Cum să simțiți o masă de biliard

Înlocuirea simțului sau mai precis a plăcii de masă, este adesea lăsată la profesioniști, dar instrumentele utilizate nu sunt scumpe sau complicate. Motivul consideră că este dificil este cerințele exigente ale unui tabel de piscină. O întindere în direcția greșită, sau un pic de praf lăsat pe masă poate face ca suprafața finală să joace suprafața brută sau imprevizibilă. Puteți minimiza șansa de a se întâmpla prin a lucra încet și cu atenție și găsind un asistent pentru a întinde pânza pe măsură ce o fixați.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea mesei și simțită
  1. Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 1
1. Începeți dezasamblarea tabelului de piscină. Scoateți mai întâi garniturile de buzunar din fiecare buzunar, dacă sunt prezente. Apoi, găsiți șuruburile de pe partea inferioară a tabelului, păstrând balustradele în poziție și îndepărtați-le. Deplasați balustrada cu atenție într-un spațiu de depozitare în siguranță, unde nu va fi scufundat sau deteriorat sau interferați cu mișcarea în jurul mesei de piscină.
  • Balustrada poate fi compusă din una, două sau patru bucăți. Dacă balustrada nu se împarte în patru bucăți, probabil că veți avea nevoie de un asistent să îl transportați în siguranță.
  • Unele buzunare de masă de masă sunt înșurubate sau înșurubate separat de balustrade.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 2
    2. Îndepărtați simțul vechi. Simțit poate fi atașat în mai multe moduri. Utilizați un dispozitiv de îndepărtare a capselor dacă simțitul este capsat la masă. Dacă este lipit, puteți pur și simplu să vă rupeți simțit, dar aveți grijă să nu deteriorați nici o pâslă în buzunare decât dacă planificați și înlocuirea acestor porțiuni.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă 3
    3
    Nivel Tabelul (opțional). Poate doriți să utilizați un nivel pentru a testa dacă tabelul dvs. de biliard este plat. Dacă nu este, utilizați un mic bară de ploaie pentru a ridica cel mai mic picior și adăugați un shim din lemn sau metal.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 4
    4. Se răfui. Utilizați o cârpă uscată și curată pentru a îndepărta praful. Nu utilizați soluții de apă sau de curățare. Dacă a construit adeziv vechi sau alt reziduu, îndepărtați cu un cuțit de chit sau altă lamă plat, în special în cazul în care poate bloca buzunarele.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 5
    5. Sigilați cusăturile cu albine, dacă este necesar. Cele mai multe mese de biliard sunt construite din trei bucăți de ardezie. Pe o masă de piscină veche, cusăturile dintre acestea ar fi putut pierde o parte din ceara care le umple pentru a crea o suprafață plană. Dacă ceara are nevoie de umplere, încălziți ardezia în jurul cusăturilor cu o torță de mână propan, apoi plimbă ceara în aceste cusături. Răspândiți ceara în mod egal peste linia cusăturii, lăsați-o să se răcească pentru cel mult treizeci de secunde, apoi se rătăcește excesul de ceară până la nivelul suprafeței de masă folosind un răzuitor de vopsea. Este mai bine să eliminați prea multă ceară decât prea puțin, deoarece excesul de ceară poate fi dificil de îndepărtat o dată uscată.
  • Dacă tabelul dvs. de biliard este păstrat într-o locație caldă, vă recomandăm să utilizați Putty formulate special pentru mesele de biliard. Există o mare dezacord asupra căruia dintre aceste produse sintetice produce cea mai bună masă de calitate, astfel încât să doriți să consultați un expert local familiar cu climatul dvs.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 6
    6. Măsurați masa de biliard înainte de a cumpăra simțiți. Măsurarea va lua presupunerile de la dimensionarea simțului dvs., rezultând un proces mai rapid și un rezultat mai curat. Când achiziționați restul sau mai mult din punct de vedere tehnic Piscină de masă, Pentru masa dvs., asigurați-vă că este de cel puțin 12 inci (30.5 cm) mai mult decât tabelul de pe toate cele patru laturi. Acest lucru vă asigură că veți avea o mulțime de pânză pentru balustrade, precum și suprafața mesei.
  • Rețineți că piscina simțită este de fapt un tip special de pânză și, în timp ce se menționează în mod obișnuit ca "simțit," este de obicei vândut ca "Piscină de masă," "pânză de piscină," sau "Pânză de biliard." Nu puteți utiliza simțit obișnuit pentru a acoperi tabelul dvs. de piscină.
  • Pânză de piscină de lână este piscina simți că majoritatea jucătorilor sunt familiarizați cu. Cârpă creată permite o viteză mai mare, dar este rar utilizată în afara turneelor ​​profesionale datorită durabilității sale și a prețului. Alte soiuri, cum ar fi pânză de snooker, carom sau cârpă de poliester, sunt potrivite numai pentru anumite utilizări.
  • Partea 2 din 4:
    Capsarea suprafeței de redare a simțului
    1. Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 7
    1. Utilizați această metodă dacă există o susținere a plăcii de lemn sau particule. Multe tabele au un strat de masă din lemn sau particule sub ardezie, permițând atașarea capselor. Puteți verifica dacă acest lucru este valabil pentru tabelul dvs. examinând perimetrul sau marginea verticală a mesei dvs. Dacă există doar o ardezie, utilizați instrucțiunile pentru lipirea restului în schimb.
    • Notă: Veți avea nevoie de a "Hammer Tacker" sau capsator manual sau un pistol de capse.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 8
    2. Tăiați simțul în bucăți pentru masă și balustradă. În mod tipic, simțitul vine într-o singură bucată mare și include instrucțiuni pentru îndepărtarea pieselor pentru a se potrivi fiecărei balustrade. Urmați cu atenție aceste instrucțiuni, sau piesele tăiate nu pot fi potrivite tabelului.
  • Cu unii simțiți, puteți face un inch (2.5 cm) tăieți, apoi rupeți simțul cu mâna într-o linie dreaptă. Alte simțit poate necesita tăiere cu o lamă de ras sau cutie de cutie.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 9
    3. Rotiți-vă fața cu fața în sus peste masă. Căutați un autocolant sau o altă etichetă care vă spune care parte este cu fața în sus. Dacă este neetichetat și nu puteți spune cu ușurință ce parte este suprafața de joc, consultați un profesionist. Diferite tipuri de simțuri au o senzație diferită, deci este mai bine să nu ghiciți dacă nu sunteți familiarizați cu simțul acestui tip.
  • Atârnă mai mult de simțit suplimentar deasupra capătului piciorului, și nu prea mult pe capătul capului în care veți începe instalarea.
  • Verificați acum pentru Rips, zgârieturi sau alte defecte care ar putea necesita o rambursare sau înlocuire.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 10
    4. Întindeți simțul de pe capătul capului și îl captează pe marginea verticală în mai multe locuri. Utilizați tactul de ciocan sau pistolul de capsare pentru a atașa pâsla la căptușeala de bord din lemn sau particulară la un colț al capătului capului. Au un asistent să vă ajute să întindeți simțul de-a lungul capului până când nu există riduri prezente, menținând supraîncărcarea paralelă cu marginea tabelului. Capsule aproximativ la fiecare 3 inci (7.5 cm) de-a lungul acestei margini întinse, terminând la al doilea colț.
  • Profesioniștii se joacă pe o suprafață foarte întinsă, ceea ce permite o viteză mai mare. Acest lucru nu este neapărat de dorit pentru majoritatea jucătorilor, cu toate acestea, care se pot bucura de joc pe o masă mai lentă. Întotdeauna întindeți cel puțin suficient de strâns pentru a elimina toate ridurile, totuși.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 11
    5. Repetați procesul din partea stângă. Deplasați-vă la una din laturile lungi ale mesei și aveți un asistent să vă ajute să trageți atenția de-a lungul lungimii sale. Staple la aproximativ 3 inch (7.5 cm) incremente, dar asigurați-vă că ați capsat pe ambele părți ale buzunar laterale.
  • Tragând simțul deasupra fiecărui buzunar când capsarea de pe ambele părți vă va oferi material suplimentar pentru a lucra cu căptușeala buzunarelor.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 12
    6. Capsule pe capătul piciorului, apoi partea dreaptă. Trageți se simțea strâns din ultimul colț complet. Acordați o atenție deosebită acestui fapt, deoarece o tragere inconsistentă poate provoca riduri în tabelul dvs. Dacă capsele anterioare fac imposibilă crearea unei suprafețe plane cu această tragere, cu supraîncărcarea paralelă cu capătul de masă, este posibil să fie necesar să eliminați câteva capse cu un dispozitiv de fixare și să încercați din nou. Odată ce acest lucru este tras la o suprafață netedă, cu etanșeitatea dorită, captează capătul piciorului scurt și rămase părțile drepte de-a lungul lungimilor lor.
  • Amintiți-vă să captați pe fiecare parte a buzunarului lateral.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 13
    7. Îndepărtați materialul la buzunare și lăsați-l înăuntru. Faceți trei fante în restul direct peste fiecare buzunar, apoi îndoiți pierderea în jos în buzunar și captați-o în interiorul buzunarului. Odată ce acest lucru se face, utilizați o pereche de foarfece sau o lamă de ras pentru a elimina excesul de respect.
  • Partea 3 din 4:
    Lipirea suprafeței de redare a simțului
    1. Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 14
    1. Utilizați adezivul de pulverizare specializat dacă tabelul nu poate fi capsat. Dacă masa dvs. nu are nici o placă de lemn sau particulară sub suprafața ardezii, va trebui să găsiți un adeziv specializat pentru a lipi simțul la ardezie. Dacă vedeți că susținerea, urmați instrucțiunile de captare a simțului.
    • 3M Super 77 Adeziv multifuncțional este o opțiune populară.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 15
    2. Acoperiți părțile laterale ale mesei cu ziarul. Protejați marginile mesei din lipici vărsat cu un strat de ziar, depășind marginea. Îndepărtați ziarul de la fiecare margine chiar înainte de a scădea simțul lipit.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 16
    3. Tăiați simțul conform instrucțiunilor producătorului. Se simțea de obicei într-o piesă mare, împreună cu instrucțiuni pentru tăierea benzilor pentru fiecare balustradă. Urmați aceste instrucțiuni pentru a vă asigura că ajungeți cu bucăți de dimensiune corectă.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 17
    4. Identificați suprafața de joc și plasați simțul peste masă. Dacă "cu fața în sus" Suprafața nu este etichetată, încercați să o identificați simțând sau consultați un profesionist. Suprafața dvs. de joc simțită poate fi netedă sau poate avea a "pui de somn" Într-o direcție, în funcție de tipul - poate fi necesar să aveți un expert identificați partea cu fața în sus dacă nu sunteți familiarizați cu materialul. Aranjați simțul deasupra mesei, lăsând doar un cuplu de centimetri (câțiva centimetri) de o presiune pe capătul capului scurt. Asigurați-vă că fiecare supraviețuire este cât mai paralelă cu marginea tabelului posibil.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 18
    5. Îndoiți capătul capului Prezent și aplicați adezivul. Îndoiți capătul de la pâslă pe masă, expunând partea inferioară care va atârna peste partea verticală a ardezii. Pulverizați acea porțiune a subdependenței cu adezivul și pulverizați ardeaua unde va fi atașată, de asemenea. Lăsați acest lucru să stea până când devine lipicios, conform instrucțiunilor producătorului adeziv.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 19
    6. Atașați cu atenție restul de masă. Începând de la un capăt, aliniați cu atenție lipit-o cu ardezie, apăsați în jos, apoi deplasați-vă de-a lungul capătului lipit, tragând strâns pe măsură ce îl atașați la masă. Este posibil să aveți nevoie de un asistent pentru a vă asigura că materialul este taut, în special la începutul procesului.
  • Simțul ar trebui să fie suficient de strâns pentru a preveni toate ridurile, dar nu este necesară o suprafață ultra-strâmtă decât dacă doriți să practici pentru turnee profesionale. Cel mai important, ar trebui să trageți restul cu aceeași presiune în întreaga instalare.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 20
    7. Repetați procesul cu capătul îndepărtat și laturile lungi. Procesul de lipire este identic pentru fiecare dintre celelalte trei laturi. Așteptați cel puțin câteva minute între fiecare parte, sau oricât de mult timp producătorul adeziv recomandă crearea unei legături inițiale puternice. Trageți cu atenție fiecare parte înainte de a aplica lipici, asigurându-vă că nu există riduri pe cârpă și trageți cu aceeași forță pe fiecare parte.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 21
    8. Îndepărtați simțul și folosiți excesul pentru a linia buzunarele. Îndepărtați excesul de supraviețuire pe fiecare parte. O singură parte, tăiat un inch (2.5 cm) bandă largă de material pentru utilizare ca garnitură de buzunar. Tăiați materialul întins peste buzunare, apoi tăiați această bandă în bucăți mai mici, lipind-le peste suprafața verticală, circulară a ardezii pentru ao proteja de bilele de la piscină.
  • Partea 4 din 4:
    Înlocuirea simțului balustradei
    1. Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 22
    1. Îndepărtați simțul vechi de la șine. Utilizați o șurubelniță cu capse sau o șurubelniță plat pentru a îndepărta capsele de la capetele șinelor. Taie vechiul simțit de-a lungul vârfului feroviar dacă nu se stinge imediat.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 23
    2. Scoateți ușor benzi de pene din lemn. Fiecare cale ferată are un lemn subțire "Feathersttrip" care rulează alături de ea, care de obicei nu este atașată de nici un adeziv sau unghii. Dacă nu va veni cu ușurință, folosiți o șurubelniță subțire de cap pentru a vă împiedica, fără ao rupe.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă cu pasul 24
    3. Plasați o nouă bandă de resimțită peste șină. Spre deosebire de partea de sus a tabelului, acest lucru ar trebui să fie "față de față" jos. Păstrați o consumă de cel puțin 4 inci (10 cm) pe fiecare capăt și 1/2 inch (1.25 cm) peste pene stripgroove.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 25
    4. Utilizați un bloc de atingere și un ciocan pentru a împinge în centrul fetei FeatherStrip. Așezați FeatherStrip înapoi în poziție, dar nu îl apăsați în jos. Au un asistent să se întindă strâns între centru și un capăt al balustradei. Așezați un bloc de atingere peste FeatherStrip, apoi utilizați un ciocan pentru a atinge ușor blocul, împingând tensiunea în jos în porțiunea întinsă a pâslă, dar opriți aproximativ 2 inci (5 cm) de la capăt, unde va fi localizat buzunarul de colț. Întindeți cealaltă jumătate din pâslă și repetați acest proces pentru lungimea rămasă a feederului, oprirea din nou de 2 inci (5 cm) departe de celălalt capăt.
  • Nu loviți direct FeatherStripul sau puteți dent mesa.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă Pasul 26
    5. Trageți simțiți spre pernă și atingeți capetele FeatherStrip. Trageți pâsla la capetele mesei spre perna de cauciuc, apoi apăsați în partea rămasă a FeetherStrip până când este ferm în poziție. Îndepărtați și pliați simțul, după cum este necesar pentru a elimina excesul de material și pentru a acoperi capetele pernei.
  • Imaginea intitulată a simțit o masă de masă 27
    6. Reasamblați șinele exterioare. Odată ce toate șinele sunt complete, le strângeți din nou la masă. Dacă aveți o descoperire dificilă în cazul în care șuruburile ar trebui să meargă, puteți împinge o șurubelniță prin găurile de șurub ca îndrumare. Nu încercați niciodată să tăiați găuri în suprafața de joc din partea de sus a mesei, deoarece puteți tăia în locul greșit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    După ce ați îndepărtat balustradele exterioare de la masa de biliard, păstrați-le separați, astfel încât să știți care parte a tabelului a venit fiecare balustradă, pentru a face reasamblarea unui pic mai ușor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Noua piscină de masă
    • Ciocan tacker sau pistol de capse
    • sau Adeziv special (cum ar fi 3M Super 77)
    • Flathead șurubelniță
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar