Cum de a distruge un hard disk

Aveți un hard disk inaccesibil sau altfel fără valoare, umplut cu date sensibile? Doriți să vă asigurați că datele nu vede niciodată lumina zilei? După ce ți-ai șters hard disk-ul, luați în considerare una dintre aceste opțiuni pentru a vă proteja în continuare datele. Acest lucru vă va șterge cum să ștergeți datele de pe hard disk-ul dvs. și să-l distrugeți pentru a preveni orice salvare a datelor din acesta.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ștergerea datelor
  1. Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 1
1
Copiați-vă datele. Este ușor să uiți de toate MP3-urile pe care le-ai rupt în anii `90 și Imagini de familie iubite când tot ce poți să te concentrezi este distrugerea cauzei rușinii tale și evitarea închisorii federale. Cu toate acestea, veți dori să vă asigurați că vă sprijiniți toate datele importante și legale, deoarece tot ceea ce privește exercițiul rezultat este că aceste lucruri vor fi... tu stii... plecat.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 2
    2. Ștergeți toate datele de pe hard disk cu software. În timp ce metodele mai interesante de distrugere vor face o treabă destul de bună de a face date iremediabile, ele nu pot fi garantate 100% (mai ales dacă aveți motive să credeți că guvernul este dispus să petreacă câteva luni și milioane de dolari pentru a-ți găsi murdar , secrete murdare). Puteți face acest lucru pe Windows sau MacOS fără a fi nevoie să descărcați sau să achiziționați niciun software suplimentar. Ștergerea datelor și Suflarea conducerii dvs., cu toate acestea? Da, nimeni nu ia asta înapoi.
  • Vedea Cum să ștergeți un computer pentru a afla cum să începeți.
  • O ștergere completă a computerului dvs. va face probabil trucul. Numai cineva cu echipament de criminalistică foarte serios ar putea recupera datele după o ștergere.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 3
    3. Deschideți carcasa computerului și scoateți unitatea hard disk. Unitatea hard disk poate fi localizată în diferite locuri din fiecare tip de caz, uneori într-o cutie metalică. Puteți privi unde este localizat hard disk-ul online dacă te lupți să o găsești.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 4
    4. Scoateți carcasa de pe unitate. Pentru a elimina carcasa, probabil că trebuie să slăbiți o varietate de șuruburi, în funcție de marca și de modelul unității hard disk. Poate tăia o bandă. Să fie avertizat că există adesea șuruburi ascunse sub etichete, astfel încât să trebuiască să mergeți în jur.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 5
    5. Scoateți magneții. Va trebui să scoateți structura brațului și magnetului pentru a ajunge la platoul dedesubt (obiectivul real). Există șuruburi implicate. Este destul de simplu. Scoateți cu atenție magneții, deoarece sunt foarte puternici foarte puternici și vă puteți răni cu adevărat cu ei.
  • Serios, vă veți lupta să le scoateți de pe un frigider. Puteți rupe degetele cu aceste lucruri. Și pentru dragostea despre ceea ce vă rugați, Nu le mânca și Nu lăsați animalele să le mănânce (Animale de companie, în acest caz, include copii).
  • Imaginea intitulată Distruge un hard disk Pasul 6
    6. Îndepărtați și eliminați platoul (e). Acesta este lucrul care pare să facă o oglindă frumoasă. Probabil că va trebui să deșurubați piesa circulară la centru care deține în jos. Acesta este ceea ce stochează (cel puțin majoritatea) al datelor dvs., deci va trebui să o distrugeți. Uneori există mai mult de un platou, așa că acordați atenție acestui lucru.
  • Metoda 2 din 2:
    Distrugerea unui hard disk fizic
    1. Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 7
    1. Incinerați hard diskul. Arderea hard disk-ului garantează că datele dvs. vor fi complet distruse în câteva minute. Cel mai bine nu este să începeți un incendiu pentru singurul scop de a distruge hard disk-ul. Pentru a arde în siguranță unitatea, contactați un serviciu de distrugere a datelor reputate care efectuează servicii de incinerare în condiții de siguranță, la fața locului.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 8
    2. Spargeți unitatea cu un ciocan. Înainte de a face acest lucru, introduceți unitatea într-o pungă de pânză, astfel încât piesele să nu meargă peste tot. Ia un ciocan (una situată în jurul casei sau la un magazin de hardware) și spargeți-vă unitatea cu ea până când unitatea este ruptă în mii de bucăți mici. Odată făcut, împărțiți rămășițele în mai multe saci și aruncați fiecare separat, astfel încât acestea să nu poată fi întreținute împreună.
  • Imaginea intitulată distruge un hard disk pas 9
    3. Puneți driveaua. Dacă aveți un cuțit ascuțit sau orice știfturi metalice, le-ați putea împinge prin ambele părți ale mașinii în sine pentru a pune găuri în el și o face inutilizabilă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Este imposibil să se garanteze că orice metodă de ștergere permanentă a datelor dvs. este de 100% eficientă. Continuați cu prudență atunci când utilizați oricare dintre acești pași.
  • Asigurați-vă că utilizați cele mai bune practici de siguranță atunci când distrugeți hard diskul pentru a preveni rănirea gravă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar