Cum se adaugă gif pe snapchat

Thishowows Cum să adăugați GIF-uri la snap-urile dvs. utilizând caracteristica Snapchat`s Stickers. Adăugarea GIF-urilor este simplă datorită suportului Giphy și se poate face prin accesarea meniului de editare pentru o clipă.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 1
1. Deschideți Snapchat. Aceasta va avea o icoană galbenă cu o fantomă în ea. Pe Android, îl puteți găsi în dosarul Aplicații Principalele Apps
Imagine intitulată Android7Apps.jpg
.
  • Dacă nu sunteți deja logat, asigurați-vă că faceți acest lucru cu numele de utilizator și parola.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 2
    2. Luați o clipă. Puteți face acest lucru fie prin apăsarea butonului declanșator (pentru o fotografie), fie că o țineți în jos (pentru un videoclip scurt). Odată ce ați luat o instalare, opțiunile de editare vor apărea într-un meniu vertical din partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 3
    3. Atingeți pictograma autocolante din partea dreaptă a ecranului. Această pictogramă arată ca o bucată de hârtie care a fost pliată în colțul din dreapta jos. Atingerea ar trebui să trageți meniul pentru selectarea autocolantelor și gifilor pentru a adăuga la Snap.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 4
    4. Atingeți Gif În partea de sus a paginii, lângă timpul și temperatura.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 5
    5. Căutați GIF pe care doriți să îl adăugați la Snap. Puteți face acest lucru fie prin derularea prin sugestiile "Trending Giphy", fie prin căutarea unui GIF după nume.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 6
    6. Selectați GIF-ul pe care doriți să îl adăugați la Snap. GIF-ul va apărea în mijlocul închiderii dvs. odată ce a fost selectat.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe Snapchat Pasul 7
    7. Editați GIF-ul în Snap. Puteți să trageți GIF-ul pentru repoziționați-l și redimensionați-l pentru a se potrivi în continuare în modul în care doriți să.
  • Imagine intitulată Adăugați GIF pe SnapChat Pasul 8
    8. Postați sau trimiteți-vă repede. După ce ați terminat editarea, atingeți butonul săgeată albastră din colțul din dreapta jos al ecranului pentru a posta rapid cu GIF-ul pe care l-ați selectat. Puteți alege să postați imaginea sau videoclipul în povestea dvs., o poveste locală sau să o trimiteți prietenilor dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar