Cum se adaptează luminozitatea unei fotografii utilizând aplicația iphone fotografii

Toți te-ai cum să faci o imagine să arate mai strălucitoare sau mai întunecată, folosind modul de editare în aplicația Fotografiile lui iPhone.

Pași

  1. Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 1
1. Deschideți aplicația fotografiilor iPhone-ului. Aplicația Fotografii arată ca o pictogramă colorată pe ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 2
    2. Atingeți fotografia pe care doriți să o editați. Aceasta va deschide fotografia în modul ecran complet. Puteți deschide și edita orice imagine din momentele dvs., amintiri, imagini iCloud, rulou de cameră sau dintr-un album.
  • Dacă aplicația fotografiilor se deschide până la o imagine în modul ecran complet, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a răsfoi toate fotografiile.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 3
    3. Atingeți butonul de editare. Acest buton arată ca trei linii de glisor orizontale de lângă pictograma coșului de gunoi din partea de jos a ecranului. Acesta vă va deschide fotografia în modul de editare.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 4
    4. Atingeți butonul buton de apel. Acest buton este situat lângă galben Terminat Butonul din colțul din dreapta jos al ecranului de editare. Acesta va aduce un meniu de editare cu trei opțiuni, inclusiv Ușoară, Culoare, și B & W.
  • Dacă ați editat anterior această imagine, veți vedea un roșu Reveni butonul de lângă butonul de apelare în loc de butonul făcut. Puteți utiliza butonul de revenire pentru a elimina toate editările anterioare și pentru a reveni imaginea în original.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 5
    5. Atingeți pictograma săgeată cu fața în jos de lângă Ușoară. Acest lucru va extinde un submeniu al opțiunilor de editare.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 6
    6. Atingeți Luminozitate În meniul luminos. Sliderul de editare a luminozității va apărea sub imaginea din partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 7
    7. Glisați spre stânga pe ecran pentru a crește nivelul luminozității. Aceasta va spori luminozitatea tuturor umbrelor și evidențiază imaginea dvs. Fotografia dvs. va arăta mai strălucitoare.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 8
    8. Glisați chiar pe ecran pentru a reduce nivelul luminozității. Acest lucru va reduce luminozitatea imaginii dvs. în toate umbrele și evidențiază. Fotografia ta va arăta mai întunecată și mai dimmer decât a fost inițial.
  • Imagine intitulată Reglați luminozitatea unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 9
    9. Atingeți Terminat. Acesta este butonul galben din colțul din dreapta jos al ecranului. Va salva toate editările pe care le-ați făcut la această imagine.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar