Cum se verifică dimensiunea folderului pe google drive pe android

Toți te-ai făcut cum să folosești Dimensiunea folderului Google Drive site-ul web pentru a căuta dimensiunea unui dosar din Google Drive, folosind Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 1
1. Deschideți un browser de Internet mobil pe Android. Puteți utiliza orice browser, cum ar fi Chrome, Firefox sau Opera.
  • Va trebui să utilizați un browser pentru a verifica dimensiunea unui dosar pe Google Drive, deoarece aplicația mobilă nu vă lasă să o faceți.
  • Imagine intitulată Verificați dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 2
    2. Du-te la Dimensiunea folderului Google Drive Website. Tip gdrivefoldersize.appspot.COM În bara de adrese a browserului dvs. și apăsați butonul Go de pe tastatură.
  • Acest site este un serviciu terț. Nu este asociat oficial cu Google sau cu aplicațiile Google.
  • Imagine intitulată Verificați dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 3
    3. Apasă pe Autoriza buton. Acesta este un buton portocaliu sub poziția setată în mijlocul ecranului. Vă va permite să vă conectați la contul dvs. Google și să autorizați acest site web pentru a accesa toate fișierele din unitatea dvs.
  • Dacă nu vedeți acest buton, atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor din colțul din dreapta sus al browserului dvs. și selectați Solicitați site-ul desktop.
  • Imagine intitulată Dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 4
    4. Conectați-vă la contul dvs. Google. Selectați contul dvs. din listă sau introduceți e-mailul și parola pentru a vă conecta la contul dvs. Google.
  • Imagine intitulată Verificați dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 5
    5. Atingeți albastru PERMITE buton. Browserul dvs. vă va întreba dacă doriți să autorizați acest site web pentru a vizualiza și gestiona fișierele din Drive Google. Atingere PERMITE vă va redirecționa înapoi la pagina de pornire.
  • Asigurați-vă că înțelegeți potențialele riscuri asociate autorizării unui serviciu terț pentru a vizualiza și a gestiona fișierele din unitatea dvs. Acest site web nu este autorizat, aprobat sau supravegheat de Google în nici un fel.
  • Imagine intitulată Dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 6
    6. Atingeți portocaliu A analiza butonul de lângă un dosar. Dimensiunea folderului Google Drive vă va arăta o listă a tuturor folderelor dvs. în partea de jos a paginii sale de pornire. Găsiți dosarul pe care doriți să îl căutați și atingeți A analiza butonul de lângă el.
  • Imagine intitulată Verificați dimensiunea folderului pe Google Drive pe Android Pasul 7
    7. Găsiți informațiile despre dimensiunea folderului de lângă dosarul analizat. Dimensiunea totală a dosarului va apărea în coloana de dimensiuni de lângă butonul Orange Analyze.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar