Cum să obțineți buzele superbe, pline

Cu un număr tot mai mare de produse de pe piață, obținerea unor buze frumoase, nu a fost niciodată mai ușoară. Indiferent dacă achiziționați un produs cu buze, încercați un plumper natural de buze sau utilizați machiaj pentru a crea iluzia buzelor de plumperi, buzele dvs. sunt sigur că arată plin, sănătos și frumos.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea plumperilor naturali de buze
  1. Imagine intitulată obține superbe, buzele pline Pasul 1
1. Hidrați buzele cu ulei de nucă de cocos sau unt de cacao brut. Pentru cele mai bune rezultate, frecați o cantitate generoasă de ulei sau unt pe buze chiar înainte de culcare în fiecare noapte. Acest lucru vă va da buzele o noapte plină pentru a absorbi substanțele nutritive și pentru a hidrata în mod natural. Când buzele sunt hidratate corespunzător, ele apar, în general, mai pline și mai sănătoase și, prin urmare, mai frumoase.
  • Căutați ulei de nucă de cocos marcat, virgin și / sau unt nerafinat sau unt de cacao care este etichetat crud. Aceste uleiuri de nucă de cocos și butoaie de cacao păstrează mai multe substanțe nutritive decât uleiurile de nucă de cocos prelucrate sau butoanele de cacao.
  • Hidratarea corpului dvs. prin bea multă apă va ajuta, de asemenea, buzele dvs. să rămână sănătoase și frumoase.
  • Petrolul jeleu este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru hidratarea buzelor peste noapte. Atât ulei de cocos, cât și jeleu de petrol pot ajuta la vindecarea buzelor crăpate, uscate și împiedică buzele crăpate în viitor.
  • Imagine intitulată Obțineți superbe, buzele pline Pasul 2
    2. Exfoliați pentru a scoate culoarea naturală a buzelor. Utilizați o periuță de dinți pentru a exfolia și a curăța buzele prin eliminarea oricărei piele moartă. Când exfoliază, frecați într-o mișcare circulară pentru a crește circulația și a stimula plinătatea naturală a buzelor și culoarea rozului. Exfoliați buzele după cum este necesar, ori de câte ori în fiecare zi. Cu toate acestea, evitați utilizarea scruburilor abrazive, deoarece acestea ar putea deteriora pielea pe buze.
  • După ce vă exfoliați, urmați-vă imediat după exfolierea cu un hidratant de buze pentru a repara și hidrata buzele.
  • Buzele curate tind să reflecte mai multă lumină, făcându-le în mod natural să apară mai pline și mai sănătoase.
  • De asemenea, puteți crea o curățare ușoară, naturală a buzelor de zahăr ca o alternativă la exfolierea cu o periuță de dinți. Aplicați mânerul de zahăr liber la buze și frecați cu degetele într-o mișcare circulară.
  • Imagine intitulată Obțineți superbe, buzele pline Pasul 3
    3. Puneți buzele în mod natural cu un ulei de nucă de cocos și balsam de ulei de mentă. Se amestecă 1 lingură de ulei de nucă de cocos cu 5 sau 6 picături mici de ulei de mentă într-un castron mic. Utilizați degetul pentru a aplica un mic dab de balsam la buze. Depozitați balsamul rămas într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 ani.
  • Uleiul de mentă este din punct de vedere tehnic, iritant, astfel încât acesta funcționează ca o plumper naturală de buze prin stimularea fluxului de sânge la buze și provocând umflarea ușoară. De asemenea, trebuie să fiți precauți la aplicarea uleiului de mentă la buze, deoarece sa știut că provoacă reacții alergice la unii oameni.
  • Deoarece uleiul de mentă este un ulei fierbinte, amestecându-l cu ulei de nucă de cocos vă va ajuta să evitați orice ardere sau iritantă efecte secundare în timp ce adăugați hidratarea. Dacă întâmpinați orice efecte secundare adverse, totuși, ștergeți imediat balsamul. Dacă efectele secundare continuă mai mult de o oră, adresați-vă medicului dumneavoastră sau luați un antihistaminic dacă știți că este sigur pentru dvs. să faceți acest lucru.
  • De asemenea, puteți utiliza extract de scorțișoară În loc de ulei de mentă, deși s-ar putea să-l bată puțin.
  • Evitați utilizarea unui balsam plumping de buze după aplicarea acestui plumper natural pentru a reduce riscul de iritare.
  • Imagine intitulată Obțineți superbe, buzele pline Pasul 4
    4. Faceți un plumper de buze la domiciliu cu ulei de măsline și pulbere de chili. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de ulei de măsline cu câteva stropi de pulbere de chili, nu mai mult de 1 linguriță (4.9 ml). Frecați ușor amestecul pe buze. Lăsați-l pe buze timp de 1 până la 5 minute înainte de a le șterge cu un prosop de hârtie. Hidratează cu ulei de nucă de cocos, unt de cacao brut sau balsamul tău preferat de buze.
  • Pudră de chili, cunoscută și sub numele de capsicum, provoacă umflarea ușoară, făcând buzele temporar de plumper și plin.
  • Deoarece pulberea chili este un condiment fierbinte, există un risc de iritare și ardere. În cele mai multe cazuri, acest lucru va scădea în câteva minute după ștergerea plumerului de buze. Dacă efectele secundare continuă mai mult de o oră, adresați-vă medicului dumneavoastră sau luați un antihistaminic dacă știți că este sigur pentru dvs. să faceți acest lucru.
  • Pentru a reduce riscul de iritare, evitați utilizarea unui balsam de buze plumping după aplicarea acestui plumper natural de buze.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea produselor cu buze-plumping
    1. Imagine intitulată obține superbe, buzele pline Pasul 5
    1. Găsiți produse de buze cu acid hialuronic. Căutați online sau vizitați magazinul local de droguri, magazinul de machiaj sau distribuitorul de îngrijire a pielii pentru a localiza produsele de buze care conțin acid hialuronic. Acidul hialuronic adaugă simultan volumul și hidratează buzele, făcându-l un ingredient popular pentru produsele pline de buze.
    • Prin hidratarea buzelor, acidul hialuronic poate, de asemenea, să contribuie la tratarea sau prevenirea buzelor crăpate, lăsând buzele mai sănătoase și mai frumoase.
    • Plumperii acidului hialuronic reprezintă o alternativă relativ blândă la plumperii care conțin iritanți, deoarece lucrează prin sporirea hidratării. Acestea fiind spuse, ele nu sunt la fel de dramatic plini de alte opțiuni, deoarece nu pătrund foarte profund în țesutul buzelor tale.
  • Imagine intitulată obține superbe, buzele plumb Pasul 6
    2. Alegeți produsele de buze cu peptide de colagen pentru rezultate pe termen lung. Peptidele de colagen sunt cunoscute pentru a promova creșterea și întinerirea celulară, făcându-vă buzele mai complete și mai frumoase în timp. În timp ce peptidele de colagen promovează buzele frumoase, pline pe termen lung, fără ingrediente suplimentare plumping, produsele de buze cu peptide de colagen nu pot produce rezultate imediate vizibile.
  • Similar cu acidul hialuronic, peptidele de colagen nu vor pătrunde în țesuturile buzei dvs. foarte profund pe cont propriu, astfel încât buzele dvs. nu vor absorbi mult. Aceasta face parte din motivul pentru care nu vor produce rezultate imediate vizibile fără adăugarea altor ingrediente plumpante.
  • Produsele care conțin peptide de colagen pot contribui, de asemenea, la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor pe și în jurul buzelor.
  • Dacă sunteți vegan, este posibil să doriți să evitați aceste produse, deoarece mulți sunt derivați de la animale.
  • Imagine intitulată obține superbe, buzele pline Pasul 7
    3. Utilizați un balsam de buze de cafeină pentru o plumbă temporară. Așa cum cofeina vă poate stimula vigilența mentală, poate, de asemenea, să stimuleze circulația în buzele voastre, făcând buzele să apară roz și plin.Spre deosebire de alte plumeri temporare de buze, cum ar fi un capsicum și scorțișoară, cofeina nu provoacă de obicei multă ardere sau iritare.
  • Deoarece cofeina nu irită buzele la fel de mult ca și alte ingrediente plumpante, efectul plumpant poate fi mai subtil.
  • Imagine intitulată obține superb, buzele pline Pasul 8
    4. Selectați un balsam plumping cu extract de scorțișoară sau capsicum. Scorțișoară și capsicum (pulbere de chili) sunt ambele ingrediente naturale care sunt adăugate în mod obișnuit la plumperii de buze fabricate. Când sunt aplicate pe buze, ambele scorțișoare și capsicum provoacă o iritație ușoară care face ca sângele să se grăbească la buze, rezultând o lovitură temporară a buzelor.
  • Deoarece plumpingul este rezultatul iritației, există riscul de ardere și alte efecte secundare incomod cu plumperii de buze care conțin scorțișoară sau capsicum. Aceste efecte secundare se diminuează, de obicei, în câteva minute.
  • Dacă aveți efecte secundare adverse, ștergeți imediat balsamul plumping. Dacă efectele secundare continuă mai mult de o oră, adresați-vă medicului dumneavoastră sau luați un antihistaminic dacă știți că este sigur pentru dvs. să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Obțineți superbe, buzele pline Pasul 9
    5. Plătiți buzele cu injecții de umplutură de buze. Contactați un medic cosmetic pentru a face o întâlnire pentru a înclina buzele cu injecții de umplutură. În timp ce injecțiile de umplutură de buze pot fi costisitoare și poartă o serie de riscuri, ele sunt în general eficiente la faptul că buzele dvs. arata superbe și plumb pentru aproximativ șase luni.
  • Unele dintre cele mai frecvente și mai mici efecte secundare și riscuri asociate cu injecțiile cu buze sunt umflarea și vânătăi la locul injectării, reactivarea rănilor reci sau blistere de febră și sensibilitatea în jurul buzelor.
  • Efectele secundare mai grave pot include asimetria, lipirea, infecția, pierderea țesutului sau reacția alergică.
  • Costul injecțiilor de umplere a buzelor variază foarte mult în funcție de tipul de umplutură utilizat, experiența medicului și unde locuiți. În medie, injecțiile de umplere a buzelor costă între 500 și 2.000 de dolari pentru un tratament care durează aproximativ șase luni.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea iluziei buzelor mai complete cu machiaj
    1. Imagine intitulată obține superbe, buzele plumb Pasul 10
    1. Utilizați Fundația sau Concealer pentru a crea o bază mai mare.Aplicați fundația obișnuită sau concealerul pe buzele dvs. Utilizați o perie de amestecare sau un burete pentru a amesteca orice linii dure, în special de-a lungul liniei de buze. Construi pe mai mult produs și amestec după cum este necesar până când linia naturală de buze este ascunsă.
    • În timp ce plumperii și produsele naturale ale buzelor pot face ca buzele dvs. să fie mai pline și mai sănătoase, există o limită a cât de mult pot face. Dacă buzele dvs. sunt deosebit de subțiri sau dacă sunteți în căutarea unei schimbări mai dramatice, utilizând Fundația sau Concealerul pentru a vă ascunde linia de buze naturală vă permite să creați o linie de buze nouă și mai mare.
  • Imagine intitulată obține superb, buzele plumb Pasul 11
    2. Desenați linia de buze pe marginea exterioară a buzelor.Alegeți un creion de căptușeală de buze, care este de 1 până la 2 nuanțe mai întunecate decât culoarea buza naturală Utilizați creionul pentru a desena buze mai pline urmând marginea exterioară a buzelor (mai degrabă decât interiorul sau spre dreapta deasupra). Completați buzele cu creionul, sau cu un ruj exact la aceeași culoare.
  • Folosind o căptușeală de buze care este doar 1 sau 2 nuanțe mai întunecate decât culoarea dvs. naturală va face să pară naturală, permițându-vă să vă acoperiți linia de buze naturală.
  • Umplerea buzelor cu aceeași culoare, deoarece căptușeala vă va păstra machiajul caută fără sudură și naturală.
  • Pentru un aspect nud, alegeți o căptușeală și un ruj care sunt similare cu culoarea tonului pielii.
  • Imagine intitulată obține superb, buzele pline Pasul 12
    3. Adăugați lider pe arcul cupiditului pentru a reflecta lumina. Folosind degetul sau o pensulă mică, aplicați o luminozitate ușoară și strălucitoare în mijlocul vârfului buzelor, chiar unde buzele dvs. fac o mică baie (numită și arcul cupioului). Sinstalatorul vă va face buzele să pară mai pline prin reflectarea luminii.
  • Imagine intitulată Obțineți superbe, buzele pline Pasul 13
    4. Alegeți rujurile ușoare și lucioase. Când faceți cumpărături pentru ruj, selectați culori care sunt mai ușoare decât buzele dvs. sau nu mai mult de două nuanțe mai întunecate decât culoarea dvs. normală a buzelor. În general, culorile luminoase și lucioase ale buzelor tind să vă facă buzele să pară mai pline, în timp ce culorile întunecate, mată de buze pot face ca buzele să pară mai mici.
  • Dacă doriți să vă definiți buzele cu o căptușeală mai închisă, dar totuși să le facă să se uite pline, încercați să completați cu un ruj sau un luciu care este ușor mai ușor decât linerul dvs. (nu mai mult de 1 până la 2 nuanțe mai ușoare).
  • sfaturi

    În timp ce plumperii de buze cu venin va funcționa aproape cu siguranță, acestea pot fi foarte dăunătoare pentru pielea dvs. și nu sunt recomandate de majoritatea dermatologilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar