Cum să ștergeți fotografiile pe un computer mac

Thiste parere cum să ștergeți fotografiile pe un computer Mac. Puteți șterge cu ușurință o fotografie trăgând-o la coșul de gunoi sau puteți utiliza aplicația fotografiilor pe Mac. După ce a tras o fotografie la gunoi, puteți goli gunoiul pentru a șterge definitiv fotografia.

10 summerie de 10 secunde

1. Deschide Căutare.
2. Navigați la fotografie.
3. Trageți fotografia la coșul de gunoi.
4. Tine Control și faceți clic pe coșul de gunoi.
5. Clic Gunoi gunoi.
6. Clic Gunoi gunoi a confirma.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind coșul de gunoi
  1. Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 1
1. Deschideți o fereastră de căutare nouă. Este aplicația care are o imagine albastră și albă cu o față zâmbitoare în partea stângă jos a ecranului dvs. în docul Mac.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 2
    2. Navigați la o fotografie. Faceți clic pe o locație din coloana din stânga care conține fotografiile pe care doriți să le ștergeți. Adesea, imaginile stocate pe computerul dvs. ar putea fi în dosarul, documentele sau chiar descărcarea imaginilor. De asemenea, puteți să faceți clic pe numele Mac din partea stângă și să răsfoiți folderele de sistem Mac, de asemenea, dacă știți că dosarul sunt situate în.
  • Dacă aveți un timp greu de găsit imaginile pe care doriți să le ștergeți, încercați să le căutați utilizând bara de căutare din partea dreaptă sus a ferestrei Finder.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 3
    3. Faceți clic și mențineți apăsat fișierul pentru a apuca fotografia. Selectați o fotografie făcând clic pe acesta și țineți apăsată butonul mouse-ului. În timp ce țineți apăsat butonul mouse-ului, puteți glisa fotografia într-o locație nouă prin mutarea mouse-ului.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 4
    4. Trageți fotografia la coșul de gunoi. Gunoiul este pictograma care seamănă cu un coș de gunoi alb în doc. Este de obicei localizată în colțul din dreapta jos al ecranului, în docul lui Mac.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 5
    5. Hold Control și faceți clic pe coșul de gunoi. Pe tastatură, țineți-o "Control" tasta în jos, apoi faceți clic pe pictograma trashcan. De asemenea, puteți să faceți clic dreapta pe pictograma Trashcan. Dacă utilizați un mouse Apple cu un singur buton sau trackpad, puteți face clic pe utilizarea a două degete pentru a efectua un clic dreapta. Acest lucru deschide un mic meniu pop-up peste pictograma Trashcan.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 6
    6. Clic Gunoi gunoi. Aceasta solicită un pop-up de avertizare.Doar goliți coșul de gunoi dacă sunteți sigur că doriți să scăpați de tot în dosarul de gunoi.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 7
    7. Clic Gunoi gunoi a confirma. Acest lucru va șterge definitiv toate conținutul coșului de gunoi.
  • Odată ce gunoiul este gol, nu puteți recupera aceste fișiere.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea aplicației fotografii
    1. Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 8
    1. Deschideți aplicația fotografiilor. Este aplicația care seamănă cu o floare multicoloră pe un fundal alb, situată în dosarul Aplicații. Pentru a accesa folderul Aplicații, deschideți o fereastră nouă Finder făcând clic pe pictograma care seamănă cu o față zâmbitoare albastră și alb, apoi faceți clic pe Aplicații pe stanga. Faceți dublu clic pe Fotografii App pentru lansare.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 9
    2. Clic Fotografii. Este prima opțiune din coloana din stânga sub "Bibliotecă" rubrica. Aceasta va afișa toate fotografiile dvs. în biblioteca foto ICLOUD.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 10
    3. Selectați fotografiile pe care doriți să le ștergeți. Puteți face clic pe o fotografie pentru a selecta sau faceți clic și trageți o casetă în jurul mai multor fotografii pentru a selecta mai multe o dată. De asemenea, puteți ține loc tasta de comandă ⌘ și faceți clic pe diferite fotografii pentru a selecta anumite fotografii.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 11
    4. presa Șterge. Odată ce fotografiile sunt selectate, apăsați tasta Ștergere. Acest lucru va determina un dialog de avertizare.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor pe un computer Mac Pasul 12
    5. Clic Șterge. Este butonul albastru din fereastra pop-up din partea de sus a aplicației fotografii. Acest lucru șterge permanent fotografiile selectate de pe computer și toate celelalte dispozitive conectate la contul dvs. iCloud.
  • Odată ce fotografiile sunt șterse, acestea nu pot fi recuperate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar