Cum de a repara popsockets

Popsockets sunt mâner personalizabile care se lipesc pe spatele telefonului. Dacă aveți unul, știți cum face ca telefonul dvs. să fie mai confortabil de utilizat. Din fericire, popsockets sunt durabile și pot fi adesea implicate împreună atunci când se destramă. Pocsocket-ul dvs. are o bază de montare care uneori trebuie spălată să-l păstreze lipicios. Dacă baza de montare este încă în poziție, reasamblarea unui popsocket este la fel de ușor ca și ruperea pieselor rămase împreună. Cu o întreținere adecvată, nu va trebui să cheltuiți bani pe unul nou.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înlocuirea unui capac de popsocket
  1. Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 1
1. Localizați sloturile de-a lungul marginii superioare a pâlniei de popsocket. Partea principală a unui popsocket este o piesă în formă de pâlnie care stă la baza pe telefonul lipicios pe telefonul dvs. Are 4 sloturi mici distanțate în jurul jantei sale. Capacul are 4 file potrivite care se potrivesc în aceste sloturi, menținându-l la pâlnie.
  • Capacul de popsocket este partea care se potrivește cu deschiderea mai largă a pâlniei. Dacă nu aveți un popsocket simplu, este partea cu o imagine pe ea.
  • Dacă pâlnia a ieșit, reinstalați-o mai întâi înainte de a pune capacul înapoi.
  • Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 2
    2. Fixați urechile capacului în sloturile deschise de pe pâlnie. Țineți capacul peste pâlnie, apoi porniți introducerea urechilor unul câte unul. Înclinați ușor capacul pentru a împinge urechea prin gaură. După ce primul se află, treceți la o filă adiacentă și o slot-o, de asemenea. Apoi, faceți același lucru pentru filele rămase pentru a fixa capătul opus al capacului.
  • Instalați un capac cu prudență. Deși nu este posibil să deteriorați una dintre file sau pâlnie, luați-vă timpul pentru a vă asigura că nu trebuie să înlocuiți întregul lucru.
  • Imagine intitulată Fix Popsockets Pasul 3
    3. Împingeți în jos capacul până când auziți un pop-ul pentru ao fixa în poziție. Păstrați o prindere fermă pe telefon. Țineți pe marginea cazului, astfel încât să nu puneți presiune pe ecran. Apoi, apăsați ferm pe capac cu degetul mare sau palma. Ascultați un pop prost. La fel ca numele sugerează, este un semn că popsocket-ul dvs. este într-o singură bucată și gata de utilizare.
  • POPSCETOCKET CAPS sunt înlocuibile, astfel încât orice capac pe care îl veți potrivi peste pâlnia pe care o utilizați. Dacă vă simțiți ca și cum ați încerca un stil nou, puteți ieși cu ușurință în orice moment.
  • Metoda 2 din 3:
    Reasamblarea unei pâlnie de popsocket
    1. Imagine intitulată Fix Popsockets Pasul 4
    1. Apăsați pe file pentru a trage capacul de pe POPSocket dacă este încă pe. În timp ce țineți pâlnia într-o mână, apăsați pe una din file. Asigurați-vă că iese din gaura de pe pâlnie. Apoi, scoateți-l departe de pâlnie, astfel încât nu se poate bloca din nou. Faceți același lucru cu filele rămase pentru a scoate capacul.
    • Un cap de popsocket are 4 file, deci va trebui să faceți acest lucru de 4 ori pentru al scoate. Popskets sunt menite să se deschidă, astfel încât îndepărtarea capacului nu va da nici o leziune.
    • Capacul trebuie să fie complet oprit pentru a retaua pâlnia. Dacă dvs. este deja dezactivată, potriviți piesa de pâlnie pe bază înainte de a reinstala capacul.
  • Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 5
    2. Așezați pâlnia deasupra tampoanelor lipicioase de pe telefon. Padul este o bază pentru restul popsocket-ului și are o gaură în centru. Rotiți pâlnia, astfel încât capătul său mai mic este cu fața în jos. Apoi, împingeți-l în gaură. Nu se va bloca imediat, așa că țineți-o acolo pentru moment.
  • PAD păstrează popsocket atașat la telefon, așa că trebuie instalat mai întâi. Dacă a apărut, curățați-l să-l lipiți înapoi.
  • Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 6
    3. Rotiți pâlnia popsocket în sensul acelor de ceasornic până când se blochează în poziție. Țineți pâlnia verticală, astfel încât acesta rămâne centrat pe bază. Apăsați degetul mare în centru pentru ao menține fixat în poziție. Apoi, începeți să o transformați cu mâna liberă. După aproximativ un trimestru, se va fixa în poziție.
  • Testați POPSocket prin tragerea ușoară a pâlniei de la bază. Dacă s-ar fi rupt pe bază, nu veți putea să o mutați fără să-l scoateți de pe telefon.
  • Nu contează cu adevărat în ce mod de a transforma popsocket-ul. Dacă preferați rotiți-o în sens invers acelor de ceasornic, acesta va bloca în continuare.
  • Imagine intitulată fix Passockets Pasul 7
    4. Instalați capacul prin montarea filelor în găurile de pe pâlnie. Pâlnia are o serie de 4 găuri mici în jurul marginii sale de sus. Le puteți vedea când arăți direct în pâlnie. Pentru a înlocui capacul, glisați urechile în găuri unul câte unul. Odată ce ați primit prima filă, ceilalți devin mult mai ușor de asigurat.
  • După conectarea capacului, încercați să-l ridicați de pâlnie. Dacă toate filele sunt în găuri, nu veți putea să o mutați. Dacă puteți ridica orice parte a capacului, găsiți robinetul liber și asigurați-l astfel încât capacul să nu cadă.
  • Toate capacele de popsocket au aceeași configurație, astfel încât să puteți personaliza cu ușurință dvs. înlocuind capacul cu unul nou. Este la fel de ușor ca detașarea capacului și a rupe un nou în locul său.
  • Metoda 3 din 3:
    Asigurarea unei baze de popsocket pierde
    1. Imagine intitulată fix Passockets Pasul 8
    1. Rulați apă caldă de la un robinet de chiuvetă pentru a curăța POPSocket. Lăsați apa să alerge pentru o clipă, apoi testați temperatura. Asigurați-vă că este ușor cald, dar nu fierbinte. Popskets sunt ușor de curățat, dar apa rece nu este la fel de eficientă și apa caldă ar putea distruge materialul.
    • O altă opțiune este de a umple un pahar sau un castron cu apă și de a folosi că pentru a spăla popsocket-ul. Este mai ușor să curățați sub apă curgătoare, totuși.
  • Imagine intitulată fix Passockets Pasul 9
    2. Îndepărtați baza popsocket în apă pentru ao umeda. Puneți-o lipicios în jos în apă. Dacă popsocket-ul dvs. este într-o singură bucată, puteți renunța la întregul lucru în apă și lăsați-l să se înmoaie pentru câteva secunde. Nu va afecta materialul. În caz contrar, asigurați-vă că baza lipicioasă este umedă, astfel încât să fiți capabili să o curățați curat.
  • Popskets pot înmuia în siguranță în apă, dar nu trebuie să faceți asta. Curățați-l ușor, așa că nu durează atâta timp să se usuce.
  • Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 10
    3. Frecați cu degetele cu degetele pentru a îndepărta resturile pe baza lipicioasă. Îndepărtați-vă degetul mare în apă, apoi mutați-l într-un cerc în jurul bazei. Faceți acest lucru timp de 30 până la 60 de secunde pentru a distruge majoritatea resturilor. Apoi, simțiți jumătatea inferioară a bazei pentru ceva încă blocat pe el. Păstrați frecarea la ea, umezind popsocket-ul și degetul până când baza este curată.
  • Dacă luați un popsocket de pe telefon, este obligat să se murdărească. Din fericire, va rămâne de obicei înapoi odată ce eliminați resturile în calea lui.
  • În timp ce spălați baza, curățați și restul popsocket-ului. Scoateți capacul și clătiți partea interioară a pâlniei.
  • Imagine intitulată Fix Passockets Pasul 11
    4. Setați popsocket-ul pe un prosop pentru a se usca la aer timp de 10 minute. Găsiți un loc în camera dvs. care este în aer liber, dar departe de lumina directă a soarelui. Răspândiți un prosop curat, apoi agitați POPSocket-ul pentru a îndepărta cât mai multă apă cum puteți. Puneți-o pe prosop și așteptați.
  • Producătorul recomandă reluarea bazei în decurs de 15 minute, astfel încât nu se usucă. Unii oameni au lăsat baza să se usuce mai mult timp fără probleme, dar ar putea împiedica să se atașeze popsocket-ul de la telefonul dvs.
  • Fiți atenți să evitați așezarea părții lipicioase pe prosopul dvs. sau altfel puteți avea un timp greu de a scoate popsocket-ul!
  • Imagine intitulată Fix Popsockets Pasul 12
    5. Lipiți baza înapoi pe telefon pentru a atașa POPSocket-ul la el. Răsturnați-vă telefonul, așa că spatele este cu fața în sus. Apoi, apăsați ferm partea lipicioasă a bazei împotriva acestuia. Potriviți pâlnia în gaura mică de pe bază, oferindu-i un sfert de ceas în sensul acelor de ceasornic pentru ao bloca în poziție. În cele din urmă, plasați capacul deasupra, glisându-și filele în găurile mici de pe pâlnie pentru a termina reasamblarea popsocket-ului.
  • Planificați să părăsiți telefonul de-a lungul timpului de aproximativ o oră pentru a vă asigura că stick-urile de la POPSocket.
  • După o oră, dați popsockeschet o testată aprofundată, luând-o. Ar trebui să rămână atașat la telefonul dvs. Uneori curățarea nu funcționează, așa că ar trebui să obțineți unul nou.
  • Dacă telefonul dvs. are un gel pe el de la bază, scoateți-l prin frecare cu o cârpă umezită în alcoolul de frecare.
  • sfaturi

    În timp ce puteți lipi un popsocket la telefon, nu este recomandat, deoarece vă împiedică să luați oprirea POPSocket. Unele tipuri de lipici, cum ar fi adezivul fierbinte, pot deteriora și cazul dvs. de telefon.
  • Când instalați o nouă bază de popsocket, ștergeți carcasa telefonului cu o cârpă umezită în alcoolul de frecare. Baza se potrivește mai bine la o suprafață curată.
  • Pentru a elimina o bază de popsocket vechi, trageți în sus o parte cu mâna. De îndată ce o parte a acestuia este de pe carcasa telefonului, restul se îndepărtează cu ușurință.
  • Avertizări

    Ați putea să vă deteriorați telefonul dacă nu sunteți atent când utilizați un popsocket. Asigurați-vă că este ferm atașat atunci când vă luați telefonul și luați-o întotdeauna când o spălați.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Reatașați o bază de popsocket

    • Chiuvetă
    • Prosop
    • Castron sau sticlă (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar