, vă poate oferi un cod de acces pentru a utiliza mai târziu. Înregistrați-o și păstrați-o la îndemână.
  • Descărcați cele mai recente firmware iOS. Puteți găsi fișierul firmware [iPhonehacks.com / download-iPhone-ios-firmware aici]. Când executați programul Jailbreak ca administrator, va trebui să selectați acest fișier de firmware.
  • Imagine intitulată Modificarea culorii imissage Pasul 12
    4. Asigurați-vă că computerul și iPhone sunt pregătiți să fie conectați. Verificați dacă telefonul și computerul sunt conectate la aceeași conexiune fără fir.
  • Imagine intitulată Schimbare imissage Culoare Pasul 13
    5. Completați procesul de jailbreak.
  • Așezați iPhone-ul în modul de upgrade de firmware (DFU). (Pentru a pune iPhone în modul DFU, ar trebui să țineți apăsat butonul de alimentare timp de 3 secunde. Apoi, țineți apăsat butonul de pornire cu butonul de alimentare timp de 10 secunde. Eliberați butonul de alimentare în timp ce țineți apăsat butonul de pornire.) Opriți telefonul și conectați-l la computer. Apoi, vă veți pregăti să plasați programele pe care tocmai le-ați descărcat pe iPhone.
  • Programul Jailbreak ar trebui să activeze pe iPhone. Eliberați butonul de pornire de pe telefon. Așteptați ca iPhone să repornească.
  • După activarea legăturii jailbreak, vi se va cere să o plasați din nou în modul DFU. IPhone-ul dvs. poate avea nevoie să reporniți de câteva ori.
  • Găsiți adresa IP utilizată pe iPhone. Acesta este listat în aplicația de setări din zona Wi-Fi.
  • Lansați terminalul de pe computer. Introduceți următoarea comandă: "SSH rădăcină @."(Introduceți adresa IP a iPhone-ului între paranteze).
  • Introduceți parola care vi sa acordat când ați instalat programul Jailbreak.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii imessage Pasul 14
    6. Instalați Cydia (dacă este cazul). Cydia este o aplicație care vă va permite să descărcați noi programe la iPhone după jailbreak. Unele programe de jailbreak vor instala automat Cydia, deci nu este nevoie să îl instalați separat.
  • Imagine intitulată Resetați un iPhone Pasul 5
    7. Reporniți iPhone-ul. Ar trebui să aveți o aplicație Cydia pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Schimbare imessage Culoare Pasul 16
    8. Lansați Cydia. Căutați un program care vă va permite să personalizați părțile substanțiale ale interfeței iPhone, cum ar fi culorile text sau imessage. Două dintre cele mai frecvente opțiuni sunt Winterboard și Dreamboard, dar și altele există. Instalați-l la iPhone. O nouă aplicație ar trebui să apară pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Schimbarea clasei imessage Pasul 17
    9. Selectați pictograma aplicației Noua personalizare din ecranul inițial. Verificați marca de lângă mesajul Culorile bubble pe care doriți să le utilizați. Există o serie de culori pe care le puteți utiliza cu mesaje de ieșire și de intrare.
  • sfaturi

    Încercați să schimbați mai întâi culorile imediate cu aplicațiile, dacă iPhone-ul dvs. nu este deja jailbroken.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar