Cum se creează un link de e-mail în html

Este întotdeauna o mare experiență pentru vizitatorii site-ului dvs. dacă au ceva ce le face să comunice cu ușurință cu dvs. cu privire la orice preocupare sau interogări pe care le au pe site-ul dvs.Aceasta este cu siguranță o caracteristică cu valoare adăugată pentru orice site web. Să discutăm pas cu pas pe modul în care putem adăuga un link de e-mail către o pagină web utilizând un fragment de cod HTML simplu.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 1
1. Introduceți eticheta de ancorare În documentul dvs. HTML. "Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 2
2
Tip Mailto: După semnul "=".Acest lucru indică browserul web că următorul link este la o adresă de e-mail, mai degrabă decât o pagină web.
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 3
    3
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 4
    4. Adăugați o linie pre-făcută (opțional).Dacă doriți să adăugați un subiect pre-făcut, introduceți un semn de întrebare (?) După adresa de e-mail a utilizatorului, urmată de cuvânt "subiect" (fără ghilimele), urmată de un semn egal (=), urmat de subiectul într-o pereche de ghilimele.
  • Dacă doriți să adăugați acest lucru la comanda dvs., ar trebui să arate așa până acum: AgentAvery @ eșantion.COM?subiect ="Text de subiect"
  • Încercați să nu utilizați caractere care nu sunt alfanumerice în linia de subiect. Există modalități de a lucra în acest sens, astfel încât legătura dvs. să nu fie stumped și crede că este o parte din altceva".
  • În timp ce cel mai adesea nu este folosit, este posibil să adăugați informații pentru a prefigura linia subiectului prin sintaxa Mailto. Cu toate acestea, este mai des folosit când poșta este trimisă la un server din interiorul unui robot care gestionează poșta de intrare, astfel încât acesta să poată fi procesat mai târziu (astfel încât acesta poate fi filtrat).
  • Poti sa adaugi "corp" precum și o linie CC sau o linie BCC utilizând o sintaxă similară.Asigurați-vă că utilizați un semn de întrebare urmat de termenul "corp","CC", sau "Bcc" urmată de un semn egal, urmat de textul pentru acea linie într-o pereche de ghilimele.
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 5
    5. Tip > Pentru a adăuga un suport de închidere.Până în prezent, comenzile noastre HTML spun browserul web ce adresă de e-mail către link-ul și pentru a adăuga un subiect / cc / bcc.Consola de închidere ">" Spune browser-ului web că nu mai există comenzi pentru a executa atunci când linkul este făcut clic pe.
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 6
    6. Introduceți textul linkului. Acesta este textul pe care utilizatorul le face clic pentru a deschide link-ul de e-mail.Se duce după consola de închidere. Acesta poate fi un cuvânt, o frază sau chiar o copie duplicată a adresei de e-mail a persoanei Acest lucru este trimis la.Cel mai adesea, aceasta poate fi expresia "Aici" sau "acest" sau ceva de genul ăsta.
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 7
    7. Introduceți după textul linkului. Aceasta închide comanda HTML.Etichetele de ancorare HTML trebuie să aibă închiderea pentru acest truc pentru a lucra și nu face ca restul paginii să devină o extensie a etichetei de ancorare.
  • Întreaga comandă HTML Email Link ar trebui să arate așa ceva: AgentAvery @ eșantion.COM?subiect ="Link HTML">Faceți clic aici pentru a ne trimite un e-mail!!!
  • Imagine intitulată Creați un link de e-mail în HTML Pasul 8
    8. Continuați restul documentului HTML.Asigurați-vă că ați salvat munca. Dacă aveți mai multe HTML pentru a adăuga la documentul dvs., continuați lucrarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

  • Tag-urile de ancorare trebuie plasate în interiorul corpului (...) secțiunea din documentul HTML. Nu puneți-o oriunde altundeva sau nu se termină prin provocarea erorilor sau imediat deschiderea agentului de e-mail atunci când încărcați pagina web listată, indiferent dacă vă previzualizați sau vizitatorul dvs. deschide această pagină și ar putea provoca o agravare neintenționată deschidere.
  • Avertizări

    Punerea adresei de e-mail pe o pagină web poate provoca o problemă de spam pentru conturile de e-mail. Există mulți tipi pe Internet care pot rula programe pentru a recolta aceste tipuri de e-mailuri pentru spam. Deci, cine pune link-ul de e-mail pe un site public trebuie să fie pregătit și pentru anti-spam.
  • Verificați numele destinatarului înainte de a trimite poșta.
  • Dacă utilizatorii nu au instalat clientul de e-mail pe computer, atunci nu ar fi posibil să vă trimiteți e-mailuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar