Cum să ascundeți pungi sub ochi

VIDEO

Au o zi mare înainte, dar sa trezit cu pungi enorme sub ochi? Fără griji! Aceste pungi sub ochi pot fi ascunse cu machiaj, ceva timp și câțiva pași simpli.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicând un concealer
  1. Imagine intitulată Pungi ascunde în ochii tăi Pasul 1
1. Alegeți-vă concealerul. Pentru a combate culoarea albastră și gri sub ochi, alegeți un concealer de portocale sau de piersici. Orange este culoarea complementară la albastru, ceea ce înseamnă că portocala este aplicată într-o zonă albastră, culorile "Anulare" unul pe altul out. Alegeți o culoare care este doar una sau două nuanțe mai întunecate decât pielea dvs. - altfel, concealerul va fi vizibil în funcție de culoarea normală a pielii. Concealerii vin în formă lichidă și stick.
  • Dacă pielea dvs. este foarte corectă, optați pentru un concealer de culori de piersici pentru a acoperi cercurile întunecate. Dacă pielea dvs. este mai întunecată, alegeți un ton portocaliu mai profund.
  • Concealerii lichizi sunt buni pentru acoperirea luminii, în timp ce bastoanele sunt excelente pentru zonele mai mici sau mai înguste.
  • Orice tip de concealer va funcționa, deși amintește că machiajul lichid poate apărea lucios, în timp ce machiajul de pulbere poate da un aspect mat. Alegeți un machiaj bazat pe tipul de piele - pielea grasă este mai probabil să fie "strălucitoare" cu anumite machiaj lichid, de exemplu.
  • 2. Pregătiți-vă pielea. Aplicați o cremă de ochi la ambii ochi pentru a vă asigura că zona dvs. sub-ochi este bine hidratată. Dacă există vreun indiciu de uscăciune, concealerul va deveni Chalky și va deveni foarte vizibil pentru alții.
  • Încercați să păstrați crema de ochi în frigider înainte de aplicare. Temperatura reci a cremei contractează pielea, permițând un aspect mai strict.
  • Încercați să utilizați o cremă de ochi cu cofeină pentru a ajuta la puffiness și cercuri întunecate.
  • Dacă purtați Fundația, puneți-o înainte de a aplica Concealer. Cu toate acestea, orice machiaj bazat pe pulberi, inclusiv fundația ar trebui, să meargă ultima dată, după concealer.
  • 3. Aplicați concealerul. Utilizați fie o pensulă mică de concealerie, burete, fie degetele dvs. pentru a aplica concealer sub umbrele pungilor de ochi. Dab concealerul pentru a oferi o acoperire uniformă, fără a mângâia. Vrei să aplicați chiar sub înălzarea pungilor și amestecați în jos, spre oasele obrazului, într-un mod triunghiular. Scopul pentru partea de sus a obrajilor, chiar sub pungi și umbre.
  • Nu aplicați machiaj direct la puffiness! Zona de sub ochii tăi se va înălța sub machiaj greu, provocând pungile să iasă în evidență și mai mult. Aplicarea concealerului sub pungile atrage atenția asupra acelei zone, în loc de ochii dvs. Puffy.
  • Când vine vorba de Concealer, mai puțin este mai mult - prea mult poate da un aspect "citat". Când ați terminat, setați concealerul cu un strat subțire de pulbere translucidă.
  • Dacă utilizați Fundația Powder, nu uitați să aplicați Concealer înainte de a aplica fundația.
  • Partea 2 din 3:
    Atingerea și setarea concealerului
    1. Evaluați aplicația. Ia o clipă pentru a lăsa concealer set. Dacă încă mai este întuneric sub ochi, puteți adăuga un pic mai mult concealer, dar păstrați-l lumină. Dacă concealerul este prea luminos, va trebui să amestecați machiajul.
    • Dacă concealerul este prea întunecat, echilibrați-l cu un concealer care este o umbra mai ușoară decât tonul pielii. Acest lucru va contribui la evidențierea zonei sub puffiness.
  • 2. Pat sub ochi să se amestece. Utilizați un concealer sau fundație a tonului natural al pielii pentru a amesteca aplicația anterioară de Concealer cu restul pielii. Acest lucru vă ajută să creați un aspect mai natural și să eliminați un aspect "cacat" sau o privire prea strălucitoare.
  • Îndepărtați concealerul, mai degrabă decât să frecați ajutor pentru a evita murdărirea machiajului și creează un alt amestec.
  • Dacă utilizați degetele pentru a amesteca concealerul, utilizați degetul inelului. Degetul inelului tinde să fie cel mai slab deget și oferă o atingere mai slabă.
  • 3. Luminează în jurul ochilor tăi. Utilizați un lider de culoare palid, roz pentru a adăuga o culoare în colțurile interioare și exterioare ale ochilor. Acest lucru vă ajută să atrageți atenția asupra ochilor dvs. și departe de pungi și umbre.
  • Evitați linia de ochi sau umbra în culori mai întunecate. Astfel de culori pot atrage atenția înapoi la pungile pe care încercați să le ascundeți.
  • Nu uitați zona interioară a ochiului, lângă podul nasului. Adăugarea doar o cantitate mică de concealer sau lider aici vă poate ajuta să vă lumineze întreaga față.
  • 4. Setați machiajul. Utilizați o pulbere de față pentru a seta machiajul pe față, menținându-l blocat și arătați bine toată ziua. Aveți grijă să aplicați doar un strat subțire pentru a evita acum multitudinea de machiaj.
  • Nu este nevoie să aplicați pulbere pe întreaga față. Doar da ușor pulberea în zonele în care ați aplicat machiajul.
  • Puteți opta pentru a utiliza un pic mai multă pulbere în zone predispuse la Shininess - Pulbere oferă un aspect mat.
  • Partea 3 din 3:
    A trăi un stil de viață mai sănătos
    1. Imagine intitulată Pungi de ascundere sub ochii tăi Pasul 8
    1. Tăiați înapoi pe alimentele sărate. Pungile din ochii noștri sunt cauzați de retenția de lichide. Overconsumarea de sare duce la această retenție, adică tăierea înapoi pe cantitatea de sare din alimentele dvs. poate ajuta la reducerea puffiness în ochii tăi.
    • Așezați alimentele care sunt ridicate în sodiu, cum ar fi murături, măsline, supă și fast-food.
    • Mănâncă mai multe alimente care sunt bogate în potasiu, cum ar fi banane, avocado și țelină. Aceste alimente ajută la echilibrarea sodiului în corpul dvs.
  • Imagine intitulată Pungi de ascunde în ochii tăi Pasul 9
    2. Bea mai multă apă. Corpul se află la apă când sunteți deshidratat, ducând la retenție de fluid. Upindu-ți aportul de apă poate reduce această reținere, reducând pungile sub ochi. Scopul pentru opt pahare de apă pe zi (8 uncii fiecare) pentru a menține un nivel de hidratare sănătos.
  • Apa este câștigată și prin mâncare. Încercați să ridicați cantitatea de fructe și legume pe care le consumați pentru a vă completa aportul de apă.
  • De asemenea, puteți rămâne hidratat prin băuturi ca ceaiul și cafeaua, care sunt în cea mai mare parte apă.
  • Imagine intitulată Pungi de ascunde în ochii tăi Pasul 10
    3. Dormi suficient. O lipsă de odihnă bună provoacă retenție fluidă și umbre întunecate sub ochii noștri. Asigurați-vă că aveți între 7 și 9 ore de somn pe noapte, în funcție de nevoile dvs. individuale.
  • Deși o lipsă de somn contribuie la saci de ochi, dormind mai mult nu este neapărat un tratament. Dacă aveți deja o mulțime de somn și încă aveți saci de ochi, forțându-vă să dormiți mai mult, nu veți reduce puffiness.
  • Imagine intitulată Pungi de ascunde în ochii tăi Pasul 11
    4. Scoateți machiajul pe timp de noapte. Păstrarea machiajului feței și a ochilor pe noapte pot cloga porii, provoacă acnee și, în general, împiedică să se restabilească pielea peste noapte. Asigurați-vă că ștergeți orice machiaj înainte de a dormi pentru noapte pentru a reduce deteriorarea ochilor.
  • Utilizați o cremă de ochi hidratantă peste noapte pentru a ajuta la eliminarea ridurilor și liniilor asociate cu pungi pufoase.
  • Imagine intitulată Pungi ascunde în ochii tăi Pasul 12
    5. Obțineți alergiile în verificare. Alergiile sezoniere și problemele sinusale determină umflarea, care poate duce la pungi de ochi și umbre. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a discuta alergiile dvs. și a vedea dacă există o opțiune de tratament care să ajute la combaterea problemei.
  • Ovele decongestionante decongestionate sau neti pot ajuta la menținerea lucrurilor în sinusuri, fără a fi nevoie de o rețetă.
  • Stai hidratat! Apa va păstra acele cercuri întunecate să apară, dar păstrează și pasajele nazale și sinusurile bine lubrifiate.
  • Expert Q & A

    Știați că puteți citi răspunsurile experților pentru acest articol?Deblocați răspunsurile experților prin sprijinirea WikiHow
    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Ce cauzează pungi sub ochi?
      Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Laura Martin este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Pungi sub ochi pot fi cauzate de un nas înfundat, alergii, stres sau consumul prea multor sare. Ele pot fi, de asemenea, un semn de stres sau îmbătrânire.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helpful 7
    • Întrebare
      Cum scapi de pungi sub ochi?
      Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Laura Martin este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Puteți încerca să reduceți umflarea prin aplicarea compreselor reci. Folosirea sacilor de ceai este deosebit de eficientă deoarece cofeina ajută la reducerea umflăturii. Exercitarea și apa de băut pot ajuta la creșterea circulației, ceea ce va reduce umflarea.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helful 5
    • Întrebare
      Cum pot ușura pielea sub ochii mei?
      Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Laura Martin este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.Laura Martin
      Laura Martin
      Cosmetolog licențiat
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Dacă pielea sub ochi este întunecată, ar putea fi de la expunerea la soare, astfel încât purtarea de protecție solară ar putea ajuta. Dormind mai mult poate reduce, de asemenea, întunericul sub ochi. Cu toate acestea, pielea întunecată sub ochi poate fi, de asemenea, ereditară. Dacă ați avut întotdeauna acest lucru, este posibil să trebuiască să-l acoperiți în loc să scăpați de ea.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helpful 3
    • Întrebare
      Ce pot face pentru a împiedica să fie atât de evidentă pungile de sub-ochi?
      Christin Birkhead
      Christin Birkhead
      Artistul de machiaj
      Christin Birkhead este un artist de machiaj și fondatorul Frumuseței conceptuale, un serviciu de frumusețe bazat pe Washington, DC specializat în servicii de nuntă, cum ar fi angajamente și petreceri de mireasă, împreună cu spectacole de modă și headshot-uri executive. Are peste 20 de ani de experiență de machiaj și de frumusețe. Ea este, de asemenea, artist de machiaj pentru comunicații și freelanțe ascendente cu echipa locală de știri NBC din zona de metrou DC. Clienții ei includ Nancy Pelosi, Nancy Cartwright, Armin Van Burenn, Hugh Jackman, Vashawn Mitchell, Richard Smallwood, Benjamin T. Gelos, Colin Powell, Wanda Durant și Fostul președinte liber al Liberian Ellen Johnson Sirleaaf.Christin Birkhead
      Christin Birkhead
      Artistul de machiaj
      Expert răspuns

      Sprijiniți WikiHow de cătreDeblocarea acestui răspuns expert.

      Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să obțineți 8 ore de somn în fiecare noapte. Cu toate acestea, puteți încerca, de asemenea, să evitați alimentele care provoacă inflamație și consumând lucruri care au proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi turmeric. Beți multă apă pentru a rămâne hidratată și încercați o cremă de ochi cu cofeină pentru a elimina puffiness de pe pielea ta.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 2
    Pune o intrebare

    WikiHow Video: Cum să ascundeți pungi sub ochi

    Ceas

    sfaturi

    Nu frecați, frământați sau accelerați machiajul pe față. Amintiți-vă la pat!
  • Pungi suberente pot fi, de asemenea, un simptom al unei intoleranță alimentară.
  • Avertizări

    Nu aplicați machiajul prea aproape de ochi sau de fapt, puteți provoca formați pungi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar