Cum se fixează "nu poate conecta la server" în minecraft

Uneori puteți intra în probleme în timp ce încercați să vă conectați la un server MINECRAFT. Dacă sunteți sigur că aveți adresa corectă a serverului, problema ar putea fi legată de computerul, sistemul sau rețeaua dvs. Toți te-ai făcut cum să depanați erorile cum ar fi "Nu se poate conecta la server" și "Nu se poate ajunge la server" Când se conectează la Minecraft pe diverse sisteme.

Pași

  1. Imagine intitulată fix
1
Verificați dacă conexiunea dvs. este activată. Pe majoritatea dispozitivelor, pictograma Wi-Fi seamănă cu un punct cu trei sau patru linii de arc de peste ea. Faceți clic sau apăsați această pictogramă și verificați dacă Wi-Fi este activată și verificați, de asemenea, starea conexiunii dvs. în partea de sus a listei rețelelor fără fir. Dacă aveți probleme cu conexiunea Wi-Fi, dezactivați și activați-o din nou.
  • Imagine intitulată fix
    2. Verificați unde apare eroarea. Verificați dacă toate serverele Minecraft nu pot să se conecteze sau dacă problema se întâmplă pe câteva servere. Dacă se întâmplă numai pe anumite servere Minecraft, problema este probabilă cu serverul însuși. Dacă nu sunteți în măsură să vă conectați la serverele Minecraft, este probabil o problemă de software la sfârșitul dvs.
  • Imagine intitulată fix
    3
    Clic Reîmprospăta Pe lista dvs. de servere (numai Java Edition). Dacă jucați ediția Java a Minecraft, faceți clic pe Reîmprospăta În partea de jos a listei de servere. Acest lucru rezolvă adesea probleme de legătură minore.
  • Imagine intitulată fix
    4. Deconectați-vă și înregistrați-vă înapoi în Minecraft. Pur și simplu închideți Minecraft și redeschideți-l. Dacă trebuie să introduceți numele de utilizator și parola asociate cu contul Microsoft sau Minecraft.
  • Imagine intitulată fix
    5
    Reporniți routerul. Pentru a reporni routerul, pur și simplu deconectați-l și așteptați 30 de secunde. Apoi conectați-l înapoi și așteptați un minut complet pentru a porni. Aceasta rezolvă o mulțime de probleme de conectare.
  • Imagine intitulată fix
    6. Încercați să vă conectați mai târziu. Uneori serverele sunt supraîncărcate sau sunt luate pentru întreținere. Încercați să așteptați câteva ore înainte de a încerca să vă conectați din nou.
  • Puteți verifica starea serverelor Minecraft Aici.
  • Imagine intitulată fix
    7
    Verificați rețeaua consola de joc. Dacă jucați pe o consolă de jocuri, verificați pentru a vă asigura că rețeaua nu este în jos. Puteți verifica starea unei rețele la următoarele pagini web:
  • Rețeaua PlayStation
  • Nintendo Online
  • Xbox Live
  • Imagine intitulată fix
    8
    Verificați setările firewall-ului. Dacă setările de firewall MacOS sau Windows vă împiedică să vă conectați la un server Minecraft, puteți Dezactivați firewall-ul sau verificați regulile de intrare și de ieșire și asigurați-vă că este permisă Minecraft.
  • Imagine intitulată fix
    9
    Dezactivați firewall-ul de pe router. Uneori modemul sau routerul dvs. pot avea propriul firewall. Conectați-vă la interfața web pe modem sau router și verificați setările firewall-ului. Dacă firewall-ul blochează conexiunile serverului Minecraft, permiteți acele conexiuni sau dezactivați firewall-ul.
  • Imagine intitulată fix
    10
    Verificați pentru orice aplicații de firewall terță parte. Dacă executați orice aplicații de firewall terță parte, verificați și setările de pe aceste aplicații și asigurați-vă că Minecraft este permis prin aceste programe sau dezactivați programul firewall.
  • Imagine intitulată fix
    11. Contactați administratorul de rețea. Dacă jucați într-o rețea publică sau o rețea de lucru sau universitare, este posibil ca administratorul de rețea să nu permită Minecraft. Contactați administratorul de rețea despre această problemă.
  • Imagine intitulată fix
    12
    Contactați proprietarii serverului. Dacă nu vă puteți conecta la un server după o perioadă prelungită de timp, contactați proprietarul serverului pentru a vedea dacă serverul este încă activ.
  • Imagine intitulată fix
    13. Dezinstalați orice moduri. Este posibil ca software-ul neoficial sau modurile terță parte să provoace probleme cu jocul dvs. Dezinstalați orice moduri pe care le-ați instalat și vedeți dacă problema persistă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar