Cum să verificați contul gmail cu bara de instrumente google

Thistetește cum să verificați direct căsuța de e-mail Gmail direct din partea de sus a ferestrei Google Chrome utilizând o extensie. În timp ce era o modalitate de a utiliza bara de instrumente Google oficială pentru a face acest lucru, bara de instrumente este limitată la Internet Explorer și nu mai suportă Gmail. Puteți instala în schimb butonul Gmail Google în Google Chrome dacă doriți să vă puteți verifica e-mailurile cu ajutorul unui buton într-un browser mai modern. Din păcate, nu există nici un checker Gmail oficial pentru Safari, Firefox, Microsoft Edge sau orice alt browser modern.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 1
1. Deschis
Imagine intitulată Android7chrome.jpg
Google Chrome. Pictograma App seamănă cu o sferă roșie, galbenă, verde și albastră.
  • Nu puteți instala checkerul Google Mail sau bara de instrumente Google în orice alt browser decât Chrome.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 2
    2. Deschide Google Mail Checker pagină. Extensia Google Mail Checker este dezvoltată de Google - îl puteți utiliza pentru a deschide Inboxul Gmail din partea de sus a ferestrei Chrome.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 3
    3. Clic ADĂUGAȚI LA CROM. Este un buton albastru din partea dreaptă a paginii Google Mail Checker.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 4
    4. Clic Adaugă extensie când vi se solicită. Veți vedea acest lucru în partea de sus a ferestrei. A face acest lucru adaugă pictograma Google Mail Checker în bara de instrumente a browserului dvs.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 5
    5. Faceți clic pe pictograma Google Mail Checker. Este un roșu "M" pe un fundal alb, care este în partea dreaptă a paginii. Acest lucru vă va deschide Inboxul Gmail dacă sunteți conectat la contul dvs. Google în Chrome.
  • Dacă instalați o altă extensie după verificatorul Google Mail, va trebui să faceți clic și apoi faceți clic pe Google Mail Checker Extensie în partea de sus a meniului derulant pentru a deschide contul Gmail.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 6
    6. Conectați-vă la contul dvs. dacă vi se solicită. Dacă nu sunteți conectat la un cont Google în Chrome, vi se va solicita să vă conectați la contul dvs. Gmail cu adresa dvs. de e-mail și parola. Acest lucru vă va duce la Inboxul dvs. Gmail.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 7
    7. Căutați numărul de insignă roșie pe pictograma Google Mail Checker. Ar trebui să vedeți un număr roșu și alb, care reflectă numărul curent al mesajelor dvs. de mesaje necitite apar sub pictograma Google Mail Checker.
  • Imagine intitulată Verificați contul Gmail cu bara de instrumente Google Pasul 8
    8. Închideți și re-deschideți Google Chrome. De fiecare dată când reporniți Chrome, Google Mail Checker va verifica conținutul Inbox-ului dvs. și va actualiza numărul de insignă pentru a afișa numărul de e-mailuri necitite în căsuța de e-mail.
  • Google Mail Checker va actualiza, de asemenea, numărul de insignă la fiecare câteva minute, fără a necesita o repornire cromată.
  • sfaturi

    O modalitate de a verifica rapid Gmail în alte browsere este adăugând Gmail ca marcaj și apoi, permițând marcajele pe toate filele. Deși nu utilizează niciun produs Google sau bare de instrumente, acest proces este posibil în toate browserele moderne.

    Avertizări

    În timp ce damele Gmail neoficiale există pentru browsere, altele decât Internet Explorer și Chrome, ar trebui să evitați să le utilizați, deoarece acestea vor necesita parola Gmail pentru a lucra.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar