Cum de a desena un ghepard

Cheetadiile sunt cele mai rapide mamifere de teren, un simbol bine-cunoscut pentru viteză și agilitate. Acest tutorial pas cu pas vă va ajuta să atrageți unul.Sa incepem!

Pași

Metoda 1 din 2:
Crearea unui ghepard de desene animate
  1. Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 1
1. Trageți capul. Schițați un cerc simplu cu o ovală pentru gură și două triunghiuri rotunde pentru urechi. Asigurați-vă că capul nu este prea supradimensionat pentru hârtia dvs., deoarece încă mai trebuie să se potrivească în restul corpului ghepardului proporțional cu acesta.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 2
    2. Adăugați în linii directoare pentru caracteristicile faciale. Ar trebui să existe două arce concentrice care se învârte de la bot la urechi, precum și cercuri mici pentru ochi (e) / nas și o linie pentru a descrie un ușor snarl.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 3
    3. Trageți corpul. Utilizați forme ca ghiduri pentru el. Desenați trei ovale: unul mic pentru gât, unul mare pentru corpul superior și unul mediu pentru spate. Adăugați în cercuri pentru a conecta aceste forme. Amintiți-vă, corpul unui ghepard este mai lung În comparație cu alte pisici mari, încorporați-vă că în desenul dvs.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 4
    4. Schițați picioarele. Fiecare picior are din nou trei ovale, unul mare la partea de sus și două cele mai mici în partea de jos. Desenați versiuni mai mari ale acestora pentru picioarele din spate.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 5
    5. Trage cercuri pentru labe. Nu uitați să adăugați o coadă lungă! În acest moment, s-ar putea să ieșiți din cameră pe pagină, deci dacă doriți ca coada ghepardului să fie ridicată în alarmă sau curbată între picioare.
  • Imagine intitulată Desenați un ghepard Pasul 6
    6. Adăugați detalii și schițați-vă ghepardul. Nu uitați să adăugați petele sale comerciale! Imaginea aici afișează aplicarea generoasă a petelor destul de mici pe ghepard, dar ele pot fi la fel de mari / puțin / abundente / rare cum vă place. Și, de fapt, ei nici măcar nu trebuie să fie pete, deoarece unele ghepardii au marcaje de spalat și unii nu au nici un model pe hainele lor.După aceea șterge orice în afara liniei negre.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 7
    7. Ștergeți liniile directoare, culoarea în desenul dvs. Utilizați galben / aur pentru majoritatea corpului, cu maro închis / negru pentru pete. Ai terminat!
  • Metoda 2 din 2:
    Desenarea unui ghepard tradițional
    1. Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 8
    1. Desenați un cerc mic pentru capul ghepardului. Desenați și un oblong orizontal pentru corp.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 9
    2. Desenați membrele folosind linii drepte și forme simple - trapezoids și dreptunghiuri. Trageți linii drepte care se conectează la corp pentru membrele din spate.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 10
    3. Trageți corpul folosind curbe și rafinați desenul pentru a se asemăna cu corpul ghepardului. Desenați coada folosind linii curbe care se conectează la corp.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 11
    4. Desenați detalii pentru fața lui Cheetah, nas și gură. Desenați și urechile și botul.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 12
    5. Trace cu un stilou și ștergeți schițele inutile. Rafinați desenul și trageți pete sau rozete rotunde.
  • Imagine intitulată Desenează un ghepard Pasul 13
    6. Culoare folosind imaginația ta!
  • sfaturi

    Comparați fotografiile lui Cheetadahs și aflați ce tip doriți să trageți (bărbat sau femeie, văzută sau nu are pete, agitate sau conținut) înainte de a începe astfel încât să îl puteți vizualiza mai eficient.
  • Studiați pozițiile și comportamentul pisicilor, chiar și un animal de companie de uz casnic. Vei fi uimit de modul în care ceva atât de minor poate afecta desenul tău!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar