Cum să obțineți mai repede internet pe android

Vă întrebați vreodată dacă internetul dvs. ar putea fi mai rapid pe dispozitivul dvs. Android? Tamponarea între videoclipuri, latență ridicată în deschiderea unei singure pagini și alte lucruri lente pe Internet pot fi iritante. Întotdeauna vrem mai repede Internet pe măsură ce folosim aplicațiile noastre sau surf on-line, astfel încât să vă vedem că conexiunea devin mai rapidă va fi întotdeauna un tratament pentru noi. Din fericire, cu câteva aplicații terțe, viteza noastră de internet poate fi puțin mai rapidă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației UC Browser
  1. Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 1
1. Lansați browserul UC pe dispozitivul dvs. Localizați browserul UC în sertarul aplicației sau ecranul de pornire și apăsați pe acesta.
  • Dacă nu aveți încă browser UC, îl puteți descărca de la Google Play.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Setări. Pictograma este trei bare verticale, care pot fi găsite în partea de jos a ecranului.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Cloud Boost" din meniul Setări. Acesta va deschide un meniu de opțiuni de internet.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai rapidă internet pe Android Pasul 4
    4. Selectați toate opțiunile pe care doriți să le accelerați. Cloud Boost va deschide un ecran pop-up care vă permite să selectați modul de acces la Internet pe care doriți să-l accelerați. Puteți accelera rețeaua mobilă (de date) sau rețeaua Wi-Fi. Casele de selecții vă permit să selectați chiar și opțiunile.
  • Este recomandat să selectați ambele opțiuni.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 5
    5. Începeți să navigați pe Internet la viteze mai rapide. Acum aveți o viteză de cel puțin 50% mai rapidă în comparație cu viteza inițială atunci când răsfoiți utilizând browserul UC.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind aplicația mai rapidă Internet 2X
    1. Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 6
    1. Obțineți mai repede Internet 2x. Deschideți Google Play și căutați aplicația acolo. Atingeți "Instalarea" în interiorul paginii de informații despre aplicație pentru al descărca pe dispozitiv.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 7
    2. Lansați mai rapid Internet 2x. Localizați aplicația în sertarul aplicației sau ecranul de pornire și apăsați pe acesta.
  • Imaginea intitulată Obțineți mai repede Internet pe Android Pasul 8
    3. Îmbunătățiți viteza internetului. Odată ce aplicația se încarcă, veți vedea un buton verde cu cuvântul "Start" în mijloc. Atingeți-l pe acesta, iar aplicația va începe să vă mențină setările de internet. Veți vedea un cerc de progres sub butonul "Start" și odată ce a fost făcută butonul, butonul se va schimba la "Stop" și cuvântul "activat" va apărea în partea de jos a ecranului.
  • Îmbunătățirea vitezei dvs. de internet este automată după atingerea "Start."Nu este nevoie să faceți modificări de configurare.
  • Pentru a opri creșterea vitezei dvs. de internet, atingeți doar "Opriți."
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar