Cum se activează avg pc tuneup

Thiste parere cum activați AVG PC Tuneup.Puteți descărca o încercare gratuită de 30 de zile a AVG PC Tuneup.După expirarea procesului de 30 de zile, puteți achiziționa un număr de licență de pe site pentru a activa o versiune plătită de AVG PC TuneUp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Începeți procesul gratuit
  1. Imagine intitulată Activare AVG PC Tuneup Pasul 1.jpg
1. Mergi la https: // avg.COM / EN-US / AVG-PCTUNEUP Într-un browser web.Puteți utiliza Microsoft Edge, Google Chrome, Foc Fox sau orice alt browser web de alegere.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 2.jpg
    2. Clic Descărcare gratuită.Acest lucru descărcați fișierul de instalare pentru descărcare gratuită.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 3.jpg
    3. Deschide "Avg_performance_709.exe" fişier. Implicit, fișierele descărcate pot fi găsite în dosarul Downloads.De asemenea, puteți deschide fișierele descărcate din browserul dvs. web.Acest lucru lansează fișierul de instalare AVG.
  • Dacă vă aflați un prompt vă cereți să permiteți-vă de auto-extractorul AVG să facă modificări în sistemul dvs., faceți clic pe da.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 4.jpg
    4. Selectați limba și faceți clic pe Instaleaza acum.Dacă vorbiți o limbă în afară de limba engleză, selectați-o din meniul derulant din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC TuneUP Pasul 5. PNG
    5. Introduceți e-mailul.Trebuie să creați un cont pentru a vă înscrie pentru procesul gratuit al AVG PC TuneUp.Introduceți adresa de e-mail pe care doriți să o utilizați pentru contul dvs. în colțul din stânga sus.
  • Dacă aveți deja un cont AVG, faceți clic pe Autentifică-te aici Pentru a vă conecta cu adresa dvs. de e-mail și parola.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 6.jpg
    6. Creați o parolă.Introduceți parola pe care doriți să o utilizați pentru contul dvs. AVG în a doua bară.Parola dvs. trebuie să aibă cel puțin 8 caractere cu cel puțin o literă majusculă și o literă mică.Parola dvs. trebuie, de asemenea, să includă cel puțin un număr sau un simbol.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 7. PNG
    7. Clic Creează cont.Este butonul verde din partea de jos.Va dura un moment pentru a instala AVG.
  • De asemenea, va fi trimis un e-mail de confirmare.Verificați adresa dvs. de e-mail, introduceți parola și faceți clic pe Autentificare Pentru a vă confirma e-mailul.
  • Imagine intitulată Activare AVG PC Tuneup Pasul 8.jpg
    8. Clic Scaneaza acum sau săriți scanarea.Dacă doriți să executați o scanare a computerului, faceți clic pe Scaneaza acum.Dacă doriți să așteptați până mai târziu, faceți clic pe Skip Scan.
  • Metoda 2 din 3:
    Achiziționați un abonament
    1. Imagine intitulată Activează AVG PC TuneUP Pasul 9. PNG
    1. Open AVG PC TUNE UP.Este aplicația care are o pictogramă albastră cu un cadran în mijloc.Vedeți metoda 1 dacă nu ați descărcat deja AVG PC TuneUp.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 10.jpg
    2. Clic Cumpără acum.Este butonul verde din colțul din dreapta jos al ecranului de titlu atunci când porniți procesul gratuit AVG PC Tuneup Free.De asemenea, puteți să faceți clic pe Cumpără acum În colțul din dreapta jos al aplicației în orice moment.Aceasta deschide o pagină web unde puteți achiziționa un abonament la AVG PC TuneUp.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 11.jpg
    3. Selectați modul în care doriți să fiți facturat.Faceți clic pe butonul radial din caseta din partea dreaptă a paginii web pentru a selecta modul în care doriți să fiți facturat.Puteți selecta pentru a fi facturată anual sau lunar.Prețul anual este de 49 USD.99 pe an.Prețul lunar este de 4 USD.99 pe lună.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC TuneUP Pasul 12.jpg
    4. Furnizați numele și adresa dvs.Formularul din partea stângă a paginii web vă cere să introduceți numele și adresa dvs.Dacă adresa dvs. de e-mail nu este afișată, va trebui, de asemenea, să furnizați adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC TuneUP Pasul 13.jpg
    5. Introduceți informațiile dvs. de plată.În partea dreaptă a paginii web, puteți selecta dacă doriți să plătiți cu un card de credit sau PayPal.Introduceți cardul de credit sau informațiile PayPal.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 14.jpg
    6. Clic Sunt de acord.Acest lucru procesează plata dvs. și activează produsul dvs.Un e-mail de confirmare a comenzii vă va fi trimis.
  • Metoda 3 din 3:
    Activați cu un număr de licență
    1. Imagine intitulată Activare AVG PC Tuneup Pasul 15.jpg
    1
    Click aici Pentru a descărca AVG PC Tuneup.Acest lucru descărcați fișierul de instalare AVG Tune Up.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 16.jpg
    2. Deschide "Avg_pctuneup_765.exe" fişier.Fișierele descărcate pot fi găsite în dosarul Downloads.De asemenea, puteți deschide fișierele descărcate din browserul dvs. web.
  • Dacă vi se cere să permiteți configurarea AVG să modificați sistemul, faceți clic pe da.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 17
    3. Selectați limba și faceți clic pe Continua.Dacă vorbiți o limbă în afară de limba engleză, selectați-o din meniul derulant din colțul din dreapta sus.Apoi faceți clic pe butonul verde care spune Continua.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 18.jpg
    4. Introduceți numărul de licență și faceți clic pe Instaleaza acum.Asigurați-vă că includeți liniuțele în cadrul numărului de licență.Puteți găsi numărul de licență în e-mailul de confirmare a comenzii după achiziționarea unui abonament.Aceasta activează AVG PC TuneUp și instalează produsul.
  • Imagine intitulată Activează AVG PC Tuneup Pasul 19.jpg
    5. Clic Scaneaza acum sau săriți scanarea.Dacă doriți să executați o scanare a computerului, faceți clic pe Scaneaza acum.Dacă doriți să așteptați până mai târziu, faceți clic pe Skip Scan.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar