Cum să trișezi în minecraft

În timp ce jocul obișnuit Minecraft poate fi o explozie dacă jucați singur sau cu prietenii, din când în când, poate fi distractiv să schimbați regulile jocului pentru propria dvs. divertisment! Minecraft are multe comenzi de console încorporate care vă pot permite în mod eficient să înșelă și, în plus, există literalmente sute de descărcabile "hacks" și exploatează disponibil online gratuit. Aceste cheats sunt ușor de învățat și de utilizat, deci adăugați-le astăzi la repertoriul dvs. pentru a vă ajuta să vă faceți jocul!

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea cheaturilor de consolă

Lucrați consola

  1. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 1
1. Asigurați-vă că sunt permise că cheaturile sunt permise. Minecraft are o caracteristică de consolă încorporată care vă permite să introduceți cheats la comanda dvs. Cu toate acestea, trebuie să activați cheats în jocul dvs. înainte de a le putea folosi în consola. Există mai multe modalități de a face acest lucru:
  • Într-un singur jucător: Apasă pe "Mai multe opțiuni din lume..." butonul în timp ce vă configurați jocul. Pe pagina următoare, utilizați "Permiteți cheats" Pentru a vă asigura că cheaturile sunt setate la "PE."
  • Într-un joc multiplayer: Trucurile pot fi activate de gazda jocului - fie persoana care găzduiește conexiunea LAN sau persoana care a creat serverul de jocuri - în același mod ca într-un singur jucător. În aceste cazuri, în mod obișnuit numai gazda poate folosi cheats.
  • În unele jocuri multiplayer, cheaturile pot fi activate la mijlocul jocului de moderatori (i.E., "operatori") și chiar scripturile din blocurile de comandă.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 2
    2. Deschideți consola. Odată ce jocul a început, aduceți consola. În mod implicit, acest lucru se face prin presare "T". De asemenea, puteți apăsa "/" Pentru a deschide consola cu o slash înainte preintrodusă - deoarece toate comenzile încep cu o slash înainte, aceasta este o comandă rapidă utilă.
  • Pentru a fi clar, consola este același lucru ca și "Fereastra de chat" S-ar putea să fiți familiarizați din jocurile multiplayer.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 3
    3. Introduceți comanda de cheat. Există multe, multe comenzi și chestii pe care le puteți introduce pentru a vă afecta jocul. În secțiunea de mai jos, Puteți găsi o scurtă listă de unele dintre cele mai distractive comenzi. Rețineți că această listă nu este completă - este doar menită să vă dea un gust al capacităților consolei.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 4
    4. Consultați o listă completă de comenzi pentru mai multe informații. Există mai multe modalități diferite de a găsi liste complete din toate comenzile Consolei Minecraft disponibile pentru dvs. Acestea sunt disponibile atât în ​​joc, cât și online. Vezi mai jos:
  • Comanda / Ajutorul vă va oferi o listă de comenzi pentru a alege de la. Există patru pagini diferite care pot fi accesate prin punerea unui număr după comanda / ajutorul (e.G., / Ajutor3).
  • De asemenea, puteți introduce "/" și apoi apăsați fila pentru a trece prin comenzi individuale.
  • În cele din urmă, puteți găsi, de asemenea, o listă completă de comenzi online la Minecraft Wiki Aici.
  • Comenzi de eșantionare

    1. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 5
      1. Dați un element unui jucător cu "/da [Cantitate]." Bolnav de sclavare departe în mine pentru a găsi suficiente diamante pentru costumul tău de armură? Utilizați această comandă pentru a obține ceea ce doriți imediat.
    2. Notă : Valoarea pe care o introduceți trebuie să fie un ID de element Minecraft valid (a se vedea Aici Pentru o listă completă.)
    3. Exemplu: "/ Dă-i lui Joe123 Minecraft: Fier_pickaxe 10" Oferă jucătorului Joe123 10 Pickaxes de fier.
    4. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 6
      2. Teleptați-vă cu dumneavoastră "/ TP [TARGET PLAYER] ." Nimic nu este mai enervant decât să sufere o moarte surpriză unui târg și să trebuiască să meargă până la baza pe care ai construit-o cu prietenul tău pe cealaltă parte a hărții. Cu această comandă, vă puteți întoarce la locul în care doriți să fiți imediat.
    5. Notă: De asemenea, puteți utiliza "/ TP [TARGET PLAYER] " Pentru a teleporta la o coordonare specifică X / Y / Z.
    6. Notă: Dacă părăsiți playerul țintă și introduceți destinația, vă veți teleporta.
    7. Exemple: "/ TP JOE123 JANE456" Va fi Teleport Joe123 jucătorului JOE456. "/ TP JOE123 100 50 -349" va teleporta coordonatele Joe123 to X / Y / Z 100, 50, -340.
    8. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 7
      3. Încânta un element cu "/încânta [nivel]." Enchantments pot fi unele dintre cele mai provocatoare active consumatoare de timp pentru a intra în întregul joc. Cu acest cheat, totuși, elementele dvs. vor fi la fel de puternice cum doriți imediat.
    9. Notă: Enchantmentul dvs. trebuie să fie un ID de enchantment valabil Minecraft (a se vedea Aici Pentru o listă completă.)
    10. Note: Enchantment este aplicat la elementul care deține jucătorul și funcționează numai dacă încântarea este adecvată pentru element (e.G., Enchantmenturile de pescuit de pescuit nu vor lucra pe arcuri etc.) Nivelul trebuie să fie între 1 și nivelul MAX al Enchantment - dacă nu este specificat nici un nivel, nivelul implicit la 1.
    11. Exemplu: "/ Enchant Joe123 Minecraft: Protecție 3" Oferă jucătorului Joe123 Protecția III Enchantment la orice armură pe care o deține.
    12. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 8
      4. Convocați o entitate cu "/convoca [X] [Y] [Z]." Căutați să obțineți o practică țintă într-o mână de târâri plictisitoare? Această comandă vă permite să desființați animale, mulțimi și chiar lucruri precum șuruburile de fulgere oriunde doriți.
    13. Notă: numele entității trebuie să fie un ID de entitate Minecraft valabil (a se vedea Aici Pentru o listă completă.)
    14. Notă: Dacă nu specificați coordonatele, entitatea va apărea la locația dvs.
    15. Exemplu: "/ chereper chereper -100 59 450" Rezumatul unui târg la coordonatele X / Z -100, 59, 450.
    16. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 9
      5. Schimba vremea cu "/ Vremea [Durata]." Această comandă este în cea mai mare parte din motive estetice - cu ea, puteți schimba vremea în joc de la Nisa la Drousy ori de câte ori doriți.
    17. Exemplu: "/ Vremea Rain 1000" o face ploaie timp de 1.000 de secunde.
    18. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 10
      6. Ucide jucătorii cu "/ ucide [jucător]." Dacă doriți să bifați prietenii sau să pedepsiți groapător, această comandă poate veni la îndemână. Utilizați prudență, deși - mulți jucători nu vor lua cu bunătate să fie ucis instantaneu!
    19. Notă: dacă nu specificați un jucător (i.E., "/ucide"), te vei ucide.
    20. Notă: pentru într-adevăr jucători răi, utilizați /interzice În exact același mod ca o soluție mai permanentă.
    21. Exemplu: "/ Kill Joe123" ar ucide jucătorul JOE123.
    Metoda 2 din 2:
    Folosind hack-uri descărcabile
    1. Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 11
    1. Vizitați un site de hack Minecraft. "Hacks" - Programe descărcabile care afectează gameplay-ul dvs. - sunt disponibile pe scară largă pentru Minecraft. Folosind una sau mai multe dintre aceste hack-uri este, de obicei, destul de simplă, dar deoarece există atât de multe hack-uri disponibile, nu există o abordare de o singură dimensiune a utilizării lor. În această secțiune, vom oferi o scurtă trecere în revistă a modului de a obține și de a folosi un hack. Pentru informații mai detaliate, consultați resursele online pentru hack pe care l-ați ales.
    • O sursă bună pentru hack-urile Minecraft este MCHACKS.net. Există și alte site-uri fine, dar Mchacks.net are o interfață destul de ușor de utilizat și o mulțime de selecții.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 12
    2. Descărcați Hack. Pe site-ul Hack, răsfoiți selecția hack-ului disponibil și găsiți una care vă apelează - de obicei, caracteristicile pentru fiecare hack vor fi listate pe pagina de descărcare pentru Hack. Descărcați hack-ul și localizați-l în dosarul de descărcări.
  • De exemplu, este posibil să doriți să urmați împreună cu acești pași prin instalarea clientului hacked nodus, ceea ce vă permite să zburați, auto-mina, treceți prin pereți și multe altele. Nodus este disponibil pentru descărcare Aici.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 13
    3. Extrageți fișierul zip. Cele mai multe hack-uri vin comprimate "zip" Fișiere. Pentru a instala fișierul, trebuie să utilizați un program care poate decomprima și extrage fișierele. Acest proces este destul de ușor - vezi articolele noastre WinZip și Alte programe de extracție cum ar fi 7zip pentru mai multe informații.
  • Rețineți că procesul de extracție nu va fi identic pentru fiecare hack. Citiți întotdeauna fișierul de citire sau de ajutor inclus în descărcare dacă nu sunteți sigur cum să continuați.
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 14
    4. Deplasați hack-ul la dosarul versiunilor Minecraft. De obicei, odată ce vă extrageți hack-ul, doriți să mutați folderul Hack în directorul MINECRAFT. În funcție de hack pe care l-ați descărcat, această locație poate fi diferită. Consultați documentul de citire / ajutor care a venit cu hack-ul dvs. pentru mai multe informații.
  • În cazul clientului Nodus, locația precisă a fișierelor pe care doriți să o mutați în dosarul Hack pentru a difuza în funcție de sistemul dvs. de operare:
  • Windows: %datele aplicatiei%.Minecraft Versiuni
  • Mac: ~ Biblioteca / AplicațiiUpport / Minecraft / Versiuni
  • Linux: Acasă.Minecraft Versiuni
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 15
    5. Activați hack-ul în timp ce începeți jocul. Cele mai multe hacks trebuie să fie activate înainte de a începe să jucați jocul. Unii chiar solicită să configurați un profil nou, așa că, ca întotdeauna, utilizați resursele de ajutor care au venit cu hack-ul dvs. pentru a vă ghida.
  • Pentru a juca cu Nodus, urmați acești pași:
  • Deschideți lansatorul Minecraft
  • Selectați "Profil nou"
  • Setați numele profilului dvs. la "Nodus 2.0" și versiunea dvs. la "Eliberați nodurile"
  • Salvați-vă profilul
  • Selectați noul profil și faceți clic pe "Joaca"
  • Imagine intitulată Cheat în Minecraft Pasul 16
    6. Feriți-vă de restricțiile Hack în jocurile multiplayer. Ori de câte ori utilizați hack-uri, este important să vă amintiți că nu toți cei din joc va aprecia faptul că sunteți în stare să faceți lucruri pe care nu le pot. Multe servere vor avea chiar stricte "Fără hacking" Reguli. Din acest motiv, este posibil să doriți să vă restricționați la servere cu reguli LAX care permit hack-uri și alte trișări. Folosind hacks in "vanilie" Serverele sunt o modalitate excelentă de a câștiga ura colegilor dvs. și de a avea eu.P. adresa interzisă.
  • Nu utilizați niciodată hack-uri pentru a înșuruba intenționat proiectele altor jucători sau le deranjează - acest lucru se numește "Griefing" și este ceva ce majoritatea moderatori vă vor interzice.
  • sfaturi

    Introduceți comanda / tâlharul pentru a opri zăpada / ploaia.
  • Pentru a schimba gamemodul, tastați / gamemode (apoi un număr de la 0-3). 0 este supraviețuirea, 1 este creativ, 2 este aventura, iar 3 este spectator.
  • Dacă aveți nevoie să studiați terenul foarte repede, / efect (numele dvs. de jucător) 1 100 100, atunci / efect (numele dvs. de jucător) 8 100 5. Acest lucru vă va oferi viteza 100 și saltul de boost 5 timp de 100 de secunde. Boost-ul de salt vă permite să sari peste dealuri în timp ce mențineți încă un impuls.
  • Pe unele servere puteți scrie / gm în loc de / gamemode și / tp în loc de / teleport.
  • Avertizări

    O mulțime de oameni nu-i plac înșelăciunea pentru că simt că este verifică experiența jocului. Înainte de a începe să utilizați cheats, asigurați-vă că oamenii din joc cu dvs. nu vor minte.
  • Feriți-vă - Folosind cheats sau hack-uri în jocurile unde nu sunt permise, vă pot da interzis!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar