Cum se adaugă părul în panglică

Braidele sunt un stil popular, protector pentru părul natural sau de tranziție. Puteți adăuga părul la brățări pentru a le face chiar mai mult decât acestea sunt deja. De asemenea, puteți adăuga părul Marley la Cornrows pentru un aspect mai natural pe care îl puteți îndrepta, curl și stil în orice fel doriți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prelungirea cutiei cu extensii
  1. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 1
1. start Box Braids Pe părul curat și uscat. Spălați, starea și uscați-vă părul ca de obicei, apoi secționați-l. Închideți orice secțiuni pe care nu intenționați să le adăugați la panglică. Instalați extensiile în părul dvs. natural utilizând metoda preferată, apoi începeți să împingeți extensiile. Opriți când sunteți câțiva centimetri / centimetri prin părul real și se împrăștie numai cu părul extensiei. Veți continua să le împletiți și să le prelungiți 1 la un moment dat.
  • Această metodă funcționează cel mai bine pe panglicatele slabe, cum ar fi panourile cutiei sau Goddess Braids. Nu este recomandat pentru panouri mai groase, cum ar fi pigtailurile.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 2
    2. Puneți părul de extensie până când aveți la stânga 4 până la 6 inci (10 până la 15 cm). Alegeți o panglică pentru a adăuga părul la și continuați să îl împletiți. Opriți când aveți la stânga aproximativ 4 până la 6 inci (10 până la 15 cm) de păr.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 3
    3. Trageți un fir subțire de păr din pachetul de extensii. Strandul trebuie să fie de aceeași grosime ca și firele care vă fac panglica. Puteți potrivi culoarea la panglica existentă sau puteți utiliza o culoare diferită pentru un efect de ombre.
  • Părul de împrăștiere Kanekalon este tipul standard de păr sintetic folosit pentru panouri cutia. Va funcționa cel mai bine pentru subțire, micro-panglici. Textura ei ondulată, încorporată va fi mai ușor să lucreze și nu va fi vizibilă în panglica completă.
    • Dacă părul sintetic vă oferă o reacție alergică, puteți folosi în schimb un păr uman real. Sau, pentru o alternativă mai rentabilă, încercați părul sintetic hipoalergenic.
    1. 1
    2. Dacă lucrați la o singură panglică sau o pereche de pigtails, potriviți părul de extensie la textura părului real.
    3. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 4
      2. Adăugați părul extensiei în partea stângă și cea dreaptă a panglicii. Păstrați cele 3 fire pe panglica separată, astfel încât să aveți o bandă stângă, mijlocie și dreaptă. Așezați firul de păr de extensie în spatele panglicii. Adăugați capătul din stânga al extensiei la firul stâng pe panglica și la capătul drept al extensiei la partea dreaptă. Strandul de mijloc nu ar trebui să aibă părul adăugat la el.
    4. Imagine intitulată Adăugați părul la panouri Pasul 5
      3. Împărțiți-vă părul pentru câteva cusături. Traversați părțile lungi / groase stânga și dreapta peste cea de mijloc. Faceți acest lucru pentru câteva cusături până când firele lungi / groase se întorc pe partea exterioară a panglicii, iar partea scurtă / subțire se întoarce în mijloc.
    5. Asigurați-vă că aveți încă câțiva centimetri / centimetri de păr lăsat pe firul scurt / subțire.
    6. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 6
      4. Împărțiți 1 dintre firele mai groase și adăugați-l la firul subțire. Alegeți 1 dintre firele exterioare lungi / groase și împărțiți-o în jumătate. Adăugați 1 din jumătățile la catena scurtă / subțire în mijloc și păstrați jumătatea rămasă în exterior.
    7. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 7
      5. Continuați să vă împrăștiați părul ca normal. Toate cele 3 componente ar trebui acum să aibă aceeași lungime și lățime. Păstrați împletirea ca înainte prin traversarea firelor stângi și drepte peste cea de mijloc până când panglica este lungimea pe care o doriți să fie. Dacă vrei să faci un chiar mai mult panglică, puteți adăuga o altă extensie utilizând aceeași tehnică.
    8. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 8
      6. Legați panglica, apoi tăiați excesul. Înfășurați un elastic clar în jurul sfârșitului panoului și tăiați restul părului. Folosiți o pereche de foarfece pentru o tăietură blontală și o pereche de subțieți pentru un aspect mai natural. Îndreptați capătul panoului pentru a face părul înfuriat să pară mai fină.
    9. Păr real: îndreptați părul cu un fier plat pe o setare scăzută.
    10. Păr sintetic sau kanekalon: înmoaie părul în apă fiartă, apoi trageți-l afară. Înfășurați părul într-un prosop pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil, având grijă să nu vă ardeți. Apoi, netezi fibrele cu degetele și lăsați părul să se usuce.
    Metoda 2 din 2:
    Adăugarea părului Marley la Cornrows împletit
    1. Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 9
    1. Începeți cu părul curat, uscat și hidratat. Spălați-vă părul cu un șampon de curățare, apoi urmăriți-vă cu un balsam adânc. Lăsați părul să se usuce în mod natural, apoi aplicați o cremă de hidratare și ulei la ea. Puteți utiliza creme și uleiuri cumpărate de magazin sau puteți utiliza produse naturale, cum ar fi untul de shea și uleiul de nucă de cocos.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 10
    2. Împingeți părul în Cornrows. Utilizați o tehnică de împrăștiere cu care vă simțiți confortabil. Asigurați-vă că Cornrows rulează în aceeași direcție, de pe frunte până la partea din spate a câmpiei dvs. Câte cornrows creați depinde de dvs., dar cu cât faceți mai mult, mai subțire și mai puțin voluminoasă vor fi.
  • În cazul în care părul tău foarte lung, terminați Cornrows ca panglici obișnuite. Împingeți-le pe capătul tău și le-a coase la panglicele adiacente.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 11
    3. Deschideți un cârlig de zăvor și glisați-l sub Cornrow. Lucrați zăvorul cârlig între cusăturile de pe Cornrow, astfel încât să nu vă forțați între firele de păr. Indiferent dacă începeți pe partea din față sau la capătul Cornrow, depinde de dvs. Majoritatea oamenilor găsesc mai ușor să înceapă la sfârșitul lui Cornrow (partea din spate a capului).
  • Acest stil este cunoscut sub numele de croșete.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 12
    4. Prindeți o catenă de păr de mary pliat pe cârlig. Trageți o catenă de păr de mary din pachetul de extensii. Tăiați-l mai scurt, dacă doriți, apoi pliați-l în jumătate pentru a crea o buclă. Alunecă bucla pe cârlig.
  • Parul Marley este foarte pufos. Dacă îl trageți, firele vor veni împreună și vor apărea mai fină.
  • Parul Marley se separă în încuietori pe cont propriu. Dacă nu, scoateți o încuietoare groasă creionică care se micșorează la grosimea firelor când este întinsă.
  • Imagine intitulată Adăugați părul la branduri Pasul 13
    5. Închideți cârligul și trageți-l înapoi prin Cornrow. Răsturnați zăvorul peste părul prins în primul rând. Trageți cârligul înapoi prin Cornrow până când aveți aproximativ 2 inci (5.1 cm) a părului de mary din buclă care se afla sub ea.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 14
    6. Scoateți cârligul de blocare și trageți cozile prin buclă. Răsturnați cârligul de zăvor deschis și glisați-l din părul marlei cu buclă. Adunați cele 2 capete libere ale părului maralei și le hrăniți prin capătul de buclă. Nu trageți pe capetele părului marlei pentru a strânge buclele încă, totuși.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 15
    7. Răsuciți bucla și trageți cozile prin el. Alunec degetele prin buclă, astfel încât cozile să fie sub ele. Răsuciți bucla, apoi scoateți degetele. Hrăniți cozile prin bucla răsucite. Faceți acest pas de două ori pentru o măsură bună.
  • Imagine intitulată Adăugați părul la branduri Pasul 16
    8. Trageți cozile pentru a strânge bucla. Trageți mai întâi cozile pentru a strânge bucla. Apoi, trageți cele 2 cozi în afară și îndepărtați unul de celălalt pentru a strânge în continuare nodul. Lăsați-i pe cozile și lăsați-i să-i tragă cu părul. V-ați adăugat doar primul fir de păr de marley la Cornrow!
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 17
    9. Repetați procesul până când ați umplut fiecare CORNROW. Lucrați drumul spre spate (sau față-înapoi dacă preferați). Umpleți întregul Cornrow cu fire de păr de marley înainte de a vă deplasa pe următorul Cornrow. Când ați terminat, întregul cap ar trebui să fie acoperit cu părul marlei. Cornrows nu ar trebui să fie vizibil.
  • Planificați să părăsiți aproximativ 1 până la 2 inci (2.5 până la 5 ani.1 cm) de spațiu între firele din partea din spate a capului tău și chiar mai puțin spațiu în față.
  • Utilizați firele mai groase în spate și firele mai subțiri în față. Acest lucru vă va ajuta părul să pară mai plin în timp ce rămâne în continuare în aparență.
  • Mergeți peste cap cu degetele când ați terminat, apoi completați orice zone care se simt prea subțiri.
  • Imagine intitulată Adăugați părul la branduri Pasul 18
    10. Îndepărtați, hidratați și periați părul marlei. Uită-te în oglindă și ia notă de orice fire care par prea mult. Îndreptați-le cu foarfece până când acestea au aceeași lungime ca celelalte componente. Apoi, lucrați în secțiuni mici pentru a peria părul afară și pentru a aplica o cremă de păr hidratantă la ea.
  • Periați părul ca și părul dvs.: ușor și pornind de la capete.
  • Aplicarea produsului este opțională și nu este întotdeauna necesară. Vrei ca părul să fie hidratat, dar nu atât de mult încât arată strălucitor sau devine matematică pentru că ați folosit prea mult produs.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 19
    11. Încorporați firele folosind nodurile Bantu și apa caldă. Mary fire sunt fabricate din păr sintetic, astfel încât utilizarea unui fier curling să le deterioreze. În schimb, împachetați și răsuciți firele în noduri bantu libere. Îndepărtați nodurile individuale într-o ceașcă de apă clocotită. Lăsați părul să se usuce complet înainte de a-l dezlama.
  • Puteți încerca să curliți firele utilizând o metodă fără căldură, cum ar fi role de spumă, dar pot ajunge în continuare în frizzie.
  • Reumpleți periodic paharul cu apă caldă. Dacă apa se răcește prea mult, nu va curge părul.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 20
    12. Suflați uscarea firelor drepte dacă doriți un grămadă de aspect. Îndepărtați straturile superioare ale părului din cale, apoi trageți-l drept și rulați duza unui uscător de păr de-a lungul vârfului și inferior al catenei. Țineți duza cât mai aproape posibil de păr. Lucrați în jurul părului în straturi, care lucrează în fire subțiri.
  • În funcție de calitatea părului dvs. de marley, cea mai mare setare de pe uscătorul de păr ar trebui să fie în siguranță. Dacă aveți nevoie, țineți duza mai departe de fire.
  • Secțiunile în care lucrați ar trebui să fie doar puțin mai înguste decât lățimea duzei de coastă.
  • Imagine intitulată Adăugați părul în panglică Pasul 21
    13. Scoateți extensiile după ce pornirea dvs. Cornrows pentru a slăbi. Acest lucru va dura aproximativ 2 până la 8 săptămâni, în funcție de cât de repede crește părul. Odată ce porumbul dvs. se simt liberi, tăiați părul marlei cât mai aproape de Cornrows. Anulați panglicele și pieptenează restul părului marlei.
  • sfaturi

    Puteți găsi părul Marley și Kanekalon în magazine Wig, magazine de alimentare cu combatere și online.
  • Părul de extensie nu trebuie să se potrivească cu culoarea dvs. naturală a părului. Poate fi o culoare sălbatică, cum ar fi violet sau albastru.
  • Avertizări

    Nu utilizați fiare de curling sau ironi plat pe părul sintetic sau se va topi.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Prelungirea cutiei cu extensii

    • 1 până la 2 pachete de extensii de păr derapare
    • Elimină de păr clar
    • Foarfece sau foarfece subțiere
    • Apa fierbinte
    • Pieptene
    • Agrafe de par

    Adăugarea părului Marley la Cornrows împletit

    • 2 până la 3 pachete de păr marley
    • Cârlig de zăvor
    • Perie de păr
    • Pieptene
    • Cremă de hidratare, pentru păr
    • Apă caldă sau uscător de păr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar