Cum de a desena cu creioane colorate

Creioanele colorate pot părea o ofertă de bază, de zi cu zi. Cu toate acestea, oricine le poate folosi pentru a crea desene frumoase care sunt vibrante colorate, bogate texturate și aspecte profesionale. Puteți utiliza strategii simple de umbrire pentru a culoarea suprafețelor mari sau pentru a învăța incubarea încrucișată, amestecarea culorilor și alte tehnici avansate pentru a crea imagini realiste, tridimensionale. Utilizați creioane de calitate soft-plumb pentru creațiile dvs. și aveți grijă de ei pentru a vă asigura că vor dura.

Pași

Metoda 1 din 3:
Umbrirea și crearea texturii cu creioane colorate
  1. Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 1
1. Utilizați înapoi și înainte accidente pentru a crea un aspect neted, plat. Această tehnică este uneori numită accident vascular cerebral de umbrire, deoarece este perfect pentru colorarea în zonele mari. Deplasați creionul înainte și înapoi peste hârtie pentru a crea o culoare uniformă și solidă. Utilizați această tehnică pe orice tip de desene, inclusiv peisaje, scene de cer, portrete și imagini abstracte.
  • Încercați să păstrați o presiune consistentă atunci când utilizați loviturile din spate și înainte pentru a face ca culoarea să arate chiar.
  • Imagine intitulată Draw cu creioane colorate Pasul 2
    2. Trageți într-o mișcare circulară strânsă pentru a adăuga textura desenului dvs. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a face desenul dvs. să arate 3-dimensional. Pur și simplu mutați creionul în mișcări circulare mici peste hârtie. Utilizați această tehnică circulară pentru a adăuga textura realistă la haine, ceruri, copaci, animale și fețe.
  • Experimentați cu mișcări circulare diferite pe hârtie de fier pentru a afla ce stil vă place cel mai bine.
  • Pentru a întuneca culoarea, pur și simplu se suprapune cercurile mici. În mod similar, pentru a ușura culoarea, folosiți cercuri ușor mai mari și împrăștiați-le puțin mai mult.
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 3
    3. Modificați presiunea asupra creionului pentru a crea diferite nuanțe. Puteți obține o mulțime de culori dintr-un creion doar prin schimbarea cât de greu vă apăsați în jos. Apăsați cu adevărat ușor pentru a crea o culoare ușoară și apăsați ferm pentru a crea o culoare mai închisă. Pentru a face obiecte să arate 3-dimensionale, apăsați mai greu în zonele în care doriți să creați umbre și apăsați ușor în zonele pe care doriți să le evidențiați.
  • Acest lucru este perfect pentru a desena cerul și apa, deoarece vă permite să creați diferitele nuanțe care se găsesc în natură. Acest lucru vă ajută să faceți desenele dvs. să arate mai realiste.
  • Dacă descoperiți că rupeți conducerea în creion, apăsați un pic mai ușor și o culoare peste aceeași secțiune de câteva ori pentru a obține aceeași adâncime de culoare.
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 4
    4. Utilizați incubație pentru a crea un efect 3D în desenele dvs. Hatching-ul este o tehnică de umbrire care implică desenarea mai multor linii paralele la rând pentru a umple un spațiu gol cu ​​culoarea și textura. Nu vă faceți griji dacă există un pic de alb între linii, deoarece acest lucru ajută la accentuarea texturii unice pe care o produce incubația.
  • Desenați liniile apropiate pentru a crea culori adânci, solide, sau separați liniile puțin pentru a face culoarea arata mai ușoară și mai dispersată.
  • Faceți liniile la aceeași culoare pentru a crea o culoare solidă sau utilizați diferite culori pentru a face un model.
  • Hatching-ul este perfect pentru umbrirea suprafețelor mari și este o modalitate excelentă de a adăuga adâncime la dealuri, iarbă, îmbrăcăminte și ceruri.
  • Luați în considerare realizarea unui desen întreg din liniile de incubație. Acest lucru poate arăta destul de frapant!
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 5
    5. Utilizați traversă Tehnica pentru a crea un efect de umbră. Această tehnică simplă este destul de asemănătoare cu incubația. Pur și simplu trageți mai multe linii paralele apropiate și apoi transformați-vă operele de artă în jurul valorii de 90 de grade și trageți un alt set de linii paralele în partea de sus. Aceste linii perpendiculare tind să arate un pic mai întunecate decât incubarea obișnuită, deci sunt perfecte pentru a crea umbre și zone mai întunecate în desenul tău.
  • Utilizați aceeași culoare pentru ambele seturi de linii pentru a crea o culoare solidă. Alternativ, utilizați culori diferite pentru a crea un efect stratificat.
  • Metoda 2 din 3:
    Amestecarea culorilor
    1. Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 6
    1. Strat culorile deasupra celorlalți pentru a crea nuanțe specifice. Aceasta este o modalitate excelentă de a crea culori noi dacă nu aveți culoarea pe care o doriți. Acest efect este, de asemenea, util dacă doriți să creați un amestec de culoare, cum ar fi multitudinea de nuanțe care alcătuiesc un apus de soare. Desenați mai întâi culoarea cea mai întunecată și apoi stradeți culoarea mai deschisă de sus. Acest lucru ajută culorile să se amestece și să se îmbină unul în celălalt.
    • Albastru și galben Creați verde, roșu și albastru face purpuriu, și roșu și galben creați portocaliu.
    • Utilizați diferite nuanțe de aceeași culoare pentru a crea o nuanță medie. De exemplu, stratificați un albastru deschis pe un albastru închis pentru a crea un albastru mediu.
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 7
    2. Utilizați un creion incolor pentru a crea amestecuri de culoare netedă, fără giran. Dacă aveți culori stratificate unul peste celălalt și credeți că arată un pic granulent, utilizați un creion incolor, chiar și la culoarea. Acest creion ceray ajută la îmbinarea culorilor împreună și creează un amestec mai fin. Pur și simplu, frecați creionul incolor înainte și înapoi peste zona pe care doriți să o amestecați până când sunteți mulțumiți de finisaj.
  • Creioanele incolore sunt uneori cunoscute sub numele de creioane Blender din cauza abilităților lor de amestecare strălucitoare.
  • Achiziționați un creion incolor dintr-un magazin de artă sau papetărie.
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 8
    3. Ștergeți consumul de alcool asupra zonei pentru a amesteca culorile. Frecvența alcoolului ajută la aprofundarea culorilor și îi determină să se îmbine împreună. Îndepărtați o minge de bumbac în frecare alcool și apoi ștergeți-o peste zona pe care doriți să o amestecați. Frecați bilele de bumbac înainte și înapoi pentru a crea un aspect neted, amestecat.
  • Utilizați întotdeauna consumul de alcool într-o zonă ventilată, deoarece are vapori puternici.
  • Această tehnică funcționează cel mai bine pe hârtie grea.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea și menținerea creioanelor
    1. Imagine intitulată Draw cu creioane colorate Pasul 9
    1. Selectați creioane de calitate cu cochilii moi de plumb și lemn tare. Utilizarea creioanelor de calitate vă va ajuta să vă aduceți desenele dvs. mai clare și vă va permite să amestecați mai ușor culorile. Aceste creioane sunt cea mai bună alegere pentru toate stilurile de desen. Achiziționați creioane colorate de la un magazin de papetărie și căutați un pachet care este anunțat ca având "cabluri moi."
    • Creioanele de plumb moale costă, în general, un pic mai mult decât creioane colorate regulate, dar veți observa diferența de calitate dintre creioane.
    • Creioane bune variază de la 5-50 dolari, în funcție de cât de multe culori doriți să cumpărați.
    • Aceste creioane sunt cea mai bună opțiune pentru toate nivelurile de calificare. Oportunitățile grele pot fi frustrante pentru a fi utilizate pentru că se sparg cu ușurință.
  • Imagine intitulată Draw cu creioane colorate Pasul 10
    2. Păstrați creioanele într-un caz moale, dar protector creion. Persoanele moi de creioane de calitate sunt ușor de rupt. Odată ce un plumb se fixează într-un creion, este foarte greu de utilizat, așa cum plumbul se va aluneca pe măsură ce desenați. Păstrați creioanele într-un caz moale și aveți întotdeauna grijă să nu le scăpați când le transportați.
  • Dacă nu aveți un caz de creion moale, utilizați o pungă de make-up moale în schimb.
  • Imagine intitulată trage cu creioane colorate Pasul 11
    3. Țineți-vă creioanele orizontal când le ascuțiți. Plasați-vă creionul în ascuțitor și verificați dacă este direct înainte de ao răsuci. Este important să vă asigurați că creionul nu este într-un unghi, deoarece acest lucru poate cauza ascuțirea neuniformă și snap.
  • Evitați ascuțirea creioanelor cu un cuțit de artizanat, deoarece acest lucru poate deteriora lemnul în creion.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar