Cum să fii bun la mario kart wii

Mario Kart Wii este un joc distractiv, plăcut pentru aproape toată lumea.Dar când începe să devină competitiv, poate fi greu de făcut "doar aripit-o."Iată cum să obțineți mai bine decât majoritatea la joc.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 1
1. Începeți să vă gândiți la ce fel de vehicul pe care îl căutați. Vrei ceva care poate face schimbări clare cu ușurință fără a fi umflat în pereți, sau vrei un vehicul rapid și drifting? Există chiar kart și biciclete care sunt minunate la plecarea în afara drumului.Statisticile joacă o parte mai mare în acest joc decât credeți!Rețineți că pentru începători, un kart cu accelerare și manipulare bună este mai ușor de utilizat, în timp ce pentru jucători mai experimentați, viteza tinde să domine preferința unui jucător.Păstrați acest lucru în minte pe măsură ce selectați ce karts și biciclete de utilizat. Comunitatea competitivă Mario Kart Wii a convenit, în general, asupra lui Funky Kong și a alergării flacării ca cea mai bună combinație de utilizat, deci păstrați-vă în minte. O altă combinație populară de caracter / vehicul este Daisy pe bicicleta Mach. Este de acord în unanimitate că vehiculele stricte de drifting cu o viteză bună sunt cele mai bune. MACK bicicleta și alergătorul de flacără sunt cele două vehicule care se potrivesc cel mai bine, motiv pentru care sunt preferate.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 2
    2. Alegeți un caracter și o clasă de greutate.Toate personajele Mario Kart au statistici care nu sunt listate în joc.Deși acestea cu siguranță nu fac prea multă diferență (cu unele personaje, nu este chiar nici măcar vizibil), este bine să le arătați în profunzime.Mai important de luat în considerare este clasa de greutate, împărțită în caractere ușoare, medii sau grele.Caracterele luminoase dau mai puține viteze și bonusuri de greutate, dar sunt mai bune la orice altceva.Deoarece acestea sunt lumină, ele pot fi lovite mai des.Caracterele medii au statisticile cele mai echilibrate (deși încă o dată, acest lucru depinde de obicei de bicicleta / kart pe care îl alegeți.) Caracterele mari dau mai multă viteză și mai multe bonusuri de greutate, dar mai puțin de orice altceva, precum și o rezistență sporită la a fi lovit în jur.
  • De exemplu, luați bicicleta bullet și bicicleta bowser / alergătorul de flacără.Ambele au statistici similare, dar de când sunt din diferite clase de greutate, au diferențe ușoare.Bicicleta bullet, care este un vehicul ușor, are o viteză puțin mai mică și o greutate mult mai mică decât cealaltă, dar o face pentru ea cu statistici globale mai bune.Runnerul Bowser Bike / Flame are o viteză mai bună și o greutate mult mai mare, dar celelalte statistici nu sunt la fel de bune ca bicicletele de biciclete.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 3
    3. Alegeți ce tip de drift veți folosi - Automatic sau Manual. AUTOMATER vă permite să vă deplasați automat (rotiți cu ușurință la colțuri) fără apăsarea butoanelor, dar nu permite utilizarea Mini-Turbos, care sunt creșterea vitezei miniaturale. Drifting manual vă permite să utilizați mini-turbos, care poate fi activat prin eliberarea B (butonul Drift) când vedeți scânteile albastre sau portocalii din spatele vehiculului pe măsură ce vă deplasați. Orange Mini-turbos sunt posibile numai folosind karts. Scuturați-vă Wii la distanță de la o parte la alta în timp ce țineți b și întoarcerea face ca mini-turbo să fie mai rapid. Automat este mai bine pentru începători, deoarece nu trebuie să țineți în mod constant B ori de câte ori vă întoarceți, dar manualul vă permite să utilizați Mini-Turbo, care poate fi folosit foarte inteligent. Încercați și jucați pe Manual de îndată ce vă simțiți confortabil deoarece este un avantaj imens și vă va ajuta să vă faceți mai bine la joc. Rețineți că bicicletele și karturile se dizolvă în mod diferit, deci încercați atât cât și să vedeți care dintre dvs. preferați, deși este acceptată în comunitatea Mario Kart Wii că bicicletele sunt, în general, mai bine de utilizat, deoarece pot efectua roți atunci când nu se transformă.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 4
    4. Utilizați o rachetă începe la începutul cursei. Pentru a face o rachetă de pornire, apăsați butonul de accelerare (fie A, fie 2, în funcție de comenzile dvs.) la fel ca numărul 2 de pe ecran să se estompeze la numărătoarea inversă înainte de cursa. Apoi, pe măsură ce începeți cursa, vă măriți înainte, oferindu-vă un avantaj rapid. Un avantaj similar este un impuls pe care îl puteți obține după ce ați căzut de pe pistă și lakitu (Koopa pe un nor) vă scapă înapoi în cursa: pur și simplu accelerați exact când ați lovit terenul. Este dificil și ia practică, dar este foarte util.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 5
    5. Aflați cum să faceți trucuri. Aceasta este o nouă tehnică nouă introdusă în Mario Kart Wii, care nu a fost prezent în jocurile mai vechi Mario Kart. Pur și simplu, agitați îndepărtarea Wii în sus, în jos, la stânga sau la dreapta atunci când ieșiți de pe o rampă sau săriți, indicați de săgețile multicolore sau uneori albastre care intră în aer, pentru a efectua un anumit truc. La aterizare, veți obține o creștere scurtă a vitezei. O greșeală obișnuită este agitarea telecomenzii în timp ce vă aflați în aer - trebuie să faceți acest lucru drept pe măsură ce decolați de la tamponul de lansare. Veți auzi un zgomot care emite de la Wii îndepărtat, permițându-vă să știți că trucul a avut succes.A face un truc de succes vă câștigă un alt stimulent de viteză.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 6
    6. Aflați cum să faceți truc scăzut. Timpul de aer în Mario Kart Wii este, în general, mai lent. Vrei să rămâi cât mai puțin posibil, de cele mai multe ori. Există o modalitate de a preforma un truc, dar rămâneți foarte scăzut la sol, numit un truc scăzut. Pentru a face acest lucru, pur și simplu hop chiar înainte de o lovitură pe care ați putea în mod normal să vă înșelați, și veți clipi abia ciocnirea și truc în timp ce nu mergeți în aer. Rețineți că trebuie să utilizați drift manual pentru a face acest lucru și că, în general, nu puteți face acest lucru în afara rampelor / salturilor care au panouri portocalii sau albastre pe ele (cu câteva excepții). Acest lucru necesită timp pentru a învăța, dar este foarte util.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 7
    7. Căutați cât mai multe comenzi rapide așa cum puteți. Multe cursuri, inclusiv Cheile de ciuperci, plaja de piersici GCN, N64 Mario Raceway, Mario Circuit, Mall de Coconut, Mina de aur a lui Wario, GBA Shy Guy Beach, Piața DS Delfino, și mai mult conține comenzi rapide ascunse (intenționate) și salturi. Ele sunt extrem de utile, cu toate acestea, multe dintre ele sunt acoperite de noroi sau iarbă care vă încetinesc. Ele necesită un fel de impuls de ciuperci sau stea (care vă fac neafectați de iarbă sau noroi) pentru a ajunge peste. Consultați videoclipul de mai jos pentru toate comenzile rapide din joc.
  • Există, de asemenea, multe comenzi rapide neintenționate, dar utile în Mario Kart Wii. Acestea includ saltul de golf de ciuperci, gunoi de la Lake Lake, Summit-ul DK unică și dublu și multe altele. Ele sunt, în general, mult mai greu de făcut decât comenzile rapide intenționate, iar unele dintre ele necesită chiar să folosiți anumite vehicule, dar continuați să practici și veți obține mai bine. Există chiar comenzi rapide care vă permit să săriți aproape întregul curs, dar vă recomandăm să nu faceți aceste online, deoarece alți jucători s-ar putea să vă supărați. Pentru a afla cum să faceți aceste tipuri de comenzi rapide, du-te la YouTube și căutați videoclipuri despre ei!
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 8
    8. Știți ce să faceți cu elemente diferite. Dacă aveți o ciupercă, căutați modalități prin care puteți tăia colțurile cu ele, așa cum am discutat mai sus. Bananele și cochilii sunt utile atunci când cochilii vin din spate, deoarece vă protejează și distrug cochilia. Folosește-ți cojile foarte cu înțelepciune - nu arunca o coajă roșie la persoana din fața ta, la doi centimetri distanță, când probabil că le vei transmite într-un moment oricând. Așteptați până când aveți nevoie de ea. Shell-urile spinoase caută jucătorul în primul rând și creează o explozie, spinând orice caracter în raza de explozie. Dacă vedeți o coajă spinoasă care vine la tine, nu există prea multe pe care le puteți face. Dacă aveți o ciupercă sau o ciupercă de aur în acel moment, așteptați până când cochilia albastră este pe cale să se strecoare pe tine și apoi să folosești ciuperca. Odată ce știți timpul perfect, va deveni mai simplu. Sau, de asemenea, puteți încerca să încetini și să prindeți alți jucători, așa că sunt loviți în explozie și suferă aceeași soartă. Când aveți o putere, cum ar fi ciuperca Mega, care vă transformă gigantul sau steaua, ceea ce vă face invincibil și mai repede, încercați să loviți alți jucători să le bați peste sau să le aplatizați. Cloutul fulgerului este o pungă mixtă - vă oferă o creștere constantă pentru a accelera și vă permite să ignorați efectele de teren, dar după o perioadă de timp "grevă" și vă micșorează! În funcție de capacitatea dvs., puteți să treceți acest lucru cât mai repede cu un alt personaj, fie "plimbare cu fulgerul" și să profite de beneficiile înainte de a le trece. Nu așteptați prea mult, totuși! Fiți conștienți de faptul că toate celelalte caractere pot folosi și aceste elemente, așa că aveți grijă să încercați să vă loviți. În funcție de element (coajă spinoasă, coajă roșie, stea, mega ciupercă, factura de bullet și cloud fulger), este posibil să auziți un avertisment și să vedeți o pictogramă a unui element ori de câte ori un caracter cu elementul vine din spate. Dacă puteți fi la mijlocul aerului atunci când blocați detonați, vă va împiedica să obțineți lovit de efect, deși scuturați telecomanda Wii în timp ce detonate va diminua efectul dacă sunteți pe teren.
  • Imaginea intitulată Fiți bun la Mario Kart Wii Pasul 9
    9. Urmăriți încercările de vârf de clasament și învățați din ceea ce vedeți.Pentru a vizualiza clasamentele de încercare de timp, sistemul dvs. Wii va avea nevoie de o conexiune la internet. După selectarea licenței dvs., ar trebui să vedeți canalul Mario Kart din colțul din dreapta jos al ecranului.După ce sunteți acolo, apăsați butonul Time Trial Clasament.De acolo, puteți să vă uitați la fantomele de top, perfecționați ruta pe fiecare pistă și să învățați noi comenzi rapide și trucuri.Dacă nu vă puteți conecta Wii la Internet pentru un motiv sau altul, atunci puteți căuta doar încercările de timp de top pe calculatorul dvs.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum mă conectez la Internet pe un Wii?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Conexiunea Wi-Fi Nintendo a fost întreruptă din mai 2014. Puteți utiliza câteva servicii online pentru a juca online, Wiimmfi fiind cea mai populară. YouTube are tutoriale despre cum să-l începeți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 10helpful 51
    • Întrebare
      Cum de a debloca kart mediu, sprinter și costumul MII b?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Rasă solo în toate studiile de timp. Apoi, du-te înapoi și cursa personalul tău personal sau cursa fantome de personal.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 2 26
    • Întrebare
      Cum deschid etapele deblocate?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Trebuie să jucați ciuperca, floarea, coaja și banana Cupa. Pentru a debloca fulgerul și ceașca specială, va trebui să câștigați steaua și ceașcă de frunze.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 10 uimitor 25
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrați în echipe, oferă o experiență distractivă și ușoară!
  • A se distra!Amintiți-vă, nu vă faceți griji atât de multe despre statisticile care jucând jocul devine o povară obositoare.
  • Încercați și utilizați cele mai bune combinații de caractere / vehicule, cum ar fi funky kong / flacără alergător sau biciclete Daisy / Mach.
  • Jocul online de la început poate fi o provocare! Ia timp pentru a obține mai bine la joc offline înainte de a juca online.
  • Când utilizați controlerul clasic, utilizați Pad D pentru a efectua trucuri Wii.
  • Nu redați ușor pe caracterele computerului.Ei nu au sentimente.
  • Avertizări

    Fiți întotdeauna precauți de ceea ce adversarii din spatele dvs. ar trebui să utilizați împotriva dvs! Acordați întotdeauna atenție împrejurimilor dvs!
  • Ar putea dura ceva timp pentru a găsi caracterul perfect și kart / biciclete combinate!
  • Mario Kart Wii este foarte diferit de jocurile anterioare Mario Kart în ceea ce privește statisticile, karts vs. biciclete și ploaie.
  • Poate fi tentant să învățați cum să jucați utilizând telecomanda / roata Wii, dar încercați să învățați cu controlerul clasic sau GameCube, deoarece puteți fi mult mai bine la joc când le folosiți.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • televizor
    • Wii
    • Wii la distanță sau alt controler (roți opțional)
    • Mario Kart Wii joc
    • O dorinta de a roca la acest joc!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar