Cum să ștergeți un cont pe groupme pe pc sau mac

Thiste parere cum să ștergeți permanent contul dvs. de grup și cu toate conținutul său, utilizând un browser de internet desktop.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 1
1. Deschis GrupaMe În browserul dvs. de internet. Deschideți un browser de internet, tastați GrupaMe.COM În bara de adrese și apăsați butonul ↵ Enter de pe tastatură.
  • Dacă nu vă conectați automat la GroupMe, faceți clic pe Autentificare Butonul din colțul din dreapta sus al browserului dvs. și conectați-vă cu informațiile despre cont sau unul dintre conturile sociale sociale legate.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma imaginii dvs. de profil. Se află sub pictograma grupului din colțul din stânga sus al ferestrei dvs. Clicingul va aduce informații despre profilul dvs. în partea dreaptă.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Clic Ștergeți contul grupului. Această opțiune este scrisă în litere albastre din partea de jos a informațiilor despre profil. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o nouă fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Clic Continua. Acesta este un buton albastru în colțul din dreapta jos al pop-up-ului de confirmare. Vă va cere să vă verificați identitatea introducând parola contului dvs. pe o pagină nouă.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Introduceți parola contului. Apasă pe Introduceți parola caseta și introduceți parola contului dvs. aici. Acest lucru vă va verifica identitatea și vă va permite să ștergeți contul.
  • Imagine intitulată Ștergeți un cont pe GroupMe pe PC sau MAC Pasul 6
    6. Clic Continua. Acesta este un buton roșu situat sub caseta de parolă. Acesta va șterge definitiv contul dvs. și toate conținutul său.
  • sfaturi

    Avertizări

    Ștergerea contului dvs. este permanentă. Nu puteți reactiva mai târziu un cont șters.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar