Cum să creați propriul autocolant whatsapp

Thisewill vă învață cum să creați propriile autocolante WhatsApp folosind o aplicație mobilă numită Sticker Maker (Android) sau STOCKER Maker Studio (iPhone). Deși aplicațiile au nume diferite, ele sunt destul de identice pe ambele platforme. Tot ce veți avea nevoie înainte de a deschide aplicația este 3 imagini diferite pe care doriți să le transformați în autocolante.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați propriul dvs. autocolant WhatsApp Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
sau App Store
Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
. Veți vedea oricare dintre aceste pictograme pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau căutarea.
  • Pentru această metodă, veți descărca o aplicație terță parte, astfel încât să puteți utiliza imaginile pentru a face autocolante pentru Whatsapp. Sticker Maker și Sticker Maker Studio sunt foarte apreciate și descărcate. Chiar dacă sunt oferite sub diferite nume, ambele aplicații lucrează la fel pentru fiecare platformă.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 2
    2. Caută "Producător de autocolante" (Magazin Google Play) sau "Sticker Maker Studio" (Magazin de aplicații). Veți vedea bara de căutare din partea de sus a paginii din magazinul Google Play și fila Căutare din partea de jos a ecranului în App Store.
  • Deși rezultatele căutării vor apărea ca tastați, veți dori să introduceți numele complet și apăsați tasta Căutare sau introduceți tasta de pe tastatură.
  • Imagine intitulată Creați propria dvs. autocolant WhatsApp Pasul 3
    3. Atingeți rezultatul căutării care se potrivește cu ceea ce ați căutat. Aplicația este dezvoltată și oferită de Viko & Co (Google Play Store) și Tamara Vardanyan (App Store).
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 4
    4. Open Sticker Maker (Android) sau Sticker Maker Studio (App Store). Această pictogramă a aplicației arată ca o pictogramă albă a unui creion pe o bucată de hârtie și o veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imagine intitulată Creați propria dvs. autocolant WhatsApp Pasul 5
    5. Atingeți Creați un nou pachetpack. Veți vedea acest lucru pe ecranul principal după ce lansați aplicația și permiteți permisiunile să vizualizeze și să editeze spațiul de stocare.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. autocolant WhatsApp Pasul 6
    6. Introduceți un nume și autor pentru pachetul de autocolante. Veți dori să numiți ambele astfel de lucruri, astfel încât să nu uitați ce ați adăugat în interior.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 7
    7. Atingeți o cutie goală. Acest lucru vă va permite să adăugați imagini pentru a face autocolante.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 8
    8. Atingeți Fa o poza, Deschideți galeria sau selectați Fișier. Veți avea nevoie de o imagine pentru a vă scoate autocolantul, astfel încât să selectați unde se află imaginea dvs. În funcție de opțiunea pe care o alegeți, probabil că trebuie să oferiți permisiunile aplicației.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. autocolant WhatsApp Pasul 9
    9. Utilizați degetul pentru a schița partea din imaginea pe care doriți să o utilizați ca un autocolant. Puteți prinde să zoom pentru a putea atrage detalii mai bune.
  • Folosind pictogramele din partea de jos a ecranului, puteți roti imaginea, selectați întreaga imagine, Smart Selectați subiectul principal de focalizare și selectați "Freehand.
  • Când conectați sfârșitul decupajului la început, veți vedea o previzualizare a imaginii selectate. Dacă nu vă place selecția dvs. de autocolant, puteți atinge "Încearcă din nou."
  • Puteți adăuga text și o schiță la autocolant, atingând butoanele din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 10
    10. Atingeți Salvați autocolantul. Veți vedea acest buton verde în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Puteți continua să atingeți casetele goale și să repetați pașii pentru alegerea unei imagini, selectând o porțiune de autocolant a imaginii și salvând autocolantul până când toate cutiile goale sunt pline.
  • Pentru a adăuga aceste autocolante la Whatsapp, va trebui să creați cel puțin 3 autocolante.
  • Imagine intitulată Creați propriul dvs. Sticker Pasul 11
    11. Atingeți Adăugați la Whatsapp. Veți vedea acest buton verde în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • Atingeți Adăuga din nou pentru a confirma.
  • Pentru a găsi autocolantele în Whatsapp, deschideți o conversație în aplicație, apoi apăsați pe pictograma feței zâmbitoare din bara pe care ați scrie text în. Veți vedea o altă pictogramă lipicioasă în centrul de jos al ferestrei care vă va deschide autocolantele. Veți vedea în meniul Sticker Pack Selections autocolantele create.
  • sfaturi

    Dacă doriți să vă împărtășiți creațiile cu alte persoane, în Sticker Maker sau Sticker Maker Studio, puteți atinge pictograma Share .
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar