Cum se schimbă setările google chrome descărcări

Google Chrome este un browser web extrem de popular folosit de oamenii din întreaga lume. Unul dintre lucrurile pe care oamenii le iubesc atât de mult despre Chrome este că pot personaliza experiența browserului pentru a se potrivi cu gusturile lor particulare. Puteți personaliza totul despre browser în jos la modul în care funcționează setările de descărcare. Setările de descărcare sunt utilizate pentru a alege modul în care doriți să gestionați orice descărcare pe computer. Ele sunt perfecte atunci când doriți să vă redirecționați descărcările sau să schimbați modul în care acestea sunt salvate. Tweavând setările de descărcare pe Chrome pentru a se potrivi nevoilor dvs. se poate face în doar câțiva pași scurți.

Pași

Partea 1 din 2:
Accesarea setărilor de descărcări
Imagine intitulată Schimbare Google Chrome Descărcări Setări Pasul 1
Imagine intitulată Schimbare Google Chrome Descărcări Setări Pasul 1
1. Lansați Google Chrome. Înainte de a schimba setările de descărcare, va trebui să deschideți browserul web. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți clic pe pictograma sa, fie pe meniul desktop, fie pe meniul Start.
  • Icoana este un cerc roșu, verde și galben, cu un cerc albastru în mijloc.
  • Imagine intitulată Schimbarea setărilor Google Chrome Chrome Pasul 2
    2. Du-te la meniul Setări. Odată ce browserul este deschis, faceți clic pe caseta din partea dreaptă sus a browserului cu 3 linii în interiorul acestuia. Acest lucru va cauza apare un meniu derulant. Din meniu, mergeți în jos la "Setări" și faceți clic pe acesta.
  • Imagine intitulată Schimbare Google Chrome Descărcări Setări Pasul 3
    3. Mergeți la "Setări Advance." Când faceți clic pe "Setări", o filă nouă se va deschide cu toate setările de browser diferite în interiorul ferestrei. Dacă derulați în jos, există buton albastru care spune "Afișați setările avansate" - faceți clic pe acest link.
  • Imagine intitulată Schimbare Google Chrome Descărcări Setări Pasul 4
    4. Selectați "Descărcări" din meniu. Deschiderea "Advance Settings" va determina o listă lungă de setări pentru încărcare. Când setările setăște, derulați în jos până când vedeți o subpoziție care citește "Descărcări."
  • Există două setări pe care le puteți ajusta sub "Descărcări."
  • Partea 2 din 2:
    Schimbarea setărilor de descărcări
    1. Imagine intitulată Schimbarea setărilor Google Chrome Descărcări Pasul 5
    1. Decideți dacă doriți un dosar de descărcare implicit. Primele setări sunt unde fișierele dvs. descărcate sunt salvate. Selectați acest lucru dacă doriți ca toate fișierele descărcate să fie salvate într-un singur dosar implicit. Numele dosarului implicit va apărea în cutia albă lângă opțiune.
    • Dacă doriți să modificați dosarul implicit, faceți clic pe caseta de "schimbare" gri de lângă opțiune. Utilizați fereastra care va apărea pentru a naviga prin directoarele dvs. până când găsiți cel pe care doriți să îl utilizați, apoi faceți clic pe "OK" pentru ao stabili ca implicit.
    • Poate doriți să modificați dosarul pe care îl salvați descărcările dacă partajați computerul cu altcineva.
  • Imagine intitulată Schimbați setările Google Chrome Descărcări Pasul 6
    2. Decideți dacă doriți să selectați unde fiecare descărcare este salvată. Următoarea setare sub "Descărcări" este o casetă de validare. Puteți să faceți clic în interiorul casetei pentru ao verifica dacă doriți să alegeți unde merge mai degrabă fiecare descărcare individuală decât să le descărcați într-un singur dosar.
  • Această opțiune este excelentă dacă păstrați descărcările organizate după tip.
  • Imagine intitulată Schimbare Google Chrome Descărcări Setări pasul 7
    3. Ieșiți din meniul Setări descărcări. Când ați terminat setarea opțiunilor dvs., închideți meniul. Nu există o opțiune de economisire suplimentară - odată ce modificați setările, se schimbă automat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar