Cum să ștergeți un cont isutuu

Thiste parere cum să ștergeți contul ISUTUU.Puteți șterge contul ISUTU gratuit sau plătit în meniul de facturare când vă conectați la ISUTUU.Un e-mail este trimis pentru a vă cere să confirmați că doriți să vă ștergeți contul.După ce ștergeți contul dvs., Emuatu nu o poate recupera.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 1
1. Mergi la https: // emitu.COM / Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.Puteți utiliza Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Google Chrome, Firefox sau orice alt browser web.
  • Dacă nu sunteți deja conectat (ă) la ISUTUU, faceți clic pe Autentificare În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. ISUTUU.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma profilului.Este pictograma care are un desen roșu de schi care seamănă cu o persoană.Este în colțul din dreapta sus al site-ului.Aceasta afișează un meniu derulant pentru contul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 3
    3. Clic Setările contului.Este în meniul derulant pentru pictograma profilului.Aceasta afișează setările contului și informațiile.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 4
    4. Clic Facturare.Este cea de-a cincea filă din partea de sus a paginii Setări cont. Aceasta afișează informațiile de facturare și rezumatul.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 5
    5. Derulați în jos și faceți clic pe Sterge contul meu.Este butonul gri din partea de jos a paginii de facturare.Acest lucru trimite un e-mail în contul dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 6
    6. Verifica-ti email-ul.Un e-mail cu un link de confirmare este trimis la dvs. când faceți clic pe "Sterge contul meu" pe pagina web.Dacă nu vedeți e-mailul de confirmare, verificați dosarul SPAM sau Junk Mail.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 7
    7. Faceți clic pe linkul de confirmare din e-mail.Când primiți e-mailul de confirmare de la ISUTUU, deschideți e-mailul și faceți clic pe linkul de confirmare.
  • Imagine intitulată Ștergerea unui cont ISUTU Pasul 8
    8. Răspundeți la întrebare și faceți clic pe Sterge contul meu.Linkul de confirmare din e-mail vă duce la o pagină web care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să vă ștergeți contul.Acesta conține o întrebare cu răspunsuri multiple, întrebând de ce doriți să ștergeți adresa dvs. de e-mail.Faceți clic pe butonul radial de lângă răspunsul cu care sunteți de acord cu.Dacă nu se aplică niciunul dintre răspunsuri, faceți clic pe butonul radial de lângă "Alte" și scrieți o scurtă descriere în caseta din partea de jos a ecranului.Clic Sterge contul meu Când ați terminat.Un e-mail de confirmare finală vă trimite să vă informați că contul dvs. ISUTUU a fost șters.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar