Cum să faci coafuri simple, rapide pentru păr lung

Având părul lung este ceva de dorit, dar întreținerea zilnică poate uneori să fie descurajatoare. Pentru mulți oameni, este greu să dedicați mult timp dimineața pentru a stia acele încuietori minunate, așa că părul lor este lăsat neglijat. În loc să vă lăsați părul fără un stil atunci când vă aflați în mișcare, optați pentru o coafură simplă și rapidă care vă va ajuta să arătați fabulos.

Pași

Metoda 1 din 4:
Purtând o coadă perfectă
  1. Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 1
1. Purtați o coadă de cal pentru un aspect chic. Poneiile nu vor ieși niciodată în stil și pot fi purtate pentru evenimente formale sau casuale. Ele sunt, de asemenea, funcționale, deoarece vă vor păstra părul departe de fața voastră și vă vor păstra în toată ziua. Tot ce ai nevoie este o pensulă, cravată de păr și câteva minute.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 2
    2. Periați toate părul. Vrei ca coada ta să fie netedă și liberă de noduri sau lovituri. Întotdeauna periați părul de la vârf la rădăcină pentru a preveni deteriorarea.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 3
    3. Decide asupra înălțimii. Puteți purta coada de cal pentru coadă, scăzută sau chiar în mijloc. Decizia se bazează pe preferința dvs.
  • Faceți o coadă scăzută până la mijlocul nivelului, prin perierea întregului păr drept înapoi și țineți-o într-o singură mână. Un pieptene de dinți fine funcționează excelent pentru a vă lipi părul după ce ați avut deja în spate.
  • Faceți o coadă mare prin răsturnarea capului cu capul în jos și strângerea părului în mâinile voastre. Utilizați o perie pentru a vă împiedica părul pe cap și aplatizați orice umflături. Când o aveți la înălțimea potrivită, alegeți capul înapoi și verificați-l pentru umflături. Dacă aveți păr inegal, utilizați un pieptene pentru ao netezi.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 4
    4. Legați-o în poziție. Răsturnați părul prin cravată de păr, și legați-l în jurul părului de două până la trei ori. Suma pe care o înfășurați cravată va depinde de tipul de păr, precum și de grosimea cravată elastică. Asigurați-vă că coada de coadă este bine fixată.
  • Utilizați spray de păr pentru a vă ajuta să vă țineți părul în poziție și să împiedicați capăturile să scape.
  • Încercați să utilizați o cravată de păr elastică care publică ca fiind fără deteriorări. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați părul de la rupere.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 5
    5. Îmbunătățiți-vă coaja. Odată ce calul tău este strâns și sigur, adăugați câteva bucle până la capăt. Pur și simplu împărțiți părul în trei până la patru secțiuni și creați bucle mari cu 3" Curling butoi de fier. Finisați cu Hairspray.
  • Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 6
    6. Adăugați o panglică la ponei. Îmbrăcăminte de coadă este simplă și vă poate face părul să arate extra elegant. Tot ce ai nevoie este o pensulă, niște cravate de păr și know-how-ul.
  • Secțiunea de coadă în trei secțiuni uniforme. Înfășurați piesa stângă în jos și sub piesa de mijloc și apoi împachetați piesa dreaptă în jos și sub piesa de mijloc. Schimbul de piese de la stânga la dreapta va crea o panglică. Odată ce ajungeți în partea de jos, legați-o.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând un bun gogoși
    1. Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 7
    1. Creați un bun bun pentru un aspect elegant. Acest lucru necesită foarte puțin timp și arată foarte frumos. Tot ce aveți nevoie este două legături de păr, o perie și un accesoriu de formă de gogoașă. Dacă nu aveți un accesoriu de formular de gogoașă, puteți folosi o șosetă.
    • Faceți-vă propriul bun bun cu o șosete de tub mare,. Tăiați un centimetru la capătul șosetei și rotiți-l. Apoi, rotiți șoseaua spre marginea inferioară, astfel încât să formeze o formă de gogoașă. Ar trebui să fie strâns strâns și să fie chiar tot drumul în jur.
    • Puteți găsi formulare de gogoși în secțiunea Accesorii de păr din majoritatea farmacilor. Ele sunt vândute în culori blonde, maro și negre, astfel încât să puteți găsi unul care se potrivește cel mai bine părului tău.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 8
    2. Legați-vă părul într-o coadă de cal. Iubitorii de gogoși arata bine inalt sau scazut, asa ca inaltimea de coada de cala este de pana la tine. Asigurați-vă că vă lăsați părul de pe cap și faceți ca coada de cal.
  • Utilizați un pieptene dinți fine pentru a vă ajuta să vă lăsați părul în elastic. Dacă preferați un looser, aspectul de messier, atunci nu trageți părul înapoi la fel de strâns.
  • Luați în considerare pulverizarea părului cu un spray de păr pentru a vă ajuta să vă țineți părul în poziție și să-l lăsați în jos.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 9
    3. Glisați pe formularul de gogoașă. Începeți prin tragerea de coadă prin formularul sau gaura de șosete. Adu-l tot drumul până la cravata de păr, și asigurați-vă că toate părul de pe coada de ponei este tras. Periați-vă părul din nou dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 10
    4. Adu-ți părul în jurul formularului de gogoașă. Începeți prin tragerea coagului de coadă și lăsându-l să cadă în mod egal în jurul formei. Nu ar trebui să puteți vedea formularul care trece prin orice lacune de păr. Odată ce ați acoperit pe deplin formularul, înfășurați capetele părului în jurul formularului, răsuciți tot părul în aceeași direcție. Capetele părului tău vor crea un inel de păr în jurul bazei bunului tău.
  • Dacă vă place greu să acoperiți complet formularul sau șoseaua, încercați să utilizați un accesoriu de gogoașă mai mic că părul dvs. va acoperi mai ușor.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 11
    5. Adăugați un alt elastic. Pe măsură ce părul dvs. este în poziție peste formular, o acoperi complet, puneți cu grijă un alt elastic peste bun, și lăsați-l să stea în jurul bazei. Acest lucru este menit să vă țină părul cu atenție peste accesoriul bun.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 12
    6. Împărțiți părul rămas. Capetele părului dvs. care sunt lăsate în picioare trebuie să fie înfășurate în jurul bunului. Începeți prin împărțirea în două părți. Twirw fiecare parte din jurul bazei bunului tău merge în direcții opuse. Scopul este de a crea un inel de păr chiar în jurul bunului.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 13
    7. Fixați capetele părului. Odată ce aveți capetele părului plasate în jurul bunului dvs., fixați-le în poziție. Veți avea nevoie de aproximativ trei la cinci pini de bobby în funcție de tipul de păr. Împingeți știfturile în forma de gogoașă, fie chiar sub șosete. Asigurați-vă că Bun este bine fixat cu știfturi înainte de a termina.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 14
    8. Purtați-vă bunul de gogoașă toată ziua. Acest aspect nu ar trebui să aibă nici o problemă să o facă prin această zi. Pentru extra Hold, adăugați Hairspray și aduceți știfturile în plus Bobby cu dvs. în cazul în care aveți nevoie de ele mai târziu.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea unui aspect fixat
    1. Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 15
    1. Du-te pentru un aspect marinar. Fixarea secțiunilor din față ale părului înapoi sunt adorabile și păstrează părul din fața feței. Iată câteva elemente de care aveți nevoie pentru a crea acest aspect:
    • 1-inch curling fier
    • agrafe
    • Hairspray
    • Perie
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 16
    2. Face o parte laterală. Puteți să vă împărțiți părul în stânga sau pe dreapta, decizia este a ta. După ce faceți partea dvs., luați partea mai mare, pornind deasupra urechii pe partea dvs. spre partea și o periați afară. Doriți să eliminați niște lovituri sau noduri.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 17
    3. Răsuciți părul. Luați secțiunea și răsuciți-o de mai multe ori. În timp ce răsuci, aduceți-o spre partea dvs.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 18
    4. Puneți-vă părul. Cris-Cross Două Pins Bobby prin coada răsucitei dvs. pentru ao păstra în poziție. Coada trebuie fixată chiar deasupra urechii. Puteți juca în jur cu secțiunea, dar ar trebui să fie umflat un pic. Pentru a crea o poof, pur și simplu împingeți părul înainte.
  • Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 19
    5. Repetați pe partea opusă. Adunați secțiunea părului mai mică și răsuciți-l de mai multe ori. Pin înapoi coada, astfel încât este chiar deasupra urechii. Cât de departe vă puneți pe cont propriu, dar nu ar trebui să mergeți prea departe în spatele urechii.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 20
    6. Vă curățați părul. Odată ce părul tău este în loc, ia 1" secțiuni și le curățați folosind fier curling. Țineți butonul vertical timp de cinci secunde și apoi eliberați părul. Ar trebui să rămâi cu un aspect spiralat.
  • Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 21
    7. Spray în poziție. După ce ați terminat curățarea părului, spray-ului cu hairpray. În loc să folosiți o perie, utilizați sfaturile degetului pentru a slăbi și fixați părul. O perie vă poate îndrepta buclele sau trageți pinii.
  • Metoda 4 din 4:
    Crearea de valuri de căldură
    1. Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung de păr 22
    1. Trezește-te cu panglici pentru o privire de plajă. Valurile de păr pot arăta ca o mulțime de lucruri, dar există un truc pentru a le obține aproape deloc deloc de lucru. Iată materialele de care aveți nevoie:
    • Mousse
    • Perie
    • Pieptene
    • Mai multe clipuri de păr
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 23
    2. Spălați-vă părul și lăsați-l parțial uscat. Odată ce părul dvs. este de aproximativ 80% uscat, adăugați într-un pic de mousse de păr sau un alt produs stabilizator de volum la alegere.
  • Cu atenție spray aproximativ o sfert de mărime de mousse într-una din palmele tale. Mousse se extinde destul de puțin odată ce este în afara poate, așa că încercați să nu pulverizați prea mult.
  • Frecați mousse-ul între palme și apoi răspândiți ambele mâini prin părul. Începeți la rădăcină și aduceți-vă degetele prin părul până la capete. Asigurați-vă că vă acoperiți în mod egal pe toți părul.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 24
    3. Partea părului în mijloc în două secțiuni. Luați fiecare secțiune și începeți răsucirea la rădăcini până la capete. Vrei să faci răsturnările strânse, dar nu atât de strânse încât vă doare capul.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 25
    4. Răsuciți tot părul. Asigurați-vă că răsuciți părul în interiorul răsturnărilor. Puteți face acest lucru prin venirea degetelor prin părul dvs. în timp ce vă răsuciți. Pur și simplu răsuciți secțiunea de păr în jur, trăgându-vă degetele prin care faceți, apoi scoateți mâna de răsucire și țineți secțiunea părului cu mâna opusă în poziție. Apoi, repetați procesul de răsucire până când vă răsuciți până la capetele părului.
  • Veți răsuci separat fiecare secțiune, dar în aceeași direcție. Astfel încât ambele părți trebuie să fie răsucite departe de fața voastră sau spre fața voastră.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 26
    5. Clip fiecare secțiune răsucite. După ce ați terminat răsuciți, clipiți fiecare secțiune în siguranță la coroana capului. Puteți utiliza Bobby Pins pentru a vă ajuta să mențineți fiecare secțiune în poziție.
  • Imagine intitulată face coafuri simple, rapide pentru părul lung Pasul 27
    6. Dormi cu clipurile din. Trucul acestui stil vă permite părul să se usuce peste noapte în răsturnări, astfel încât dimineața, puteți scoate clipurile și dezvăluiți valurile.
  • Imagine intitulată Faceți coafuri simple, rapide pentru părul lung de păr 28
    7. Perie părul tău. După ce ați scos clemele, periați ușor părul sau utilizați degetele la pieptene prin valurile din păr. Adăugați Hairspray dacă doriți. Valurile ar trebui să dureze toată ziua, dar depinde de tipul de păr, clima și produsele de styling utilizate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar