Cum se descărcă bitdefender pe pc sau mac

Thiste parere Cum să descărcați BitDefender pentru Windows sau MacOS.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați BitDefender pe PC sau MAC Pasul 1
1. Mergi la https: // BitDefender.com / soluții / gratuit.HTML Într-un browser web. Aceasta este o legătură rapidă către site-ul BitDefender Download.
  • Imagine intitulată Descărcați BitDefender pe PC sau MAC Pasul 2
    2. Clic DESCĂRCARE GRATUITĂ. Este butonul verde în apropierea centrului ecranului curent. Acest lucru descărcați BitDefender Web Installer în dosarul Downloads.
  • În funcție de browserul dvs. web, este posibil să trebuiască să faceți clic Salvați sau Salvează fișierul Pentru a începe descărcarea.
  • Imagine intitulată Descărcați BitDefender pe PC sau MAC Pasul 3
    3. Deschideți dosarul de descărcări. Dacă utilizați un Mac, faceți clic pe
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    pictograma în doc, apoi faceți clic pe Descărcări pliant. Dacă aveți ferestre, apăsați ⊞ WIN+E Pentru a deschide fișierul Explorer, apoi faceți clic pe Descărcări dosarul din coloana din stânga.
  • Imagine intitulată Descărcați BitDefender pe PC sau MAC Pasul 4
    4. Faceți dublu clic pe Instalatorul BitDefender. Poate fi numit ceva de genul "Bitdefender-Online."Aceasta rulează o aplicație BitDefender care verifică PC-ul sau Mac pentru compatibilitate. Odată ce verificarea compatibilității este completă, fișierul de instalare BitDefender va descărca pe computer.
  • Imagine intitulată Descărcați BitDefender pe PC sau MAC Pasul 5
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala BitDefender. Odată ce fișierele corespunzătoare sunt descărcate, treceți prin procesul de instalare așa cum este indicat pe ecran.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar