Cum sa faci un uberpool

Uberpool este, de obicei, cea mai ieftină opțiune de a distribui în interiorul Uber, dar poate dura mai mult deoarece șoferul ar trebui să facă opriri suplimentare pentru călăreții suplimentari. Dacă nu sunteți într-o grămadă de a ajunge undeva și nu aveți mai mult de doi călăreți, Uberpool este cea mai bună opțiune. Thiswill vă arată cum să solicitați un Uberpool.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea aplicației mobile
  1. Imaginea intitulată Faceți un pas uberpool pas 1
1. Deschis Uber. Această pictogramă de aplicație arată ca un pătrat negru în interiorul unui cerc alb, cu o linie neagră care duce din piață. Puteți găsi acest lucru pe unul dintre ecranele dvs. de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas uberpool Pasul 2
    2. Introduceți o destinație. Începeți să solicitați călătoria dvs. prin atingerea Unde saÎn barul de căutare. De asemenea, puteți modifica locația de preluare, precum și schimbarea informațiilor despre pasageri.
  • Dacă introduceți un nume de destinație, cum ar fi Walmart, veți vedea adrese unde Walmarts sunt situate în apropierea dvs. Atingeți una din aceste sugestii pentru ao stabili ca destinație.
  • De asemenea, puteți modifica locația de preluare dacă nu doriți să utilizați locația GPS curentă.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas uberpool pas 3
    3. Atingeți pentru a selecta Bazin. După ce introduceți destinația dvs., puteți alege ce tip de plimbare doriți să solicitați. Dacă nu vedeți piscina enumerată, este posibil ca opțiunea să nu fie disponibilă în zona dvs. în prezent.
  • Imagine intitulată Faceți un pas uberpool Pasul 4
    4. Atingeți Confirmați bazinul. Aceasta se află în partea de jos a paginii și nu puteți continua să faceți mai multe selecții până când atingeți acest lucru.
  • Imaginea intitulată face o pasaj uberpool pas 5
    5. Atingeți pentru a selecta câte locuri aveți nevoie. Puteți selecta până la 2 locuri. Dacă există o a treia persoană în partidul dvs., nu puteți alege Uberpool, deoarece nu este posibil ca acestea să nu fie disponibile locuri suplimentare.
  • Imaginea intitulată face o pasaj uberpool pas 6
    6. Atingeți Confirmați bazinul. Cererea de plimbare va ieși la șoferii eligibili din zonă și a fost solicitată Uberpool dvs. Uberpool.
  • Asigurați-vă că sunteți la locația confirmată de preluare. Mulți șoferi de uber așteaptă doar 2 minute înainte de a anula călătoria și a face "Rider No-Show."
  • Dacă sunteți primul călăreț ales pentru un Uberpool, este posibil ca și el să fie ultimul a scăzut. Dacă sunteți limitat de timp, ar trebui să solicitați o altă călătorie decât Uberpool.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea unui browser web
    1. Imaginea intitulată face o pasaj uberpool pas 7
    1. Mergi la https: // uber.COM / și conectați-vă. Puteți utiliza orice browser web desktop pentru a solicita o plimbare cu uber.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas uberpool pas 8
    2. Introduceți locațiile dvs. de pick-up și destinație. Începeți făcând clic pe bara de căutare sub albastru "Unde vă putem ridica?" cutie.
  • Puteți să faceți clic pe locația dvs. curentă dacă doriți să setați acest lucru ca pick-up sau puteți introduce o adresă.
  • Apoi introduceți destinația dvs. Puteți face clic pe o destinație anterioară pe care ați folosit-o sau introduceți o nouă adresă.
  • Imaginea intitulată face o pas cu un uberpool
    3. Faceți clic pentru a selecta Bazin. După ce introduceți destinația dvs., vi se solicită să alegeți ce tip de plimbare doriți să solicitați. Dacă nu vedeți piscina enumerată, este posibil ca opțiunea să nu fie disponibilă în zona dvs. în acest moment.
  • Imaginea intitulată Faceți o etapă Uberpool Pas 10
    4. Clic Confirmați bazinul. Acesta este în partea de jos a paginii.
  • Imaginea intitulată face un pas uberpool pas 11
    5. Faceți clic pentru a selecta câte locuri aveți nevoie (2 sau 1). Puteți selecta până la 2 locuri - dacă există oa treia persoană în partidul dvs., nu puteți alege Uberpool.
  • Asigurați-vă că sunteți la locația confirmată de preluare. Majoritatea driverelor Uber așteaptă cu 2 minute înainte de a anula călătoria și marcajul "Rider No-Show."
  • Dacă sunteți primul călăreț ridicat pentru un Uberpool, este posibil ca și el să fie ultima abandonată. Dacă sunteți limitat în timp, ar trebui să solicitați o altă călătorie decât Uberpool.
  • sfaturi

    Când solicitați o plimbare cu Uberpool, s-ar putea să vi se ofere sugestia de a merge la o locație (pick-up sau destinație), astfel încât șoferul nu trebuie să renunțe la cursul lor dacă au deja un pasager. Puteți accepta acest lucru sau solicitați o nouă plimbare pentru serviciul de la ușă la ușă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar