Cum să dezactivați textul predictiv pe un iphone

Toți te-a făcut cum să dezactivați funcția de text predictivă a iPhone-ului, care vă oferă sugestii de cuvinte în funcție de istoricul tastaturii pe măsură ce tastați.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivați textul predictiv pe un pas 1 iPhone
1. Deschis Mesaje. Aceasta este pictograma balonului de vorbire verde pe unul dintre ecranele dvs. de acasă sau în dosarul dvs. de "utilități".
  • Imaginea intitulată Dezactivați textul predictiv pe un pas 2 iPhone
    2. Atingeți butonul Noul mesaj din colțul din dreapta sus al ecranului. Aceasta este pictograma pătrată albastră cu un creion pe ea.
  • Imagine intitulată Dezactivați textul predictiv pe un pas 3 iPhone
    3. Atingeți câmpul de text.
  • Imagine intitulată Dezactivați textul predictiv pe un pas iPhone pas 4
    4. Atingeți și mențineți apăsată pe pictograma Smiley Emoji de pe tastatură. Acest buton este amplasat în colțul din stânga jos al tastaturii între butonul Numere și butonul MIC.
  • Dacă ați activat anterior mai multe limbi pentru tastatură, veți vedea o pictogramă mondială în loc de un simbol Emoji.
  • Imagine intitulată Dezactivați textul predictiv pe un pas 5 iPhone
    5. Glisați comutatorul de lângă Predictiv la poziția de oprire. Acest lucru va dezactiva permanent textul predictiv pe iPhone și va pierde bara de predicție gri deasupra tastaturii.
  • sfaturi

    iOS 9 vă permite, de asemenea, să dezactivați temporar predictivul ținând pe bara de predicție gri deasupra tastaturii și să vă deplasați în jos, dar această caracteristică nu este disponibilă în iOS 10 și versiuni ulterioare.

    Avertizări

    Metodele descrise mai sus sunt valabile pentru cele mai recente iOS 10.2 actualizare. Releele IOS anterioare pot diferi ușor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar