Cum să convertiți o pagină web la pdf

Dacă aveți nevoie să salvați o pagină web pentru a vizualiza mai târziu în timp ce sunteți offline sau doriți să aveți o copie a acestuia, puteți să vă împărtășiți cu ușurință cu alții sau să trimiteți la o imprimantă, convertirea acestuia într-un fișier PDF poate face lucrurile mult mai ușor. Chrome și Safari vin cu unelte încorporate pentru a crea fișiere PDF, dar veți avea nevoie de software suplimentar dacă utilizați Firefox sau Internet Explorer. Adobe Acrobat oferă cele mai cuprinzătoare opțiuni de captare a paginii web dacă aveți acces la acesta.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crom
  1. Imagine intitulată Conversia unei pagini Web la PDF Pasul 1
1. Deschideți pagina pe care doriți să o convertiți într-un PDF. La crearea unui PDF al unui site web, unele elemente pot fi modificate automat. Aceste schimbări sunt de până la dezvoltatorul site-ului web și sunt de obicei din controlul dvs.
  • Această metodă va tipări numai pagina curentă pe care o vizualizați și nu veți păstra legăturile către alte pagini de pe site. Dacă doriți să salvați un întreg site ca fișier PDF sau doriți să vă asigurați că fiecare element rămâne în locul potrivit, consultați Metoda 4.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 2
    2. Faceți clic pe butonul Meniu Chrome și selectați "Imprimare".
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 3
    3. Apasă pe Schimbare... butonul și selectați "Salvați ca PDF". Acest lucru va fi listat în "Destinații locale" secțiune.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 4
    4. Alegeți opțiunile dvs. Există câteva opțiuni pe care le puteți selecta înainte de a crea PDF.
  • Apasă pe "Layout" Meniul derulant pentru a alege între portret sau orientare peisaj.
  • Debifați "Antete și subsoluri" Dacă nu doriți data, titlul paginii și adresa adăugată în partea de sus și de jos a paginilor PDF.
  • Verifică "Grafică de fundal" casetă pentru a afișa orice imagini de fundal.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 5
    5. Apasă pe Salvați buton. Alegeți un nume și locație pentru a salva fișierul PDF.
  • Metoda 2 din 4:
    Safari
    1. Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 6
    1. Deschideți pagina pe care doriți să o transformați într-un PDF. Veți observa că atunci când utilizați această metodă, unele elemente vor fi modificate. Acest lucru se datorează faptului că designerii web pot forța browserul să imprime pagina web un anumit mod.
    • Veți crea doar un PDF al paginii web pe care îl vizitați în prezent. Dacă doriți să faceți un PDF al unei pagini web complete sau trebuie să includeți toate elementele, consultați Metoda 4.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini Web la PDF Pasul 7
    2. Faceți clic pe meniul Fișier și selectați "Export în PDF". Acest lucru necesită OS X 10.9 (Mavericks) sau mai târziu. Dacă utilizați o versiune anterioară, faceți clic pe File → "Salvează ca" și apoi selectați PDF ca tip de fișier.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 8
    3. Dați fișierului un nume și alegeți unde doriți să îl salvați. În funcție de dimensiunea paginii, poate dura câteva momente pentru a crea fișierul.
  • Metoda 3 din 4:
    Cutepdf (orice browser Windows)
    1. Imagine intitulată Conversia unei pagini web în PDF Pasul 9
    1. Descărcați CutePdf. Internet Explorer și Firefox nu au instrumente încorporate pentru a crea fișiere PDF. În schimb, va trebui să instalați a "imprimanta virtuală" care va crea un fișier PDF în loc de imprimarea efectivă. Cutepdf este o astfel de imprimantă virtuală.
    • Mergi la cutepdf.COM / Produse / CutePdf / Writer.ASP și faceți clic pe "Descărcare gratuită" și "Convertor gratuit". Acest lucru va descărca cele două programe necesare pentru instalare.
    • Această metodă va crea doar un PDF din pagina pe care o vizualizați în prezent. Dacă aveți nevoie să salvați un întreg site web, inclusiv alte pagini legate, consultați Metoda 4.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini Web la PDF Pasul 10
    2. Rulați CuteWriter.exe program pentru a începe instalarea cutepdf. Instalatorul este ambalat cu mai multe bare de instrumente de browser, deci asigurați-vă că faceți clic pe Anulare pe prima ofertă și apoi faceți clic pe "Săriți acest lucru și toate ofertele rămase" link care apare.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la pasul PDF 11
    3. Alerga Convertor.exe După terminarea configurației cutePDF. Nu aveți nevoie să selectați nicio opțiune sau să vă faceți griji cu privire la adware-ul pentru această parte - este automat și fără anunțuri.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 12
    4. Deschideți site-ul pe care doriți să îl creați un PDF de. Acum, că CutePDF este instalat, puteți face acest lucru din orice browser.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la pasul PDF 13
    5. Deschideți fereastra de imprimare. Cea mai rapidă modalitate de a face acest lucru este să apăsați Ctrl+P, Deși îl puteți găsi în meniul Fișier sau în meniul Firefox.
  • În Firefox, va trebui să faceți clic pe imprimare... Butonul din fereastra de previzualizare a imprimării.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 14
    6. Faceți clic pe meniul derulant afișând imprimanta și selectați "Cutepdf scriitor". Faceți clic pe butonul de imprimare.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 15
    7. Nume și salvați fișierul PDF. După un moment, va apărea fereastra cutePDF Salvare, permițându-vă să numiți fișierul și să alegeți o locație.
  • Metoda 4 din 4:
    Adobe Acrobat Pro
    1. Imagine intitulată Conversia unei pagini web în PDF Pasul 16
    1. Faceți clic pe meniul Fișier și selectați "Creați PDF" → "De la pagina web". Veți avea nevoie de versiunea plătită a Adobe Acrobat pentru acest lucru, dar veți putea salva un întreg site web, inclusiv fiecare pagină de pe server în formatul său original cu legături de lucru.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la pasul PDF 17
    2. Introduceți adresa URL pentru site-ul pe care doriți să îl convertiți într-un PDF. Introduceți în cea mai mică adresă de nivel pentru site dacă doriți să luați întregul lucru. Dacă doriți doar o singură pagină pe site, introduceți adresa directă.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 18
    3. Decideți câte nivele doriți să apucați. Puteți alege să "Obțineți doar nivelul (nivelurilor) x", sau puteți "Obțineți întregul site".
  • Nivelul 1 este doar pagina care se deschide când adresa este vizitată. Nivelul 2 include fiecare pagină care este legată de pagina de pornire. Nivelul 3 include toate paginile care sunt legate în paginile de nivel 2. Acest lucru poate duce la un fișier masiv în funcție de site-ul web.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 19
    4. Verificați casetele pentru a rămâne pe site. Când începeți să vă ocupați de mai multe nivele, există șanse bune ca legăturile să conducă pe site-ul web. Puteți împiedica Acrobat să apucă aceste pagini selectând "Stați pe aceeași cale", care va lua numai pagini din același domeniu sau "Rămâneți pe același server", care va lua numai pagini de pe acel server web.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 20
    5. Apasă pe Setări... Pentru a regla setările PDF. Acest lucru vă permite să ajustați anteturile și subsolurile, precum și marcajele pentru navigare.
  • Imagine intitulată Conversia unei pagini web la PDF Pasul 21
    6. Apasă pe Crea pentru a face fișierul PDF. În funcție de numărul de niveluri pe care le capturați și cât de mare este site-ul, acest lucru ar putea dura oriunde de la câteva minute la a foarte perioadă lungă de timp.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar