Cum de desene de culoare utilizând pictorul corel

CorelPainter este un program excelent pentru ilustrația digitală.În timp ce este similar cu Photoshop, este orientat mai mult spre reproduceri realiste ale presei tradiționale. În timp ce nu are multe dintre efectele speciale pe care Photoshop o face, are o bibliotecă expansivă de perii bazată pe medii reale, cum ar fi creioane, pixuri, vopsele și pasteluri.Deci, dacă sunteți nou la CorelPainter, aici este un tutorial scurt pentru colorarea unui desen folosind programul.

Pași

  1. Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 1
1. Acest tutorial va ilustra procesul de bază cu un desen simplu, dar aceiași pași pot aplica cu ușurință chiar și cele mai complexe compoziții.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 2
    2. Deschideți CorelPainter și creați un document nou.Creați un nou strat și spuneți-l "schiță."Aici va merge subordonarea voastră.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 3
    3. Creați o schiță brută cu instrumentul de creion 2B utilizând o altă culoare decât negru.Încercați să utilizați albastru deschis.Aceasta va fi baza pentru desenul dvs. și nu va apărea în produsul final.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 4
    4. Creați un nou strat și numele acestuia "contur."Aici va merge linia dvs. necolorată.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 5
    5. Treceți de la creion la instrumentul Airbrush Detail și urmăriți cu atenție schița dvs. pentru a crea o schiță.Instrumentul de Airbrush Detaliu, atunci când este utilizat la o dimensiune mică, va crea o schiță mult mai ușoară decât creionul.Asigurați-vă că toate formele sunt închise, ceea ce va facilita culoarea.Curățați conturul dvs. cu instrumentul Eraser acolo unde este necesar.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 6
    6. Duplicați stratul de contur și redenumiți acest strat "Culori plate"Utilizați instrumentul de umplere pentru a colora conturul dvs.Acesta este locul în care sunt importante forme închise, astfel încât culoarea merge doar acolo unde o doriți.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 7
    7. Creați un nou strat și spuneți-l "umbres."Folosind instrumentul de selectare a culorilor, apucați culoarea oricărui obiect.Utilizați roata de culoare pentru a întuneca culoarea, reduceți opacitatea și aplicați-o utilizând instrumentul Airbrush.Acordați atenție în cazul în care lumina se încadrează și materialul pe care îl umbriți.Utilizați culoarea umbrei pentru a crea și pliuri în țesătură, de asemenea.
  • Imagine intitulată Desene de culoare utilizând Pictorul Corel Pasul 8
    8. Aceste umbre sunt destul de dure și, sincer, urâte. Să le înmoaie folosind instrumentul Blur Blender.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 9
    9. Când ați terminat umbrele, creați un nou strat și apelați acest lucru "Repere."Schimbați culoarea la alb și utilizați Airbrush pentru a aplica evidențiază imaginea în același mod în care ați făcut umbre.Utilizați peria Blur Blender pentru a înmuia evidențiaturile.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 10
    10. Acum adăugați o anumită textură la imagine. Acest exemplu folosește o perie de culoare portocalie și maro, la o opacitate scăzută pentru a crea un efect pătrat asupra pielii.Peria blur este de asemenea folosită pentru a înmuia acest efect.
  • Imagine intitulată Desene de culoare folosind Pictorul Corel Pasul 11
    11. Dați imaginii un fundal simplu, unic, cu o umbră turnată sub figura.Pentru a face acest lucru, creați un nou strat și numiți-l "fundal".Deplasați acest strat sub stratul de contur și umpleți-l cu o culoare (E.G. gri). Pentru umbra, folosiți instrumentul Airbrush, începând cu o culoare ușor mai întunecată decât fundalul și culorile mai întunecate până când ajungeți la centrul umbrei turnate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar