Cum să curățați o tastatură razer blackwidow

Razer are o istorie de a face tastaturi de înaltă calitate, inclusiv negru și variantele sale. Un lucru pe care mulți oameni îl găsesc este că necesită o mulțime de curățenie ca fire de păr, gunk și praf sunt evidențiate de luminile cu LED-uri ale tastaturii. După dezasamblarea corectă a tastaturii, puteți utiliza alcool de frecare, tampoane de bumbac, aer presurizat și apă curată pentru a face tastatura și luminile sale strălucesc ca noi!

Pași

Metoda 1 din 4:
Îndepărtarea tastelor
  1. Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 1
1. Faceți o imagine a tastaturii dvs. pentru a vedea unde este plasată fiecare cheie. Mai târziu, va trebui să scoateți fiecare cap de cheie individual și să le puneți înapoi în locul corect. Faceți o imagine a tastaturii înainte de a începe, astfel încât să cunoașteți locația corespunzătoare pentru fiecare cheie.
  • În timp ce vă puteți referi fotografiile online sau consultați manualul dvs. de utilizare pentru a afla locațiile corecte, o imagine vă permite să vedeți diferența înainte și după curățare.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 2
    2. Deconectați tastatura și opriți orice lumini înainte de a începe curățarea. Tastaturile Blackwidow au afișaje luminoase orbitoare, dar acestea pot fi deteriorate dacă lăsați alimentarea pe măsură ce vă curățați. Opriți toate setările de pe tastatură și deconectați-l de pe computer pentru a preveni scurgerea sau deteriorarea luminilor tastaturii.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 3
    3. Îndepărtați scrisorii de litere și de numere prin tragerea lor de pe baza lor. Toate cheile în formă de pătrat de pe negrul dvs. pot fi îndepărtate pur și simplu trăgând capacul direct în sus pentru a le dezlănțui de la bazele lor. Este posibil să trebuiască să vă plimbați cheia un pic pentru a le scoate, dar pur și simplu trăgând în sus ar trebui să facă truc.
  • Nu îndoiți cheile pe măsură ce le trageți, deoarece acest lucru poate deteriora conexiunea. Trageți cheile direct pentru a le dezlănțui, dezvăluirea exploatațiilor în formă de semn.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 4
    4. Scoateți toate tastele balamale, cum ar fi bara de spațiu, schimbarea și introduceți tastele. Aceste taste de clip de balamale la bord și de obicei sunt utilizate numai pe chei mai mari. Prinde buzunarele albe în partea de jos a clemelor împreună și le scoate din priză. Utilizați mișcări atente și ușoare pentru a preveni ruperea acestor piese fragile.
  • Puteți identifica cheile balamale, căutând balamale albe pe partea inferioară a oricăror tastaturi pe care nu le-ați putut retrage. De obicei, bara de spațiu, tasta Shift, introducerea tastei și cheia tabelor vor avea balamale.
  • Balamalele sunt scotate în partea de jos a tastaturii și sunt mai ușor de văzut după ce toate celelalte taste sunt îndepărtate.
  • Metoda 2 din 4:
    Curățarea cheilor
    1. Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 5
    1. Plasați fiecare tastă de tastatură și tasta articulată într-un recipient din plastic. Alegeți un recipient din plastic suficient de mare pentru a se potrivi tuturor cheilor dvs. - un sandwich sau un container rămas. Nu utilizați o pungă de plastic sau executați cheile sub apă individual sau nu veți putea să slăbiți toate gunk-ul și praful de la ele.
    • Puneți un capac pe recipient pentru a preveni scurgerile și pentru ao păstra în chiuvetă sau într-o zonă de scurgere pentru a evita obținerea de gunk pe podea.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 6
    2. Umpleți complet recipientul din plastic cu apă și lăsați cheile să se înmoaie. Umpleți cada de plastic de keycaps cu apă caldă până la partea superioară sau cel puțin suficient pentru a acoperi partea superioară a grămezii de capace. Lăsați cheile să se înmoaie timp de cel puțin 5 minute pentru a slăbi ceva care le-a difuzat.
  • Lăsați cheile să se înmoaie mai mult dacă există pete deosebit de rele, până la 30 de minute, deoarece apa ar putea slăbi stratul de suprafață de vopsea dacă este lăsat prea mult timp să se înmoaie.
  • De asemenea, puteți adăuga un săpun ușor la apă pentru a ajuta la eliminarea acumulării.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 7
    3. Goliți apa și uscați-vă în mod individual. Goliți apa în chiuvetă, cu o mână ținând capacele în poziție pentru a lăsa apa murdară să se scurgă. Apoi, plasați un prosop peste tejghea și uscați fiecare tastă individual cu un tampon de bumbac. Când ați terminat cu o cheie, plasați-o simbol-sus-ul pe prosop pentru a lăsa să stea până când nu mai există apă - acest lucru poate dura până la o oră.
  • Lăsați cheile să stea pe prosop până când sunt complet uscate, chiar dacă durează mai mult de o oră. Orice apă din tastatură ar putea deteriora electronica internă, deci este absolut sigur că nu există picături rămase înainte de a le reatașa.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 8
    4. DAB orice gunk colorat sau persistent, cu un tampon de alcool înmuiat. Dacă există chei care nu sunt curățate de un simplu absorbție și uscare, va trebui să utilizați un tampon de bumbac cu alcool pentru a slăbi complet materialul. Îndepărtați capătul unui tampon de bumbac în 70% alcool de alcool și ușor frecați cu fermitate gunk-ul persistent până când este îndepărtat sau slăbit.
  • În timp ce frecați alcoolul se evaporă pe cont propriu, este încă cel mai bine să rulați aceste chei sub apă și să le uscați din nou, astfel încât tastatura dvs. să nu miroasă ca alcool.Plasați-le simbol-sus-ul pe prosop atunci când ați curățat gunkul persistent.
  • Metoda 3 din 4:
    Curățarea tastaturii
    1. Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 9
    1. Utilizați pulverizarea de praf pe tastatura goală pentru a îndepărta părul și bucățile mari. Spray-ul de aer comprimat, sau pulverizarea dusterului de tastatură, sprayază un curent de aer foarte presurizat, care este perfect pentru curățarea electronicii delicate. Odată ce tastele sunt scoase din tastatură, pulverizați de-a lungul fiecărei linii, rând și în fisurile și sloturile tastaturii pentru a slăbiți și îndepărtați bucățile mari de gunk și părul liber.
    • Dacă nu aveți acces la tastatură Duster Spray, puteți utiliza un suflantă de frunze sau un instrument similar de suflare a aerului de înaltă presiune. Doar pune-l plat pe pământ, țineți-l ferm cu obiecte grele și lăsați suflanta frunze liberă.
    • Aceasta va pulveriza o mulțime de gunk, praf, păr și alte particule peste tot. Dacă doriți să vă păstrați podeaua și spațiul de birou curat, luați tastatura afară pentru ao pulveriza.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 10
    2. Turnați alcoolul într-un vas mic și înmugați tampoanele de bumbac. Este dificil să obțineți cantitatea potrivită de alcool de frecare pe un tampon de bumbac din sticlă, astfel încât să vărsați suficient pentru a acoperi abia fundul unui vas de mică adâncime, cum ar fi un castron mic sau o scrumieră curată. Îndepărtați tampoanele de bumbac în alcool pentru doar un moment.
  • Dacă vă lăsați tampoanele de bumbac în alcool timp de prea mult, bumbacul se va dezvălui de la baston și va deveni inutilizabil. În schimb, dați-l într-o scurtă secundă și lăsați orice exces de alcool să se stingă.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 11
    3. Curățați zonele cheie ale tastaturii cu tampoanele de bumbac de alcool. Fixați ferm un tampon de bumbac și frecați fiecare suport de cheie individual și în canelurile dintre ele. Va dura mai mult de câteva tampoane de bumbac pentru a face treaba. Asigurați-vă că aplicați presiune după cum este necesar pentru a curăța petele grele. Lăsați tastatura să se usuce complet timp de aproximativ o oră înainte de a continua.
  • Dacă găsiți orice gunk care este deosebit de blocat, încercați să utilizați mai multă presiune sau să utilizați un mic obiect ascuțit ca un cuțit de buzunar pentru a îndepărta ușor partea exterioară a gunk-ului și apoi frecați-l cu alcool din nou.
  • Aveți grijă în jurul LED-urilor și luați în considerare utilizarea unui tampon de bumbac care are abia orice alcool de frecare pe aceste părți pentru a preveni deteriorarea electrică.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 12
    4. Curățați exteriorul tastaturii cu bile de bumbac înmuiate în alcool. Îndepărtați o minge de bumbac în farfuria dvs. de alcool și ștergeți exteriorul tastaturii cu IT - porțiunea neagră între zonele-cheie. Aveți grijă să nu vă înmuiați prea mult bilele de bumbac sau veți scurge excesul de alcool în zona cheie și, eventual, provoca daune electronice.
  • Lăsați tastatura să se usuce complet înainte de a continua și da departe de exces de alcool cu ​​o cârpă uscată, dacă este necesar.
  • De asemenea, puteți utiliza șervețele de curățare regulate pentru acest pas, deoarece nu picură și sunt mai puțin probabil să provoace daune electronice. Optați pentru șervețele de curățare infuzate de alcool pentru a obține cele mai bune curate.
  • Metoda 4 din 4:
    Reatașarea tastelor
    1. Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 13
    1. Atașați cheile balneate prin alinierea barei metalice și prin slotarea balamalelor. Pe tastaturile Razer Blackwidow, bara de metal din partea de jos a cheii se duce in spate LED-ul. Așezați bara de metal în spatele acestui lucru, apoi strângeți stâlpi albi împreună pe fiecare parte și lăsați-i în baza tastaturii. Ar trebui să auziți un clic.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 14
    2. Împingeți-l pe tastele înapoi în locul lor corespunzător pe tastatură. Referință fotografia pe care ați luat-o mai devreme pentru a găsi locul potrivit pentru fiecare campap. Pornind de la partea stângă a tastaturii, împingeți-l ușor de la tastatura pe locul potrivit până când se fixează în poziție.
  • Nu veți auzi un clic, dar gaura în formă de semnal plus ar trebui să se potrivească perfect peste atașamentul în formă de semn în formă de semn pe tastatură.
  • Nu readuceți niciun tastă care încă nu s-au uscat complet, deoarece acest lucru ar putea provoca deteriorarea LED-urilor sau pot face cheia inutilizabilă.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură Razer Blackwidow Pasul 15
    3. Porniți LED-urile pentru a vedea dacă există locuri pe care le-ați pierdut. Odată ce toate tastele sunt înapoi în poziție, conectați-vă tastatura și porniți-o. Activați setarea LED-urilor pentru a verifica dacă toate punctele pe care le-ați pierdut - Lumina va evidenția orice locații evidente pe care le-ați pierdut.
  • Dacă vedeți gunk pe care ați pierdut-o, scoateți-l din nou din zonă și curățați-l cu un tampon de bumbac. Nu trebuie să treceți din nou prin intermediul întregului proces de curățare pentru o marcă.
  • sfaturi

    Aceste metode funcționează atât pentru soiurile mecanice, cât și cele nemechante ale Blackwidow Razer.
  • Curățați-vă negru-ul cel puțin o dată pe săptămână sau când începeți să observați clădirea gunkului sub sau pe taste. Luminile LED sunt foarte bune la evidențierea zonelor murdare, care pot face ca tastatura să pară necurată mai des.
  • Avertizări

    Utilizați numai apă pe camioanele de la cheie, nu pe tastatura în sine. Frecvența alcoolului se evaporă rapid, ceea ce este util pentru curățarea electronicii, dar apa poate să se scurgă în circuite și să distrugă tastatura.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 70% de alcool de alcool
    • Tastatură Duster Spray
    • Betisoare de vata
    • Bile de bumbac
    • Container de plastic
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar