Cum se adaugă un fișier css la html

Limba de marcaj HyperText (HTML) definește ceea ce sunt diferite bucăți ale unei pagini web. Foi de stil cascading (CSS) Limba de codificare descrie cum ar trebui să arate acele piese. Un fișier CSS poate fi adăugat la HTML ca o foaie de stil exterior, CSS inclus într-un fișier separat de la HTML sau o foaie de stil intern, CSS inclus în fișierul HTML. Aflați cum să adăugați un fișier CSS la HTML pentru a personaliza designul site-ului dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugați o foaie de stil exterior la HTML
  1. Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 1
1. Creați fișierul CSS. Pregătiți-vă și salvați fișierul CSS cu ".css" tip fișier.
  • Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 2
    2. Încărcați fișierul CSS pe site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 3
    3. Copiați adresa URL a fișierului dvs. CSS. URL-ul ar putea arăta ca Site-ul tău.COM / Stylesheet.css.
  • Este o formă bună pentru a elimina numele principalului de domeniu din linkul (URL). Prin urmare, o adresă URL a "http: // mysite.COM / CSS / Implicit.css" ar fi scurtat la "/ css / implicit.css". Trebuie să includeți acea slash lider ("/"). Aceasta se numește o cale relativă.
  • Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 4
    4. Adăugați un link către fișier. Găsiți TheTAg în fișierul HTML și creați o linie goală chiar deasupra etichetei. Adăuga la acea linie goală, schimbarea "ta..." la link-ul cu fișierul dvs. CSS.
  • Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 5
    5. Salvați fișierul HTML și încărcați-l pe site-ul dvs. Web.
  • Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 6
    6. Verificați că totul de pe site-ul dvs. arată cum ar trebui să se uite. Dacă nu, este posibil să trebuiască să vă întoarceți și să căutați orice corecții sau ajustări pe care trebuie să le faceți.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugați o foaie de stil intern la HTML
    1. Creați eticheta. În fișierul dvs. HTML, găsiți Theag. Adăugați câteva linii suplimentare deasupra acesteia și tastați următoarele:
    Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 7
    1. Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 8
      1. Adăugați toate CSS între cele două etichete pe care tocmai le-ați adăugat.
    2. Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS la HTML Pasul 9
      2. Salvați fișierul HTML (ca HTML).
    3. Imagine intitulată Adăugați un fișier CSS în HTML Pasul 10
      3. Verificați dacă pagina dvs. web arată că ar trebui să se uite. Faceți modificări după cum este necesar, dacă nu.

    sfaturi

    Verificați întotdeauna aspectul site-ului dvs. în diferite browsere web și pe diferite sisteme informatice. Unele browsere Internet CSS un pic diferit, chiar și între edițiile Mac și Windows ale browserului. Dacă site-ul dvs. pare diferit în diferite browsere, în special în modul în care anumite obiecte sunt distanțate, problema este valorile implicite ale browserului. Găsiți o foaie de stil master pentru a adăuga la începutul CSS-ului dvs. pentru a suprascrie toate valorile implicite de browser, astfel încât setările dvs. nu se adaugă la nimic pe care browserul îl stabilește deja.
  • Dacă aveți opțiunea, utilizați o foaie de stil extern. Acest lucru vă va permite să reglați aspectul site-ului prin schimbarea codului în fișierul Numed, mai degrabă decât să vă modificați CSS pe fiecare pagină din site-ul dvs.
  • Dacă site-ul dvs. nu răspunde la CSS cum ar fi așteptat, verificați dublu tot codul pentru a vă asigura că nu ați uitat detaliile. Fiți atenți în special la punct și virgulă ("-") și paranteze de săgeată de închidere ("}"). Nu este neobișnuit să pierdeți unul în CSS.
  • Dacă salvați fișierul HTML pe computer, puteți deschide fișierul în browserele dvs. web pentru a verifica aspectul pe computer înainte de ao încărca, dar probabil că va trebui să aveți CSS ca o foaie de stil intern în fișierul HTML pentru aspectul de încărcare.
  • Când o foaie de stil se contrazice în sine - de exemplu, dacă mai întâi spune că textul va fi albastru și mai târziu spune că va fi roșu - starea ulterioară se va aplica întotdeauna. Dacă o singură comandă se află într-o foaie de stil extern, iar cealaltă se află într-o foaie de stil intern, se va aplica cel intern.
  • Avertizări

    Nu utilizați "în linie" CSS, CSS, care este inclusă în eticheta HTML. (De exemplu: "align = "centru"" este inline CSS.) Este o sintaxă neplăcută, bad, și este dificil de ajustat când trebuie să actualizați site-ul mai târziu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar