Cum să ștergeți fotografiile

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, aveți nenumărate imagini salvate pe telefonul dvs. smartphone sau laptop pe care rareori, dacă vreodată, dați un al doilea aspect. După un timp, fotografiile care s-au acumulat pe o perioadă de luni sau ani pot dezactiva dosarele de stocare a fișierelor și pot prelua un spațiu valoros pe hard disk. Nu este întotdeauna ușor, dar uneori este cel mai bine doar să-i spun la revedere. Dacă nu sunteți sigur de modul de a elimina memoria dispozitivului dvs. de fotografii nedorite, citiți pentru un cuplu rapid, ușor de urmărit Walkthroughs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ștergerea fotografiilor de pe telefonul smartphone sau tabletă
  1. Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 1
1. Deschideți aplicația de manager de fotografii al dispozitivului. Mergeți la ecranul de pornire de pe telefon sau tabletă și căutați pictograma aplicației foto a dispozitivului dvs. Pe iPhone, această aplicație va fi pur și simplu numită "fotografii", deși pe alte sisteme de operare ar putea fi etichetate "Imagini" sau "Galerie."Atingeți pictograma o dată pentru a lansa aplicația.
  • Pe iPhone-uri, aplicația "Fotografii" este în mod normal pe prima pagină a ecranului de pornire. Pentru utilizatorii non-iPhone, aplicația dvs. de manager foto poate apărea printre celelalte pictograme ale aplicațiilor sau într-o bară de derulare din partea de jos a ecranului.
  • În interiorul aplicației foto, veți găsi toate fotografiile pe care le-ați luat sau salvate, împreună cu diferitele subfoldere pe care le-au fost grupate în sine, panorame, fotografii Instagram etc.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 2
    2. Selectați fotografia pe care doriți să o ștergeți. Sortați fotografiile stocate pentru a găsi cele pe care doriți să le eliminați de pe dispozitiv. Puteți naviga fie întreaga galerie (cunoscută sub numele de "rola de cameră" pe iPhone-uri) pentru a le vedea pe toate cele prevăzute într-un singur loc sau pentru a explora subfolderii diferiți dacă le-ați separat. Atingeți o fotografie pentru a selecta și mări.
  • Selectarea unei fotografii vă va permite, de asemenea, să aflați mai multe despre acesta, cum ar fi dimensiunea și tipul fișierului și data la care a fost luată sau salvată.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 3
    3. Localizați și atingeți pictograma "Coș de gunoi". Odată ce fotografia este afișată pe ecran, căutați opțiunea Ștergere în colțul din dreapta sus sau inferior. Pe majoritatea dispozitivelor, acest lucru apare ca o pictogramă sub forma unui coș de gunoi. Atingeți această pictogramă pentru a selecta fotografia pentru ștergere.
  • Cele mai multe dispozitive vă vor cere să confirmați dacă doriți sau nu să ștergeți fotografia. Pur și simplu alegeți "Ștergeți" pentru a vă deplasa înainte cu procesul sau "Anulare" dacă ați schimbat mintea.
  • Alegerea de a șterge o fotografie nu o elimină de fapt de pe telefon. În schimb, îl trimite într-un dosar "recent șters", unde poate fi fie recuperat sau șters permanent.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 4
    4. Selectați mai multe fotografii pentru a șterge. Dacă încercați să ștergeți mai multe imagini simultan, puteți economisi timp prin scăderea acestora împreună. Trageți în sus aplicația de manager de fotografii, astfel încât să vă uitați la o imagine de ansamblu a tuturor fotografiilor dvs. Apăsați pictograma coș de gunoi sau opțiunea "Selectați" de pe ecran, apoi apăsați fiecare fotografie pe care doriți să o eliminați individual. După ce ați terminat selectarea fotografiilor, telefonul dvs. va șterge toate acestea în același timp.
  • Această funcție este utilă dacă doriți să alegeți mână pe care fotografii stau sau mergeți, sau încercați să distrugeți toate dovezile unei sesiuni Bad Selfie.
  • Aveți grijă să nu selectați accidental o fotografie pe care doriți să o păstrați.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 5
    5. Ștergeți permanent fotografiile de pe dispozitiv. Ștergerea unei imagini elimină numai din galeria foto. Pentru ao șterge de la dispozitivul dvs. o dată pentru totdeauna, reveniți la ecranul principal al aplicației foto și căutați folderul "recent șters". Toate fotografiile pe care le-ați șters vor rămâne aici pentru o anumită perioadă de timp înainte ca acestea să fie șterse automat. Pentru a accelera acest proces, atingeți opțiunea "Selectați" și alegeți fotografiile pe care doriți să le ștergeți permanent sau apăsați "Ștergeți toate" pentru a șterge fotografiile din depozitul dvs.
  • Este imposibil să recuperați o fotografie după ce a fost șters din folderul de fișiere șterse, deci asigurați-vă că puteți trăi fără ea.
  • Fotografiile vor rămâne, de obicei, în folderul "recent șters" timp de 30 de zile înainte de a fi șterse automat.
  • Metoda 2 din 3:
    Ștergerea fotografiilor de pe PC
    1. Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 6
    1. Accesați fotografiile pe care doriți să le ștergeți. Deschideți dosarul unde aveți fotografiile stocate. De aici veți avea opțiunea de a vizualiza, muta, edita și șterge fotografiile salvate. Căutați fișierele până când găsiți unul sau mai multe pe care doriți să îl eliminați.
    • Dacă nu vă amintiți unde ați pus o fotografie sau nu sunteți sigur care dosar va salva PC-ul dvs. în mod automat, puteți utiliza opțiunea de căutare a fișierelor PC-ului pentru ao localiza. Pur și simplu tastați numele sau cuvântul cheie din fotografie și fișierul și locația acestuia ar trebui să apară.
    • Din motive de conveniență, salvați toate fotografiile într-o singură locație (i.E. Un dosar etichetat "Fotografii" în folderul dvs. "Documente"). Crearea de dosare diferite pentru a clasifica fotografiile le poate ajuta să le păstreze organizate.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 7
    2. Faceți clic dreapta pe fotografie și apăsați "Ștergere."Plasați-vă pointerul peste fotografia nedorită. Faceți clic dreapta pentru a aduce un meniu derulant de opțiuni. Căutați opțiunea "Ștergere" în apropierea fundului listei. Faceți clic stânga Această opțiune o dată pentru a șterge fotografia.
  • Ștergerea unui fișier relocați-o în dosarul de gunoi de pe desktop.
  • Puteți identifica fișierele specifice pe care doriți să le ștergeți ținând tasta "CTRL" și apoi făcând clic pe fișierele individual. Aceasta este o modalitate mult mai rapidă și mai eficientă de a scăpa de mai multe fotografii decât să le ștergeți unul câte unul.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 8
    3. Trageți fotografiile nedorite la coșul de gunoi. Mai degrabă decât a face clic pe fotografie pentru a șterge, îl puteți trage direct la coșul de gunoi al computerului. Faceți clic stânga și țineți apăsată fotografia în cauză. Apoi, mutați pointerul la pictograma coșului de gunoi de pe desktop și eliberați fotografia pentru aloge.
  • Pe computerele care rulează Microsoft Windows, dosarul de gunoi este cunoscut sub numele de "Recycle Bin."
  • Trageți mai multe fotografii în coșul de gunoi simultan făcând clic și glisați indicatorul în jurul unui grup de fișiere pentru a le selecta pe toate.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 9
    4. Goliți coșul de gunoi pentru a elibera spațiul de stocare. Dosarul de gunoi deține fișiere care au fost șterse, dar nu șterse în întregime de pe hard disk, așa că vor continua memoria. Pentru a elimina permanent aceste fișiere, va trebui să goliți coșul de gunoi. Faceți clic dreapta pe pictograma Coș de gunoi și selectați "GU EST CONSH CAN CAN" din meniul derulant. După ce vă goliți coșul de gunoi, fișierele pe care le-ați șters nu vor mai fi pe computer.
  • Asigurați-vă că sunteți bine cu pierderea fotografiilor pe care le-ați șters înainte de a vă goli coșul de gunoi. Odată ce au plecat, singura modalitate de a recupera fișierele șterse este de a rula o restaurare a sistemului, care revine computerul la modul în care a fost la o dată mai devreme.
  • Goliți coșul de gunoi poate fi în mod regulat. Acest lucru vă poate ajuta să eliberați spațiul de stocare pe PC.
  • Metoda 3 din 3:
    Arhivarea fotografiilor pe care nu doriți-o pe dispozitivul dvs
    1. Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 10
    1. Sincronizați-vă fotografiile la nor. Dacă vă aflați la depozitare pe telefon sau pe computer, dar aveți fotografii pe care nu doriți să le pierdeți, încărcați-le la nor. Cloud este o formă non-locală de stocare în masă, ceea ce înseamnă că economisește fișiere separat de dispozitivul dvs. Cele mai noi smartphone-uri și PC-uri noi oferă utilizatorilor opțiunea de a încărca fișiere în nor, astfel încât acestea să poată elibera spațiu pe dispozitivul în sine fără a pierde lucrurile pe care doresc să le păstreze.
    • Pe iPhone și iPads, serviciul implicit de stocare a cloud-ului se numește ICLoud - dispozitive care rulează Android și alte sisteme de operare sunt de obicei echipate cu Dropbox sau Google Drive.
    • Citiți cum să Sincronizați fișierele dvs. în nor.
  • Imagine intitulată Ștergeți fotografiile Pasul 11
    2. Email fotografiile pentru tine. Aceasta este o formă de școală veche și mai privată de stocare alternativă a fișierelor. Plasați fotografiile pe care doriți să le dezactivați de la dispozitivul dvs. într-un atașament de e-mail și să vă faceți destinatarul e-mailului. Fotografiile dvs. vor rămâne acolo în siguranță și sunet în e-mailul dvs., astfel încât să le puteți descărca ori de câte ori alegeți. Doar asigurați-vă că aveți suficientă stocare disponibilă în e-mailul dvs. pentru a găzdui atașamentul.
  • Cele mai multe programe de e-mail oferă depozitare de până la câteva gigaocteți, mai mult decât suficient pentru persoana obișnuită care nu schimbă adesea fișiere mari.
  • Grupați o mulțime de fotografii într-un dosar pentru a le trimite ca un singur atașament mare, mai degrabă decât numeroase mai mici.
  • Imagine intitulată Ștergerea fotografiilor Pasul 12
    3. Încărcați fotografiile la o unitate flash. Achiziționați o unitate flash ieftină (cunoscută și ca o "Drive Thumb") și conectați-o la un port USB de pe PC. Acest lucru vă va oferi opțiunea de a deschide un dosar care afișează conținutul unității flash. Drag-and-Drop fotografiile pe care doriți să le salvați în folderul de unitate flash, apoi deconectați-l de pe computer. Fotografiile dvs. vor fi salvate fizic pe unitate, pe care le puteți reconecta pentru a descărca, modifica sau elimina.
  • Verificați pentru a vă asigura că unitatea flash pe care o utilizați are suficientă memorie pentru a ține imaginile pe care doriți să o închideți.
  • Păstrați-vă cu mașinile dvs. flash și cu alte dispozitive externe de stocare. Dacă se întâmplă să se piardă, așa că faceți fotografiile.
  • sfaturi

    Sortați fotografiile pe care le cunoașteți că doriți să păstrați într-un subfolder separat.
  • Verificați dublu că ați susținut în mod corespunzător fotografiile pe care doriți să le păstrați înainte de a le șterge.
  • Unele fișiere de imagine pot fi destul de mari și, ca rezultat, ele ocupă o mulțime de spațiu de stocare pe dispozitiv. Dacă începeți să ieșiți din stocare, luați în considerare fotografiile pe care le-ați fi dispuse să o faceți.
  • Nu uitați să vă ștergeți coșul de gunoi, să reciclați bin sau "recent șters" pentru a șterge în întregime fotografiile.
  • În unele cazuri, experții tehnici pot fi capabili să salveze fotografii șterse de pe dispozitiv prin faptul că a făcut rămășițe de date. Luați telefonul, tableta sau computerul pentru a vă uita dacă ați pierdut fotografiile pe care doriți să le salvați.
  • Avertizări

    Nu ștergeți fotografiile pe care credeți că le puteți utiliza în viitor. În schimb, sincronizați-le la nor sau păstrați-le pe o unitate flash.
  • Fii atent la păstrarea imaginilor sensibile pe telefonul smartphone, tabletă sau PC, mai ales dacă este sincronizată la nor. Aceste fotografii sunt salvate automat, chiar și după ce le-ați șters de pe dispozitiv.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar