Cum se convertesc tga la jpg

Fișierele TGA sunt grafice raster create de TrueVision Inc pentru a captura setările grafice corecte în imagini 3D. Thisewill vă învață cum să convertiți fișierele TGA în format JPG pentru a le face mai mici, mai ușor de partajat și mai ușor de utilizat. Puteți utiliza un browser web pe desktop sau pe telefonul mobil și pe tabletă pentru a face acest lucru cu un instrument de conversie online, cum ar fi ZAMZAR. Dacă plătiți pentru Adobe PhotoshopPro, este posibil să puteți deschide fișierul TGA și salvați-l ca Un fișier JPG - Cu toate acestea, nu există programe standard standalone cu plug-uri care vor realiza acest lucru în mod fiabil.

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 1
1. Mergi la https: // Zamzar.COM / Convert / TGA-to-JPG / Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web mobil sau desktop pentru a converti fișierele TGA în JPG.
  • Zamzar este un convertor online gratuit că nu este necesar să vă înscrieți pentru un cont de utilizat. Dacă doriți avantaje modernizate, puteți să vă înscrieți pentru un cont gratuit sau să plătiți pentru upgrade-uri și mai bune.
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 2
    2. Faceți clic sau apăsați Adăugați fișiere. Managerul de fișiere se va deschide pentru a selecta fișierul dvs. TGA. Puteți selecta mai multe fișiere, dar sunteți limitat la 50MB pe sesiune.
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 3
    3. Navigați la fișierul dvs. TGA și faceți dublu clic pe el. Veți vedea numele înlocuirii fișierului "Pasul 1" Pe măsură ce bara de progres se umple.
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 4
    4. Selectați "JPG" Din lista derulantă din pasul 2. Dacă aceasta este deja selectată, treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 5
    5. Faceți clic sau apăsați Conversia acum. Veți vedea progresul conversiunii în bara de mai jos "Pasul 3."
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 6
    6. Faceți clic sau apăsați Descarca. Este un buton albastru închis în partea dreaptă a numelui fișierului dvs. convertit.
  • 7. Denumiți fișierul și faceți clic pe Salvați. Managerul de fișiere va apărea și puteți modifica numele fișierului și puteți salva locația înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Conversia TGA la JPG Pasul 7
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar