Cum se convertesc un vhs la dvd

Conversia benzilor VHS pe DVD-uri este o modalitate excelentă de a păstra, împărtăși și de a spori acele videoclipuri vechi vechi, care ar putea să nu îmbătrânească foarte grațios. Acest articol conturează două metode pentru a face acest lucru - ambele produc aceleași videoclipuri de calitate. Prima metodă implică utilizarea unui recorder DVD independent. Această metodă este rapidă și ușoară, dar vă oferă mai puțină flexibilitate pentru a vă modifica videoclipurile, iar hardware-ul costă puțin mai mult. A doua metodă implică utilizarea computerului și a unui convertor video analog-digital pentru a vă converti benzile VHS în fișierele MPEG și apoi le ardeți pe DVD-uri. Această metodă durează mai mult timp, dar vă oferă mai multă flexibilitate pentru a edita filmele și a adăuga funcții DVD, cum ar fi meniurile și titlurile capitolului. De asemenea, vă permite să stocați filme pe un hard disk sau un depozit de nor, în mod eficient "Copierea" dvs. video de acasă - Cu toate acestea, aceste fișiere sunt mari și stocarea unei multe dintre ele ar necesita o mare parte a spațiului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un recorder DVD independent
  1. Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 1
1. Achiziționați un recorder DVD. Un recorder VHS-to-DVD vă oferă, în esență, o copie DVD a benzii dvs. în timp real.
  • Recorderele DVD costă între 100 - $ 200 la Magazine electronice majore sau online. De asemenea, puteți găsi de obicei una între 50- $ 75 în stare bună pe eBay.
  • Cu un recorder DVD, nu aveți prea multă flexibilitate în ceea ce privește meniurile, butoanele și setările capitolului, dar este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a converti VHS la DVD.
  • Dacă aveți un VCR sau o cameră video cu conexiuni FireWire, puteți obține un recorder DVD cu conexiuni Firewire și de transfer de benzi la o calitate superioară. Porturile de firewire arata similar cu porturile USB, cu excepția faptului ca acestea sunt flat si conice la sfarsit.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 2
    2. Găsiți cablul potrivit. VCR / cameră video sau DVD recorder poate fi livrat cu cablul corect pentru a vă conecta la celălalt, dar dacă nu, va trebui să găsiți sau să cumpărați unul.
  • Atât recorderul DVD, cât și VCR-ul dvs. ar trebui să poată conecta la un cablu RCA sau S-Video. Cablurile RCA sunt roșii, albe și galbene și se conectează la porturile colorate corespunzătoare atât pe DVD recorder cât și pe VCR. Cablurile S-Video au patru conectori mici, rotunde. Verificați partea din spate a celor două dispozitive pentru a vedea ce fel de cablu aveți nevoie. Dacă nu aveți cablul corect, îl puteți găsi la un magazin electronic sau online pentru $ 5- $ 10.
  • Dacă utilizați o cameră video, cablul care a venit cu acesta trebuie să se conecteze la dispozitivul dvs. de înregistrare DVD. Dacă nu mai aveți, puteți găsi cablul potrivit la un magazin electronic sau online pentru $ 5- $ 10.
  • Dacă dispozitivul dvs. de înregistrare DVD și VCR / camera video au porturi de firewire, asigurați-vă că cablul dvs. de Firewire se potrivește exact. Numărul de pini și forma unui cablu de firewire pot varia ușor - nu sunt la fel. Dacă nu aveți cablul corect, îl puteți găsi la un magazin electronic sau online pentru $ 5- $ 10.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 3
    3. Conectați VCR / Cameră video la DVD Recorder.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 4
    4. Introduceți banda în VCR / cameră video și un DVD-R în DVD Recorder.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 5
    5. Apăsați "Înregistrare" de pe DVD Recorder. Veți dori să porniți mai întâi înregistratorul DVD, astfel încât să nu tăiați începutul videoclipului.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 6
    6. Apăsați pe "PLAY" pe VCR / Cameră video. Cât mai repede posibil după apăsarea "Înregistrare" pe DVD Recorder, apăsați "PLAY" de pe VCR / cameră video.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 7
    7. Tăiați părți ale videoclipului pe care nu doriți. Apăsați "Pauză" de pe recorderul DVD și rapid înainte VCR / cameră video prin piese pe care doriți să le editați. Când ați ajuns la sfârșitul porțiunii pe care doriți să le tăiați, reporniți din nou recorderul DVD și începeți să jucați banda.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 8
    8. Opriți înregistrarea. Când ajungeți la sfârșitul videoclipului dvs. sau la sfârșitul porțiunii pe care doriți să o înregistrați, apăsați "Stop" de pe DVD Recorder.
  • Dacă ajungeți la capătul benzii și videoclipul se oprește automat, recorderul DVD va opri înregistrarea automat.
  • Metoda 2 din 2:
    Conversia la un film editabil pe computer
    1. Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 9
    1. Pregătiți-vă resursele. Veți avea nevoie de un VCR de lucru, un convertor video analog-digital, un computer cu un arzător DVD, DVD-R-uri blank, software de editare a filmelor și software de ardere DVD.
    • Această metodă va dura mai multe ore de lucru pentru o oră de video - dar probabil că aveți majoritatea echipamentului deja, pe lângă convertor. Această metodă vă oferă, de asemenea, flexibilitatea de a edita videoclipul cât doriți, adăugând tranziții, efecte speciale, muzică etc.
    • Convertoare video analog-digitale costă oriunde de la 15 la 75 USD și pot fi găsite la magazinele electronice sau online. Convertoarele mai scumpe vin pachete cu software de editare avansată.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 10
    2. Conectați-vă VCR-ul la computer cu un convertor video analog-digital. Un convertor analog-to-DV are o conexiune USB pe o parte, iar cablurile RCA roșii, albe și galbene pe cealaltă. Conectați cablurile RCA în culorile corespunzătoare din partea din spate a VCR și conectați cablul USB la computer.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 11
    3. Deschideți software-ul de editare. Acest software vine standard cu Mac și majoritatea versiunilor de Windows și este disponibil și pentru descărcare. Există, de asemenea, versiuni mai avansate pe care le puteți achiziționa, dacă sunteți în căutarea unor caracteristici mai avansate de filmare.
  • Pe un Mac, acesta este IMOVIE.
  • Pe un PC, Movie Maker. Movie Maker vine standard în Windows Vista, XP și 7. Windows 8 și 10 utilizatori îl pot descărca.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 12
    4. Importați videoclipul. Acest lucru poate dura mult timp și spațiu de hard disk. Două ore de film vor crea un fișier MPEG de 1GB - 2GB.
  • În Imovie, selectați Fişier > Film nou și selectați o temă. Apoi selectați butonul "Importați video" din partea de sus (acest lucru arată ca o săgeată în jos). Urmați instrucțiunile pentru a importa videoclipul.
  • În Movie Maker, selectați Fişier > Import de la camera video digitală, și urmați instrucțiunile de a importa videoclipul.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 13
    5. Editați conținutul. Iată unde se plătesc beneficiile acestei metode. Puteți edita videoclipul dvs. și adăugați meniuri și capitole înainte de a vă arzi DVD-ul.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 14
    6. Ardeți DVD-ul dvs.
  • Pe un Mac, selectați Fişier > Acțiune > Fişier și salvați fișierul de film. Va trebui să descărcați și să instalați software-ul Burn dacă nu îl aveți deja, cum ar fi arsura pentru OS X.. Utilizați această aplicație la Exportați filmul pe DVD.
  • Pe un PC, puteți face acest lucru în Movie Maker. Faceți clic pe pictograma Meniu din colțul din stânga sus, selectați Salvați filmul > Ardeți DVD. Urmați instrucțiunile pentru a vă arde DVD-ul.
  • Imagine intitulată Conversia unui VHS la DVD Pasul 15
    7. Asigurați-vă că computerul nu va mai dormi automat în timpul arderii. Acest lucru ar putea întrerupe procesul de ardere a DVD-ului și ar putea dezactiva filmul.
  • Pe un Mac, puteți face acest lucru sub Preferințe de sistem > Economizor de energie. Pe "Afișarea de dezactivare" Deplasați setarea "NICIODATĂ" și selectați "Preveniți computerul să adormi automat". Asigurați-vă că restaurați aceste setări înapoi la valoarea implicită după ce ați terminat - calculatorul dvs. are nevoie de somn!
  • Pe un PC, du-te la start > Panou de control > Sistem și securitate > Opțiuni de putere > Selecteaza un plan de putere > Schimbați setările planului > Schimbați setările avansate de alimentare > Setari avansate. Schimbați atât "somnul după" și "Hibernare după" nu "niciodată". Asigurați-vă că ați restabilit aceste setări la valoarea implicită după ce ați terminat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O altă opțiune este un serviciu de conversie VHS-to-DVD. Acest serviciu costă, de obicei, între 15 - 40 $ pe bandă până la momentul în care un DVD este expediat înapoi la dvs. Serviciile variază de la o copie directă a benzii originale pe DVD până la editori video online care vă permit să creați filme personalizate și să combinați materialul din mai multe benzi. Sam`s Club, Costco, Walgreens și Walmart au acest serviciu.
  • Dacă VCH VCH are un control de claritate, întoarceți-l pentru mai puțin zgomot. Imaginea va fi mai moale, dar va produce în cele din urmă o imagine mai bună.
  • Curățați capetele benzii de pe VCR sau camera video analogică, mai ales dacă banda dvs. este veche. Acest lucru vă va ajuta să obțineți cea mai bună imagine posibilă.
  • Dacă aveți două ore de VHS și transferați-l pe un DVD, puteți găsi o scădere a calității. Dacă programul dvs. permite, modificați rezoluția de la 720x480 la 352x480. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea transferului dvs.
  • Avertizări

    Dacă vă convertiți videoclipul analog la DV înainte de ao pune pe DVD, nu fiți șocat când vedeți dimensiunea fișierului DV captează pe computerul dvs. Fișierele DV durează aproape 14 gigabytes pe oră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar