Cum să găsiți imagini duplicate în windows 10

Thiswill vă învață cum să găsiți imagini duplicate în Windows 10 folosind un software terț numit CCleaner. Deoarece Windows 10 nu are o caracteristică de detectare a duplicat-ului încorporat, probabil că veți avea nevoie de un software gratuit 3 partid, cum ar fi CCleaner, pentru a face treaba, dacă nu doriți să treceți prin toate fotografiile și să căutați duplicatele.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți imagini duplicate în Windows 10 Pasul 1
1. Deschideți CCleaner. Dacă nu aveți aplicația 3-a partidului, îl puteți descărca gratuit la https: // ccleaner.com / ccleaner / download. Este un software extrem de evaluat și popular, care adesea vine preinstalat pe unele computere.
  • Asigurați-vă că descărcați versiunea gratuită, deoarece aceasta are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a găsi imagini duplicate.
  • Imagine intitulată Găsiți imagini duplicate în Windows 10 Pasul 2
    2. Clic Instrumente. Este lângă o pictogramă a unei chei din meniul vertical din partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Găsiți imagini duplicate în Windows 10 Pasul 3
    3. Clic Finder duplicat. Veți vedea acest lucru lângă mijlocul meniului din partea dreaptă a panoului din stânga.
  • Imagine intitulată Găsiți imagini duplicate în Windows 10 Pasul 4
    4. Alegeți dosarul sau unitatea pe care doriți să o scanați. Faceți clic pe unitatea curentă listată dacă doriți să modificați unitatea sau dosarul pentru a verifica scanarea. Pentru a șterge imaginile duplicate, veți dori să modificați acest lucru pentru a afișa "Poze" pliant.
  • Lăsați casetele de selectare în "Meci de către" și "Ignora" Numai câmpurile de la implicit sunt, de obicei, ok pentru a fi utilizate.
  • Imagine intitulată Găsiți imagini duplicate în Windows 10 Pasul 5
    5. Clic Căutare. Veți vedea acest lucru la stânga sub toate casetele de selectare. Veți vedea fișierele duplicate listate, precum și locația fișierului.
  • Dacă doriți să ștergeți aceste duplicate, faceți clic pe caseta de selectare pentru a le selecta și faceți clic pe Sterge selectia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar