Cum se creează un fir twitter

Recent Twitter a introdus o nouă caracteristică numită Twitter Thread, cunoscută și ca Tweet-Storm. Un fir Twitter înseamnă asta "o serie de tweeturi conectate de la o persoană". Vă ajută să conectați mai multe tweets împreună. Deci, puteți sparge cu ușurință Limita de caractere a lui Twitter de 280 de această caracteristică. Acum citiți cum să creați un fir pe Twitter.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 1
1
Conectați-vă la Twitter. Mergi la stare de nervozitate.COM În browserul dvs. desktop sau lansați aplicația Twitter pe telefonul smartphone. Dacă nu sunteți conectat (ă), faceți cu numele de utilizator / e-mail și parola.
  • Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 2
    2. Compune un nou tweet. Faceți clic pe Tweet butonul din bara de sus. În aplicația Twitter, atingeți doar pictograma pene albastră pe care o puteți vedea în partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 3
    3. Notați-vă Tweet-ul. Scrieți ceva sub 240 de caractere în Ce se întâmplă? camp. Citit Cum de a scrie un bun tweet Pentru sfaturi despre ce să spun.
  • Dacă treceți peste limita de caractere, textul care depășește limita va fi evidențiat în culoarea roșie. Astfel încât să puteți copia cu ușurință la următorul dvs. Tweet.
  • Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 4
    4. Adăugați un alt Tweet. Faceți clic pe pictograma plus și scrieți-vă Tweet în noua casetă Tweet. Pentru a adăuga mai multe tweets, faceți clic din nou pe pictograma plus.
  • Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 5
    5. Postați firul dvs. Când ați terminat faceți clic peTweet All butonul din partea de jos pentru a posta firul dvs. pe Twitter.
  • Imagine intitulată Creați un fir Twitter Pasul 6
    6. Terminat. Faceți clic pe Arătați acest fir Din Tweet dvs. pentru a vizualiza întregul fir. Terminat!
  • sfaturi

    Pentru a elimina un tweet de la firul dvs. înainte de a posta pe Twitter, faceți clic pe pictograma deșeurilor și confirmați acțiunea.
  • De asemenea, puteți adăuga tweeturi suplimentare la firul dvs. tweeted. Pentru a face acest lucru, deschideți firul și derulați în jos în jos. Faceți clic pe butonul Adăugați un alt Tweet și compuneți un nou Tweet și postați-l.
  • Avertizări

    Nu puteți salva firul ca o schiță pe versiunea web pe Twitter. Această caracteristică este disponibilă numai pe aplicația Twitter pentru Android și iOS.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar