Cum de a desena o lună în adobe illustrator

Luna Crescent este o imagine iconică și durabilă. Acest tutorial scurt, dar inclusiv vă va arăta cum să trageți o lună de dormit stilizată folosind Adobe Illustrator CS5.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 1
1. Creați un document nou. Du-te la dosar > Nou (sau Ctrl + N) și setați dimensiunea documentului într-o pânză orizontală de dimensiuni de litere. Adăugați ghiduri prin crearea unui dreptunghi utilizând instrumentul dreptunghi (W: 11in, H: 8.5in). Apoi, trageți ghidajele pe fiecare centru al casetei de margine. Finalizați imediat făcând clic pe conducătorul dvs. pentru a modifica măsurătorile documentului către pixeli.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 2
    2. Pentru a începe să creați o lună, faceți clic pe Instrumentul Ellipse. Apoi faceți clic pe indicatorul dvs. peste pânză pentru a putea crea un cerc care este de 500 px în lățime și 500 px în înălțime. Asigurați-vă că aveți o umplere albă și un accident vascular cerebral negru pe cerc.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 3
    3. Copiați și scăpați două cercuri pentru a forma o lună de semilună. Copiați cercul selectând-l și trageți forma în timp ce țineți un alt pe tastatură. Apoi puneți cele două cercuri pe partea de sus unul de celălalt. Selectați ambele și faceți clic pe "Scade" pe fereastra Pathfinder.
  • Pentru a găsi fereastra Pathfinder, mergeți la fereastră > Pathfinder.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 4
    4. După crearea lunii dvs. semilună, rotiți imaginea de 25 de grade, astfel încât este ușor înclinat. Puteți face acest lucru selectând forma, faceți clic dreapta pe imagine, faceți clic pe Transformați și apoi rotiți. Apoi creați forme mici, cum ar fi (1) un triunghi, (2) o elipsă și (3) o inimă.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 5
    5. Utilizați triunghiul mic pentru a crea nasul lunii. Trageți triunghiul pe centrul Lunii Crescent, selectați obiecte și apoi faceți clic pe "Unite" pe fereastra Pathfinder.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 6
    6. Creați ochii lunii. Utilizați elipsa mică pentru a crea o formă de migdale. Copiați forma și plasați-o pe partea de sus unul de celălalt, unde cea de mai jos este ușor privată prin cealaltă.
  • Pentru a crea o formă de migdale, utilizați instrumentul PEN făcând clic pe "P" de pe tastatură și ștergeți punctul de ancorare pe elipsă. Notă: Convertiți, de asemenea, punctul de ancorare al laterală stângă a elipsei într-un colț.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 7
    7. Creați buzele lunii. Utilizați imaginea mică a inimii și adăugați trei puncte de ancorare pe acesta utilizând instrumentul PEN. Urmați forma de pe ilustrație după adăugarea celor trei puncte.
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 8
    8. Adăugați culori la Luna de dormit. Setați culorile în conformitate cu următoarele: (1) mai întunecat albastru: c = 57, m = 0.06, y = 10.35, k = 0 - albastru mai ușor: C = 16.95, m = 0, y = 2.84, k = 0 - cursa: c = 100, m = 0, y = 0, k = 0. (2) capacul exterior: C = 72.51, m = 2.45, y = 14.11, K = 0 - Capac interior: C = 57, M = 0.06, y = 10.35, k = 0 (3) mai întunecat roz: c = 2.21, m = 46.31, y = 27.28, k = 0 - brichetă roz: c = 0, m = 20.51, y = 13.82, k = 0 - Stroke: C = 0.89, m = 97.14, y = 3.9, k = 0
  • Imagine intitulată Desenează o lună în Adobe Illustrator Pasul 9
    9. Adăugați culori și efecte la obrazul și umbra lunii de dormit. Setați culorile și comenzile în conformitate cu următoarele: (4) mai întunecat albastru: C = 39.7, m = 0.05, y = 8.69, k = 0 - albastru mai ușor: C = 16.95, m = 0, y = 2.84, k = 0. Apoi, adăugați un efect "Gaussian blur" asupra cercului în acest fel: efect > Estompa > Gaussian Blur. Și apoi setați raza la 20 de pixeli. Pentru umbra, copiați și scăzați forma principală pentru a forma o mică umbră pe lună. Setați culoarea la (5) c = 72.51, m = 2.45, y = 14.11, k = 0. Apoi setați transparența pentru a multiplica cu opacitatea de 20%.
  • Acum aveți o lună de dormit creat folosind Adobe Illustrator. Adăugați alte detalii, cum ar fi un cer, stele sau nori, cum ar fi în această imagine.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Adobe Illustrator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar