Cum să găsiți aur în minecraft

În Minecraft, aurul este util pentru astfel de lucruri ca unelte și armuri. Nu este la fel de util ca unele dintre celelalte materiale, dar încă mai are locul în partea de jos a graficului de durabilitate. Iată cum să o găsiți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea minereului de aur (PC sau consola)
  1. Imagine intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 1
1. Echipați un fier, diamant sau dacă îl aveți) Pickaxe neterite. Nu poți fi aurul cu orice alt instrument.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 2
    2. Săpați până la nivelul potrivit. Întotdeauna săpat la un unghi, nu drept în jos, pentru a evita căderea. Lăsați o potecă de torțe în spatele dvs. dacă călătoriți prin peșteri.
  • De asemenea, puteți sta în mijlocul a două blocuri și alternează că rupeți fiecare. Cu toate acestea, va trebui să vă copiați înapoi sau să utilizați scările mai târziu.
  • Imaginea intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 3
    3. Verificați coordonatele dvs. Aurul se găsește doar sub stratul 31. Puteți verifica stratul curent prin apăsarea F3 pe minecraft pentru computere sau prin verificare o hartă În ediția consolei. Coordonata Y vă spune ce strat sunteți. Iată cele mai bune straturi pentru a căuta aur:
  • Stratul 28 este cel mai înalt și de obicei cel mai sigur nivel în care veți găsi cantitatea maximă de aur.
  • Straturile 11-13 sunt cele mai bune locuri pentru a căuta în același timp aur și diamant. Încercați să evitați săparea sub stratul 10, unde lava devine mult mai frecventă.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 4
    4. Mina în ramuri pentru a găsi aur. Săpăți un tunel orizontal principal pentru a începe. Mina ramură de pe acest tunel principal cu o lățime mare și două blocuri înalte pentru a căuta aur. Ore de aur se spală în mod obișnuit în grupuri de patru până la opt blocuri. Aceasta înseamnă că veți găsi aproape tot aurul dacă păstrați trei blocuri solide între fiecare tunel.
  • Pentru a găsi fiecare bloc de aur (dar la o rată mai lentă), păstrați două blocuri solide între fiecare tunel.
  • Imagine intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 5
    5. Explorați caracteristici speciale. În timp ce exploatați-vă, ați putea întâlni o fortăreață, o dungeon sau arborele de exploatare abandonată cu aceste caracteristici. Fiecare dintre acestea poate conține cufere cu articole de aur sau mai multe prețioase.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea aurului (Pocket Edition, PC, consola)
    1. Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 6
    1. Căutați un Biome Mesa (deși alte biomes au de aur prea Mesas au mai multe) Mesa Biomes arata ca deserturile cu dealuri roșii, adesea dungi sau spriaoane. Aceste biomes au caracteristicile speciale descrise mai jos, numai În Minecraft Pocket Edition, PC (a.K.A.Windows 10) și consola.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 7
    2. Excavați la orice nivel. Aurul poate apărea la orice altitudine din Mesa Biomes sau Biomes Nether (în afară de "Soul Sand Valley" și "Basalt Delta". Acest lucru le face cel mai simplu și mai sigur mod de a găsi aur în Pocket Edition și alte ediții cu Mesa Biomes. Sapați ramurile în dealuri sau doar plimbați-vă și scanați stâncile pentru minereu de aur.
  • Imagine intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 8
    3. Căutați Abandoned MineShats. Mesa Biomes au, de asemenea, singurii arbori iminați abandonați deasupra solului. Aceste caracteristici au minecați cu piept în interiorul lor, iar aproximativ unul din patru cufere conțin aur. Feriți-vă de păianjenii peșteri în timp ce căutați. Sfat: Dacă aveți acces la Nether și sunteți în 1.17 sau după (Update Uther), atunci du-te acolo pentru că aurul spawns mai mult acolo, dar dacă sunteți într-un mesa cel mai bun.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind minereu de aur
    1. Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 9
    1. Topit lingouri de aur. La fel ca minereul de fier, va trebui să mixați minereul de aur într-un cuptor pentru ao transforma în lingouri utilizabile. Nu vă deranjează să faceți unelte de aur sau o armură dacă nu vă place aspectul, deoarece acestea sunt mai rapide de rupere decât fierul, diamantul și neteritul. Sfat: Dacă aveți o ofertă abundentă de aur, întoarceți-le pe toți Pickaxes Pentru că de fapt, blochează blocurile 0.10 secunde mai repede decât neteritul! În schimb, puteți utiliza lingourile pentru elementele speciale descrise mai jos.
  • Imaginea intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 10
    2. Lenjerie de corp într-un ceas. Plasați o roșie în centrul zonei de crafting, cu un lingou de aur pe fiecare parte (patru total). Acest lucru face un ceas, care vă arată poziția soarelui sau a lunii.
  • Plasați un cadru de articol (opt bastoane și o piele) pe perete și plasați un ceas în el pentru a face un ceas de perete.
  • Imaginea intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 11
    3. Construiți șine alimentare. Așezați un baston în mijlocul zonei ambarcațiunilor, umpleți coloanele din stânga și dreapta cu lingouri de aur (șase total) și plasați redstone în partea de jos. Această cale ferată alimentată va face ca MineCarts să se miște pe cont propriu, dacă îl puteți cu o torță roșie sau cu circuit Redstone Powered.
  • Imagine intitulată Găsiți aur în Minecraft Pasul 12
    4. Faceți plăci de presiune de aur. Dacă doriți să începeți un circuit Redstone când ceva cade sau merge peste un pătrat, construiți o placă de presiune cu două lingouri una lângă alta.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 13
    5. Creați mere de aur. Plasați un măr în centrul zonei ambarcațiunilor și înconjurați-l complet cu lingouri de aur (opt total). Acest lucru va face un măr de aur, un element excelent de vindecare și protecție pe care îl puteți mânca chiar și cu foamete pline.
  • Ați obișnuit să faceți mai puternic "Notch Apple" În majoritatea versiunilor de minecraft prin utilizarea blocurilor de aur (vezi mai jos) în loc de lingouri. Această rețetă a fost eliminată în Minecraft 1.9.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 14
    6. Face blocuri de aur. Plătiți averea prin umplerea mesei de crafting cu lingouri de aur pentru a face un singur bloc de aur. Acest cub galben strălucitor este folosit în cea mai mare parte pentru decorare și depozitare.
  • Imagine intitulată găsi aur în Minecraft Pasul 15
    7. Sparge aurul în nuggeturi. Un singur lingou oriunde în zona de crafting se va transforma într-o grămadă de nuggeturi de aur. Acestea au câteva utilizări:
  • Glistening pepene galben: Slice de pepene galben înconjurată de nuggets. Folosit pentru poțiuni.
  • Morcov de aur: morcov înconjurat de nuggets. Folosit pentru poțiuni, alimente și cai de creștere / vindecare. Ele sunt, de asemenea, cele mai "hrană de vindecare" din Minecraft (numai pe ediția Java)
  • Firework Stele: Pentru a face focuri de artificii, puneți orice vopsea în centru și praf de pușcă în stânga. Adăugarea unui nugget de aur direct sub colorant în timpul craftingului face ca focul de foc în schimb.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Un măr de aur fermecat (a.K.A. Notch Apple) vă va oferi 20 de secunde de regenerare 2, 2 minute de absorbție 4 (vă oferă 8 inimi de aur extra) și 8 minute de rezistență la foc și rezistență 1. Acest lucru este de minecraft 1.9. (Actualizare combatere)
  • Pigninii zombified în Nether au șansa de a renunța la nugget-urile de aur atunci când mor, dar deoarece sunt o mulțime neutră, orice alt porcine zombied din vecinătate vor începe să încerce să te atace după ce ai ucis unul, așa că fii conștient. Puteți construi o fermă de aur făcând o suprafață mare pe care porcinele și hoglinii zominați se vor da naștere. Utilizați plăci pentru a limita zona de reproducere și pentru a face o jgheabură care duce la "cuferele de aur". După aceea, ați putea construi o fermă de resurse cu piblini.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar