Cum de a clipea un xbox 360

Doriți să jucați jocuri arse pe Xbox 360? Pentru a reda backup-uri, va trebui să clipeați unitatea DVD a Xbox 360, astfel încât să funcționeze firmware-ul personalizat. Acest lucru va permite unității de citire a discurilor care au fost arse, iar clipește corespunzătoare vă permite să vă conectați la Xbox Live. Procesul de clipește variază ușor în funcție de modelul de unitate DVD pe care o aveți.

Pași

Partea 1 din 4:
Extragerea unității DVD
  1. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 1
1. Actualizați-vă Xbox. Înainte de a începe dezasamblarea și clipește, veți dori să vă asigurați că Xbox 360 a fost actualizat recent. Acest lucru se datorează faptului că software-ul intermitent a fost conceput pentru a lucra cu cele mai recente actualizări și puteți rula în unele erori dacă nu aveți actualul dvs. Xbox 360.
  • Consultați acest ghid pentru mai multe detalii despre actualizarea dvs. Xbox 360.
  • Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 2
    2. Deschideți Xbox 360. Pentru a clipea unitatea DVD, va trebui să o scoateți din Xbox 360. Pentru a face acest lucru, va trebui să eliminați panoul exterior al Xbox-ului.
  • Vedea Acest ghid Pentru instrucțiuni detaliate privind deschiderea casetei Xbox 360.
  • Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 3
    3. Scoateți unitatea DVD. Trageți ușor unitatea DVD din Xbox. Asigurați-vă că nu trageți cablurile care conectează unitatea la circuitul Xbox.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 4
    4. Deconectați unitatea. După ce ați tras unitatea, deconectați cele două cabluri care atașează unitatea la Xbox. Acum ar trebui să puteți elimina complet unitatea din consola.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 5
    5. Identificați producătorul DVD Drive. Există patru producători diferiți de unități DVD, pe care Xbox 360 ar putea fi utilizarea. Unele unități vor necesita mai multe instrumente decât altele. Puteți identifica unitatea examinând autocolantul pe el. Trebuie doar să cunoașteți producătorul pentru a determina ce instrumente și proces pe care le veți folosi.
  • Cei patru producători sunt Lite-On, Samsung, Benq și Hitachi.
  • Partea 2 din 4:
    Configurarea jungleflasherului
    1. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 6
    1. Descărcați software-ul intermitent. Pentru a clipea unitatea dvs., va trebui să descărcați software-ul conceput pentru proces. Există un program numit Jungleflasher, care este proiectat special la Flash Xbox 360 unități. Puteți descărca gratuit Jungleflasher de pe site-ul dezvoltatorului.
    • De asemenea, veți avea nevoie de fișierele firmware pentru unitatea dvs. Descărcați IXTREME LT + 3.0 Firmware Fișiere de pe site-ul IXTREME. Jungleflasher nu este ambalat cu aceste fișiere din motive legale. Aceste fișiere de firmware modifică modul în care funcțiile Xbox 360 DVD unitate, permițându-vă să instalați software personalizat.
    • Dacă clipește o unitate Hitachi, va trebui să descărcați suplimentul IXTREME LT + 3.0 fișiere hitachi, de asemenea.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 7
    2. Extrageți arhiva jungleflasherher. După descărcarea Jungleflasher, extrageți folderul la o locație ușor de accesat pe computer. Nu aveți nevoie să instalați Jungleflasher pentru ao folosi. Plasarea dosarului Jungleflasher pe desktop sau pe rădăcina hard disk-ului dvs. va face ușor accesul în timpul procesului intermediar.
  • Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 8
    3. Copiați fișierele firmware în directorul Jungleflasher. Odată ce ați extras Jungleflasher, extrageți arhiva care conține IXTREME LT + 3.0 fișiere firmware. Deschideți dosarul extras și apoi deschideți Firmware pliant. Copiați toate fișierele în Firmware Dosarul din directorul Jungleflasher.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 9
    4. Copiați fișierele DLL necesare. Deschideți directorul jungleflasher, apoi deschideți libusb pliant. Copiați libusb0.DLL Fișier din acest dosar și plasați-l în directorul rădăcină Jungleflasher, aceeași locație că Jungleflasher.exe Programul este situat.
  • Deschide Portio dosar și copiați ambele fișiere la directorul rădăcină Jungleflasher.
  • Partea 3 din 4:
    Conectarea unității la computer
    1. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 10
    1. Adunați-vă materialele. Veți avea nevoie de mai multe instrumente pentru a conecta unitatea DVD pe computer astfel încât să poată fi aprins:
    • Instrumentul de conector USB (XECUTER X360USB, X360USBPRO)
    • Adaptor DVD-to-molex (XECUTER CK3 Lite). Acest lucru nu este necesar dacă utilizați instrumentul XECUTER X360USB, deoarece este deja construit. Dacă utilizați instrumentul X360USBPRO, veți avea nevoie de acest adaptor.
    • Sonda (sonda TX CK3 3, sonda de deblocare TX Sputnik360, Maximus 360 scorpion scorpion v2). Acest lucru este necesar numai pentru unitatea Lite-on. Nici o altă unitate DVD nu necesită acest instrument.
    • Conector de alimentare molex-la-out (MOLEX la USB funcționează și)
  • Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 11
    2. Dezasamblați unitatea DVD Lite-on. Dacă clipește o unitate DVD Lite-on, va trebui să scoateți panoul de protecție de pe unitatea DVD pentru a accesa circuitul. Îndepărtați unitatea și scoateți cele patru șuruburi care țin de panoul în poziție. Scoateți panoul pentru a expune circuitul.
  • Trebuie doar să faceți acest lucru pentru unitățile Lite-on. Dacă utilizați orice altă unitate, puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 12
    3. Puteți instrumentul conectorului USB. Dacă utilizați instrumentul XECUTER X360USB, conectați cablul MOLEX la adaptorul MOLEX de pe instrumentul USB și apoi conectați celălalt capăt la adaptorul Molox-To-Outlet. Conectați instrumentul USB la unitatea DVD utilizând cablul de alimentare standard (cu excepția cazului în care clipește o literă, caz în care se referă la următorul pas). Dacă utilizați X360USBPRO, conectați CK3 Lite la unitatea DVD utilizând cablul de alimentare și apoi conectați CK3 Lite la priza utilizând adaptorul Molox-to-Outlet.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 13
    4. Conectați sonda (numai Lite-on). Conectați cablul sondei atât la conectorul USB, cât și la unitate. Conectați capătul cablului cu butonul de apăsare la conectorul de alimentare de pe DVD unitate. Conectați celălalt capăt al cablului în conectorul USB.
  • Atașați piesa sondei la firul mic care iese din cablul sondei. Sonda ar trebui să se aprindă.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 14
    5. Conectați cablul SATA de la conectorul USB la unitatea DVD. Acest lucru va permite transmiterea datelor de pe computer la unitatea DVD.
  • Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 15
    6. Conectați conectorul USB în computer. Conectați conectorul într-un port USB deschis de pe computer. Evitați utilizarea unui hub USB, deoarece nu va oferi suficientă energie. Puteți utiliza un cablu de extensie dacă nu puteți ajunge la un port. Mai multe lumini ar trebui să apară pe conectorul USB atunci când sunt conectate la computer.
  • Partea 4 din 4:
    Flashing Drive

    Alegeți secțiunea pentru DVD Drive dvs. Xbox 360 utilizează: SamsunghitachibenQ

    Lite-on

    Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 15

    Flashing o unitate Samsung

    1. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 16
      1. Porniți jungleflasher. Odată ce unitatea este conectată la instrumentul USB și la computer, puteți începe Jungleflasher pentru a începe procesul intermitent.
    2. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 17
      2. Verificați starea cheie. Faceți clic pe fila DVDKEY 32. Aceasta va afișa toate informațiile de pe tasta DVD a unității dvs., care este esențială pentru clipeală. În "Drive proprietăți" secțiune, "Tasta DVD" Intrarea ar trebui să spună "Neveriectificat".
    3. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 18
      3. Deblocați unitatea. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe "Sammy Deblock" buton. Dacă nu ați aprins niciodată unitatea, faceți clic pe Da, în caz contrar, urmați instrucțiunile din caseta de dialog.
    4. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 19
      4. Așteptați ca unitatea să se deblocheze. Veți vedea textul în caseta din partea de jos a ferestrei. Odată ce unitatea a fost deblocată, căutați "Drive proprietăți" Secțiunea din fila MTK Flash 32. "Vendor" Câmpul ar trebui să citească "Conduceți modul Vendor".
    5. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 20
      5. Copiați firmware-ul vechi. Faceți clic pe butonul de citire. Jungleflasher va începe să citească fișierele Firmware Samsung. După terminarea acestuia, vi se va solicita să salvați firmware-ul original ca o copie de rezervă. Alegeți o locație pe care o puteți găsi cu ușurință dacă doriți să restaurați fișierele originale de firmware.
    6. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 21
      6. Încărcați noul firmware. După salvarea firmware-ului a fost salvată, vi se va solicita să încărcați fișierele Samsung LT + firmware. Faceți clic pe Da pentru a continua.
    7. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 22
      7. Salvați tasta unității. Faceți clic pe butonul Salvați tasta unității și salvați cheia unității undeva în siguranță. Acest lucru va fi util dacă doriți să restaurați mai târziu unitatea.
    8. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 23
      8. Salvați firmware-ul personalizat. Faceți clic pe butonul Salvați în fișier pentru a salva fișierele de firmware personalizate. Acest lucru va face clipește aceeași unitate în viitor mult mai ușoară.
    9. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 24
      9. Scrieți noul firmware. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe butonul de scriere. Puteți monitoriza procesul de scriere din caseta de text din partea de jos a ferestrei. Procesul de scriere va dura puțin timp.
    10. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 25
      10. Ieșiți modul Vendor. După ce scrierea firmware-ului este completă, faceți clic pe butonul de resetare OUTRO / ATA pentru a ieși din modul Vendor de pe unitatea DVD. Acest lucru vă va păstra Xbox 360 de la a fi interzis imediat de la Xbox Live. "Tasta DVD" Intrarea în "Drive proprietăți" secțiunea ar trebui să citească "Verificat".

    Flutând o unitate Hitachi

    1. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 26
      1. Porniți jungleflasher. Odată ce unitatea este conectată la instrumentul USB și la computer, puteți începe Jungleflasher pentru a începe procesul intermitent.
    2. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 27
      2. Verificați care conduce Hitachi. Faceți clic pe fila Hitachi GDR3120. Dacă secțiunea de revizuire a unității are "78/79" Opțiunea selectată, va trebui să ardeți un CD suplimentar pentru a debloca unitatea. Apasă pe "Introduceți CD-ul audio 79 de deblocare" link, care vă va deschide browserul și va încerca să descărcați un fișier. Salvați fișierul și apoi extrageți-l.
    3. Ardeți fișierul bin la un CD-R goală folosind programul dvs. preferat de ardere a imaginii. Vedea Acest ghid pentru mai multe detalii.
    4. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 28
      3. Porniți modul-b. În fila Hitachi GDR3120, faceți clic pe butonul SEND MODE-B. O fereastră va apărea cu instrucțiuni, dar acestea pot fi ignorate de când utilizați instrumentul conectorului USB.
    5. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 29
      4. Introduceți discul de deblocare. După ce sunteți în modul-B, faceți clic pe butonul Deschidere pentru a deschide tava de antrenare. Introduceți discul și apoi faceți clic pe butonul Închidere. Faceți clic pe butonul 79 de deblocare pentru a citi discul. Unitatea va scoate automat discul atunci când este terminat.
    6. Acest pas este necesar numai dacă aveți o unitate de versiune 79.
    7. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 30
      5. Dați datele de acționare. În "Opțiuni intermitente" secțiune, asigurați-vă că "DISC Drive" Opțiunea este selectată, apoi faceți clic pe butonul de citire la sursă. Salvați fișierul de backup de date unitate undeva ușor accesibil în cazul în care doriți să restaurați mai târziu unitatea.
    8. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 31
      6. Salvați tasta unității. Faceți clic pe butonul Salvați tasta unității și salvați cheia unității undeva în siguranță. Acest lucru va fi util dacă doriți să restaurați mai târziu unitatea.
    9. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 32
      7. Flash Firmware-ul LT +. Reveniți la fila Hitachi GDR3120 și selectați "Flash lt-plus" în "Opțiuni intermitente" secțiune. Faceți clic pe butonul Flash LT-Plus. Faceți clic pe Da când programul spune că raportul intermitent este stabil.
    10. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 33
      8. Așteptați ca procesul intermitent să fie completat. Puteți vedea progresul din caseta de text din partea de jos a ferestrei. Odată ce procesul intermitent este complet, reveniți la fila Hitachi GDR3120. Porniți și dezactivați unitatea DVD (puteți trage pur și simplu cablul de alimentare de pe unitatea DVD pentru al reseta).

    Flashing o unitate BenQ

    1. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 34
      1. Porniți jungleflasher. Odată ce unitatea este conectată la instrumentul USB și la computer, puteți începe Jungleflasher pentru a începe procesul intermitent.
    2. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 35
      2. Deblocați unitatea. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe "BenQ deblochează" buton. Unitatea DVD va fi deblocată automat.
    3. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 36
      3. Așteptați ca unitatea să se deblocheze. Veți vedea textul în caseta din partea de jos a ferestrei. Odată ce unitatea a fost deblocată, căutați "Drive proprietăți" Secțiunea din fila MTK Flash 32. "Vendor" Câmpul ar trebui să citească "Conduceți modul Vendor".
    4. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 37
      4. Copiați firmware-ul vechi. Faceți clic pe butonul de citire. Jungleflasher va începe să citească fișierele de firmware BenQ. După terminarea acestuia, vi se va solicita să salvați firmware-ul original ca o copie de rezervă. Alegeți o locație pe care o puteți găsi cu ușurință dacă doriți să restaurați fișierele originale de firmware.
    5. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 38
      5. Încărcați noul firmware. După salvarea firmware-ului a fost salvată, vi se va solicita să încărcați fișierele BenQ LT + firmware. Faceți clic pe Da pentru a continua.
    6. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 39
      6. Salvați tasta unității. Faceți clic pe butonul Salvați tasta unității și salvați cheia unității undeva în siguranță. Acest lucru va fi util dacă doriți să restaurați mai târziu unitatea.
    7. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 40
      7. Salvați firmware-ul personalizat. Faceți clic pe butonul Salvați în fișier pentru a salva fișierele de firmware personalizate. Acest lucru va face clipește aceeași unitate în viitor mult mai ușoară.
    8. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 41
      8. Scrieți noul firmware. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe butonul de scriere. Puteți monitoriza procesul de scriere din caseta de text din partea de jos a ferestrei. Procesul de scriere nu ar trebui să dureze prea mult timp.
    9. Imagine intitulată Flash O Xbox 360 Pasul 42
      9. Ieșiți modul Vendor. După ce scrierea firmware-ului este completă, faceți clic pe Resetarea OUTRO / ATA pentru a ieși din modul Vendor de pe unitatea DVD. Acest lucru vă va păstra Xbox 360 de la a fi interzis imediat de la Xbox Live. "Tasta DVD" Intrarea în "Drive proprietăți" secțiunea ar trebui să citească "Verificat".

    Flashing o unitate de litere

    1. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 43
      1. Porniți jungleflasher. Odată ce unitatea este conectată la instrumentul USB și la computer, puteți începe Jungleflasher pentru a începe procesul intermitent.
    2. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 44
      2. Găsiți punctul MPX01 pe placa de circuite Lite-on DVD. Flip-ul dvs. dezasamblat Lite-on Drive pentru a găsi bordul de circuite. Punctul MPX01 este situat pe circuitul DVD unitate și este unde va trebui să sondezi în timpul procesului intermediar. Puteți găsi punctul MPX01 de lângă cipul mare instalat pe circuit.
    3. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 45
      3. Pregătește-te pentru a cerceta unitatea. Deschideți fila DVDKEY 32 în jungleflasher. Faceți clic pe butonul Phatkey și așteptați câteva momente pentru ca programul să se încarce. "MTK Vendor Intro a eșuat" va apărea fereastra. Acum sunteți gata să cercetați unitatea.
    4. Asigurați-vă că lumina de pe sonda este aprinsă, indicând faptul că primește energie.
    5. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 46
      4. Probe Drive. Când fereastra apare, apăsați și țineți apăsată butonul de pe cablul sondei. Cu butonul ținut în jos, atingeți sonda la punctul MPX01. Eliberați butonul cablului sondei, continuând să mențineți sonda pe punct. Faceți clic pe butonul DA de pe fereastra din Jungleflasher.
    6. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 47
      5. Scoateți sonda și resetați unitatea. Când apare fereastra următoare, va trebui să scoateți sonda și să resetați unitatea. Trageți sonda departe și ucideți puterea unității la conectorul USB. Așteptați cinci secunde și apoi întoarceți alimentarea înapoi. Faceți clic pe OK în Jungleflasher.
    7. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 48
      6. Salvați cheia. După ce faceți clic pe OK, vi se va solicita să salvați cheia extrasă. Salvați-o undeva care poate fi ușor accesată. Vor exista mai multe fișiere pe care va trebui să le salvați în aceeași locație.
    8. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 49
      7. Încărcați noul firmware. După salvarea firmware-ului a fost salvată, vi se va solicita să încărcați fișierele Lite-on LT + firmware. Faceți clic pe Da pentru a continua.
    9. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 50
      8. Încărcați cheia salvată. Faceți clic pe butonul de spionare manuală din fila FirmwareTool 32, faceți clic pe butonul de încărcare a butonului Bin și selectați cheia pe care ați salvat-o mai devreme.
    10. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 51
      9. Salvați firmware-ul personalizat. Faceți clic pe butonul Salvare în File} pentru a salva fișierele de firmware personalizate. Acest lucru va face clipește aceeași unitate în viitor mult mai ușoară.
    11. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 52
      10. Ștergeți unitatea. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe "Lite-on Erase" buton. Faceți clic pe butoanele Da din ferestrele care apar. De îndată ce "..." apare în caseta de text din partea de jos a ferestrei, resetați alimentarea pe unitatea DVD fie utilizând comutatorul de ucidere de pe CK3 Lite, fie prin tragerea și reintroducerea cablului de alimentare pentru unitatea DVD.
    12. Dacă ați avut succes, căutați "Drive proprietăți" Secțiunea din fila MTK Flash 32. "Vendor" Câmpul ar trebui să citească "Conduceți modul Vendor".
    13. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 53
      11. Scrieți noul firmware. Faceți clic pe fila MTK Flash 32 și apoi faceți clic pe butonul de scriere. Puteți monitoriza procesul de scriere din caseta de text din partea de jos a ferestrei. Procesul de scriere nu ar trebui să dureze prea mult timp.
    14. Imagine intitulată Flash Un Xbox 360 Pasul 54
      12. Ieșiți modul Vendor. După ce scrierea firmware-ului este completă, faceți clic pe Resetarea OUTRO / ATA pentru a ieși din modul Vendor de pe unitatea DVD. Acest lucru vă va păstra Xbox 360 de la a fi interzis imediat de la Xbox Live. "Tasta DVD" Intrarea în "Drive proprietăți" secțiunea ar trebui să citească "Verificat".

    sfaturi

    Avertizări

    Dacă nu urmați exact instrucțiunile, consola dvs. poate să se interzică permanent de la Xbox Live.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar