Cum să prindeți cele 3 regis în pokémon safir sau ruby

Cele trei REGIS sunt RegiRock, Regice și Registeel. Aceste goleme legendare pot face capăt jocului mult mai puțin dificil, deoarece le puteți obține înainte de a încerca să învingeți elita patru. Căutarea de a obține toate cele trei va dura ceva timp și vă călătoriți în întreaga regiune Hoenn.

Pași

Partea 1 din 7:
Pregătirea pentru a debloca
  1. Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 1
1. Aduceți-o pe Pokémon care știe săpa, surf și se scufundă. Aceste trei abilități sunt esențiale pentru deblocarea Regisului. Poți să scapi de la fratele maniacului fosili pe ruta 114. Veți obține HM03 (Surf) pentru a învinge Norman, liderul Gym Petalburg. Scufundarea poate fi obținută de la Steven în orașul Mossdeep.
  • Imagine intitulată Prinde cele 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 2
    2. Bate cea de-a șaptea sală de gimnastică. Va trebui să fi bătut cel puțin primele șapte săli de sport pentru a putea accesa toate mișcările de care aveți nevoie pentru a obține regisul. După ce a învinge Tate & Liza în sala de gimnastică Mossdeep, veți câștiga abilitatea de a utiliza scufundarea în apă adâncă. Aceasta este ultima abilitate necesară pentru a debloca Regisul.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 3
    3. Prinde un relicant. Acesta este un pokemon rar care poate fi găsit numai în zonele subacvatice. În Ruby și Sapphire, utilizați scufundarea pe ruta 124 și 126 pentru a încerca să întâlnească o relicantină, care are o șansă de 5% de a aparifica. În Alpha Sapphire și Omega Ruby, puteți găsi zone subacvatice suplimentare pe rutele 107, 129 și 130. Există, de asemenea, mai multe zone subacvatice împrăștiate în întreaga lume.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 4
    4. Prinde sau evoluează un wailord. Puteți pescui pentru wailmer în majoritatea zonelor din joc. Odată ce ați terminat de nivel până la nivelul 40, acesta va evolua în Wailord. De asemenea, puteți încerca să prindeți un Wailord surfing pe Route 129, deși are doar o șansă de 1% de a apăru.
  • Partea 2 din 7:
    Surfing curenții
    1. Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 5
    1. Călătoriți în orașul Pacifidlog. Acesta este cel mai simplu loc pentru a începe surful. Dacă pierdeți curenții potriviți, puteți zbura înapoi în orașul Pacifidlog și încercați din nou.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 6
    2. Surf off de la pacifidlog la vest. Acest lucru vă va duce la Route 132 într-un moment.
  • Imagine intitulată Captură 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 7
    3. Coborâți pe insulă spre sud. Mergeți pe insulă și apoi navigați din nou la locul superficial. Mers pe jos pe cealaltă parte și apoi navigați din nou din partea de sud-vest a locului superficial.
  • Imagine intitulată Captează cele 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 8
    4. Continuați spre vest până când ajungeți la următoarea zonă superficială. Mergeți la partea de vest a insulei. Asigurați-vă că aveți cel puțin trei pași din partea de sus a țărmului și cel puțin trei pași din partea de jos a țărmului.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 9
    5. Surf vestul de pe insulă. Curenții ar trebui să vă tragă direct la punctul întunecat al apei pe care le puteți scufunda.
  • Partea 3 din 7:
    Deblocarea Regisului
    1. Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 10
    1. Găsiți punctul întunecat al apei și utilizați scufundarea. Puteți găsi locul întunecat în colțul din dreapta jos al traseului 134, înconjurat de șase roci.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 11
    2. Capul spre sud prin peșteră până când găsiți comprimatul Braille. Acest lucru va fi pe cealaltă parte a unei buclă în peșteră.
  • Imagine intitulată Prinde cele 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 12
    3. Utilizați scufundarea în fața tabletei. Veți fi suprafața în camera sigilată.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 13
    4. Găsiți comprimatul Braille pe peretele din spate al peșterii. Vor exista o mulțime de inscripții din Braille în peșteră, dar căutați pe cel de-a lungul peretelui din spate al peșterii. Inscripția Braille citește "Sape aici".
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 14
    5. Utilizați sapa în fața tabletei Braille. Urcați direct la inscripție și față în ea. Utilizați comanda sapa. Acest lucru va face ca o ușă să apară în perete.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon safir sau Ruby Pasul 15
    6. Pune relicanth în partea din față a partidului tău și Wailord la spate. Relictanth va trebui să fie primul Pokémon din lista dvs. de partid, iar Wailord va trebui să fie ultimul. Utilizați ecranul dvs. de partid pentru a vă reorganiza pokemonul.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 16
    7. Examinați comprimatul Braille din spatele celei de-a doua peșteri. Dacă relictantul este primul și Wailord este ultimul, va avea loc un cutremur. Aceasta indică faptul că ușile de peșteră insulă, ruinele deșertului și mormântul antic au fost deschise în întreaga lume. Aceste trei uși conduc la cele trei Regis.
  • Partea 4 din 7:
    Găsirea unui regice
    1. Imagine intitulată Captură 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 17
    1. Pregătiți-vă petrecerea. Regice este un Pokemon de nivel 40, dar se recomandă ca partidul dvs. să fie cel puțin nivelul 50 pentru a avea o șansă. O strategie comună de a slăbi regice, fără să-l bateți este să folosiți un Pokémon cu mișcarea falsă. Acest lucru scade sănătatea inamicului fără să-l bată. O altă strategie comună este să încercați să puneți adversarul să doarmă sau să o paralizeze. Acest lucru vă va crește șansele de a capta Pokemon.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 18
    2. Stocați-vă pe bilele ultra. Bilele Ultra vă vor oferi cea mai bună șansă de a prinde regice. În funcție de efectele de sănătate și stare ale regice, este posibil să aveți nevoie de câteva bile ultra.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 19
    3. Capul la traseul 105. Peștera insulei din partea vestică a traseului va fi deschisă acum. Capul în această peșteră.
  • Imagine intitulată Captează cele 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 20
    4. Citiți inscripția și apoi așteptați. Inscripția Braille vă cere să așteptați "de două ori", ceea ce înseamnă că trebuie să stați și să nu vă deplasați timp de două minute. Setați jocul în jos timp de câteva minute, astfel încât să nu vă mișcați în mod accidental caracterul. Dacă vă deplasați, ieșiți din peșteră și încercați din nou. După două minute, o ușă se va deschide.
  • Imagine intitulată Captură 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 21
    5. Salvați-vă jocul. Veți avea doar o singură șansă de a lupta împotriva Regice, deci asigurați-vă că salvați înainte de a lupta. Acest lucru vă va permite să vă reîncărcați jocul dacă bateți în mod accidental regice înainte de ao capturați sau dacă vă șterge partidul.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 22
    6. Capturarea regice. Mergeți până la regice și începeți lupta. Îndepărtați-vă sănătatea și apoi încercați să o așezați să dormiți sau să o paralizeze. Odată ce imaginea este în roșu și este adormit sau înghețat, începeți să aruncați bilele ultrașesc la ea.
  • Imagine intitulată Catch Cele 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 23
    7. Dați-i o porecla (Alpha Sapphire și Omega Ruby). Dacă doriți să puteți captura RegiGigigas, va trebui să oferiți o poreclică. Puteți face acest lucru de îndată ce îl capturați sau puteți lua regice la un nume important pentru a le oferi un nume nou. Numele Rater poate fi găsit la sud de sala de concurs din orașul Slaticport.
  • Partea 5 din 7:
    Găsirea RegiRock
    1. Imagine intitulată Captură 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 24
    1. Aduceți un Pokémon care cunoaște puterea. Această mișcare este necesară pentru a avea acces la RegiRock.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 25
    2. Pregătește-te să lupți împotriva RegiRock. Ca și celelalte regis, RegiRock este un nivel de 40 de pokemon. Aduceți apa Pokémon la hituri eficiente de teren. Aduceți-vă de-a lungul unui Pokémon care poate pune RegiRock să doarmă sau să-l paralizeze, precum și un Pokémon care are fluide false. În cele din urmă, asigurați-vă că sunteți stocat pe bilele ultra.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 26
    3. Călătorește spre Route 111. Veți găsi ruinele deșertului în partea de est a traseului.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 27
    4. Citiți inscripția din spatele peșterii. Braille vă oferă instrucțiuni pe care trebuie să faceți pentru a accesa RegiRock.
  • Umblați doi pași spre dreapta și apoi doi pași în jos.
  • Utilizați rezistența la acest loc și va apărea ușa.
  • Imagine intitulată Catch 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 28
    5. Salvați-vă jocul. Obțineți doar o singură lovitură la RegiRock, deci veți dori cu siguranță să salvați înainte de a vă apropia. Acest lucru vă va permite să vă reîncărcați rapid jocul și să încercați din nou dacă ceva nu merge bine.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 29
    6. Captură RegiRock. Începeți lupta cu RegiRock. Utilizați Pokémon-ul tipului de apă pentru a scoate bucăți mari de sănătate a lui RegiRock și apoi folosiți Gwipes false pentru a reduce cât mai puțin posibil, fără să-l bateți. Hit RegiRock cu somnul sau paralizează, apoi începeți să aruncați bilele ultrașesc la ea.
  • Partea 6 din 7:
    Găsirea Registeel
    1. Imagine intitulată Captură 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 30
    1. Aduceți un Pokemon care cunoaște zbura. Veți avea nevoie de această mișcare pentru a deschide ușa la Registerel.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 31
    2. Pregătește-te să lupți cu Registeel. Ca celelalte două două, Registeel este un nivel 40 legendar. Este un tip de oțel, care va face dificilă deteriorarea. Aduceți luptele, solul sau tipul de incendiu pentru a face daune bune la Registeel. Aduceți, de asemenea, un Pokemon care cunoaște valori false, deoarece acest lucru vă va permite să reduceți sănătatea lui Registeel fără să-l bateți. Dacă puteți aduce un Pokemon care știe somnul sau paralizează, care vă poate ajuta să capturați Registeel. Aduceți și bilele ultra-bile și bilele de cronometru!
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 32
    3. Călătorește spre Route 120. Peștera ruinelor antice se află pe partea de vest a traseului.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 33
    4. Citiți inscripția și apoi treceți în centrul camerei. Inscripția Braille vă oferă instrucțiuni pentru accesarea Registeelului.
  • Treceți la mijlocul camerei.
  • Utilizați mișcarea zbura și ușa se va deschide.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 34
    5. Salvați înainte de a lupta. Aveți doar o singură șansă să prindeți Registeel, așa că asigurați-vă că jocul dvs. este salvat chiar înainte de a începe lupta. Acest lucru vă va permite să reîncărcați și să reîncărcați dacă ați dat-o accidental.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 35
    6. Captură Registeel. Începeți lupta și scăderea sănătății lui Registeel cât mai repede posibil cu luptele, solul și mișcările de incendiu. Utilizați Gwipes false pentru a reduce sănătatea lui Registeel, fără să-l bateți. Odată ce sănătatea este în roșu, puneți-l să dormiți sau să-l paralizați, apoi începeți să aruncați bilele ultra.
  • Partea 7 din 7:
    Obținerea de RegiGigas (Alpha Sapphire și Omega Ruby)
    1. Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 36
    1. Înfrângerea groudonului sau kyogre. Nu puteți întâlni RegiGigigas până când nu ați învins legendarul Pokémon care face rău în jocul dvs.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 37
    2. Asigurați-vă că ați capturat cele trei goleme legendare. Veți avea nevoie de RegiRock, Registeel și o clipă în partidul dvs. pentru a întâlni Regigenigas.
  • Imagine intitulată prinde 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 38
    3. Dați o poreclică. Dacă nu ați oferit o poreclică când ați prins-o, călătoriți în orașul Slaticport și vorbiți cu numele raterului. Puteți numaliza altceva, trebuie doar să aveți o porecla înainte de a vă putea întâlni RegiGigas.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 39
    4. Dă-ți regice o "rece" element de ținut. Angaja dvs. trebuie să dețină o bulgăre de zăpadă, o piatră înghețată, o gheață niciodată de topire sau o casteliaca.
  • Buldurile de zăpadă pot fi câștigate la bătălia Maison sau găsită pe snorunts sălbatici.
  • Rock-urile înghețate pot fi găsite la Institutul Meteoric.
  • Gheața de topire nu poate fi găsită în peșteră.
  • Casteliacone pot fi câștigate de la Sala de Concurs sau au cumpărat în orașul Mauville dacă aveți un regice în partidul dvs.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 40
    5. Călătorește pe Pestera insulei pe Route 105. Aceasta este peștera pe care ați găsit-o regice. Asigurați-vă că vizitați în timpul zilei, deoarece RegiGigas nu apare noaptea.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 41
    6. Salvați jocul înainte de a intra în peșteră. Lupta va începe de îndată ce intri în peșteră dacă îndeplinești cerințele. Salvați înainte de a intra, deoarece obțineți doar o singură lovitură la RegiGigas.
  • Imagine intitulată Capul 3 Regis în Pokemon Sapphire sau Ruby Pasul 42
    7. Captura RegiGigass. Spre deosebire de cele trei goleme, RegiGigas este nivelul 50, deci probabil că veți fi în luptă dură. RegiGigas este slab pentru a lupta cu pokemon de tip, astfel încât să le folosiți pentru a lua majoritatea sănătății sale. Odată ce sănătatea este scăzută, utilizați glisați falsi pentru ao lăsa mai jos, fără să-l bateți. Utilizați bilele ultrade odată ce sănătatea sa este aproape plecată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar