Cum de a încorpora un videoclip youtube

Embeddingul unui videoclip YouTube într-un blog sau un site vă permite să partajați gratuit videoclipuri pe internet. Nu există costuri și de când YouTube se ocupă de traficul video, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea lățimii de bandă a site-ului dvs. Thiste parere Cum să încorporați un videoclip sau o listă de redare YouTube în codul dvs. Blog Post sau HTML când utilizați un computer.

Pași

Metoda 1 din 2:
Embedding un videoclip
  1. Imagine intitulată Încorpora un pas video YouTube Pasul 1
1. Mergi la https: // YouTube.COM pe un computer. Va trebui să utilizați YouTube pe un computer pentru a obține codul încorporat pentru videoclipul dvs.
  • Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 2
    2. Mergeți la videoclipul pe care doriți să îl încorporați. Căutați videoclipul, apoi faceți clic pe numele său în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 3
    3. Decideți unde doriți ca videoclipul încorporat să înceapă. Dacă doriți ca videoclipul să înceapă să redea de la început pe site-ul dvs., puteți sări peste următorul pas, deoarece aceasta este opțiunea implicită. Dar dacă doriți ca videoclipul să înceapă să redea la un anumit punct, trageți punctul roșu (Playhead) în locul dorit din videoclip și faceți clic pe Pauză (dacă videoclipul nu este deja întrerupt). Sau, faceți clic pe butonul PLAY și apoi selectați Pauză odată ce ați atins punctul corect din videoclip.
  • Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 4
    4. Apasă pe Acțiune buton. Este sub colțul din dreapta jos al videoclipului. Butonul are o săgeată curbată pe ea. Opțiunile pentru partajarea videoclipului se vor extinde.
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 5
    5. Clic Încorporare. Este prima pictogramă sub "Distribuiți un link" și conține două paranteze înclinate. Aceasta afișează codul încorporat pentru videoclip.
  • Imagine intitulată Embed un Video YouTube Pasul 6
    6. Alegeți opțiunile de încorporare.
  • Videoclipul va începe să redea de la început în mod implicit. Dacă alegeți un alt punct de plecare, bifați caseta de lângă "Incepe la." Timpul corect va apărea în caseta corespunzătoare.
  • Pentru a afișa comenzile playerului (cum ar fi abilitatea de a întrerupe sau de a sări peste) pe videoclipul încorporat, bifați caseta de lângă "Afișați controlul jucătorului."
  • Verificați caseta de lângă "Activați modul îmbunătățit de confidențialitate" Dacă doriți să împiedicați YouTube să urmăriți vizitatorii site-ului dvs nu Faceți clic pe videoclipul.
  • Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 7
    7. Apasă pe COPIE legătură.Este în colțul din dreapta jos al ferestrei. Acest lucru copiază codul încorporat în clipboard-ul dvs.
  • Codul va arăta așa ceva:
  • Imagine intitulată Embed un Video YouTube Pasul 8
    8. Deschideți editorul HTML al paginii web. HTML este un tip de cod folosit pentru a construi site-uri web, iar codul încorporat de pe YouTube este proiectat pentru a introduce în cod și a afișa videoclipul fără nicio modificare. Multe site-uri de bloguri vă permit să introduceți videoclipul direct în post, fără a schimba codul site-ului dvs.
  • Posturi pe blog: Începe un post nou. În bara de instrumente de deasupra postului, faceți clic pe "HTML" Link (sau similar). Acest lucru va afișa codul postării dvs., dar va păstra codul site-ului dvs. intact.
  • Site-ul web: Localizați fișierele HTML pentru site-ul dvs. Web. Poti editați-le Utilizarea unui editor de text, cum ar fi Notepad sau Textedit pe Mac.De asemenea, le puteți edita folosind un editor HTML, cum ar fi Adobe Dreamweaver.Când ați terminat editarea fișierelor HTML, va trebui să încărcați fișierele pe serverul dvs. manual sau Utilizarea FTP.
  • Imagine intitulată Încorporați un Video YouTube Pasul 9
    9. Găsiți unde doriți videoclipul dvs. în HTML. Deoarece orice cuvinte tipărite vor fi afișate în HTML, puteți utiliza textul pentru a determina unde se va desfășura videoclipul dvs. video. De exemplu, dacă am scris un post care spune "Consultați noul meu videoclip:" Aceste cuvinte exacte vor apărea undeva în codul HTML.
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 10
    10. Faceți spațiu pentru videoclipul dvs. Odată ce ați găsit unde doriți videoclipul, faceți clic între codul înconjurător și apăsați bara de spațiu. Aproape toate codurile începe cu a "<" și se termină cu a ">". Asigurați-vă că ați pus codul încorporat in afara a unei linii preexistente de cod.
  • WordPress Blog Exemplu: Verificați Videoclipul meu aici: ar citi ca "Verifică Videoclipul meu aici: (Video încorporat)
  • Puteți crea o pauză de linie după un paragraf sau text în HTML prin tastarea
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 11
    11. Lipiți codul video unde doriți ca videoclipul să meargă. Puteți face clic cu butonul din dreapta și puteți alege Pastă sau apăsați Control + V (PC) sau Command + V (Mac) pentru a lipi codul încorporat.
  • Imagine intitulată Încorporați un pas video YouTube Pasul 12
    12. Publicați-vă modificările. Clic Salvează modificările, Publica, sau Post sau ceva similar pentru a salva postarea cu codul încorporat.Uitați-vă peste postarea dvs. și asigurați-vă că videoclipul este locul în care doriți să fie.
  • Alternativ, încorporați videoclipuri pe social media cu "Acțiune" funcţie. Dacă doriți doar să postați videoclipul pe Facebook, Stare de nervozitate, Pinterest, sau Tumblr, puteți să faceți clic pur și simplu pe pictograma corespunzătoare din "Acțiune" Fereastra de mai jos a videoclipului. YouTube vă va solicita să vă conectați la contul dvs. social media și să încorporați automat videoclipul pentru dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Embedding o playlist
    1. Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 13
    1. Mergi la https: // YouTube.COM pe un computer. Va trebui să utilizați YouTube pe un computer pentru a obține codul încorporat pentru lista dvs. de redare.
  • Imagine intitulată Încorporați un pas video YouTube Pasul 14
    2. Apasă pe Bibliotecă legătură. Este în panoul din stânga.
  • Imagine intitulată Încorpora un Video YouTube Pasul 15
    3. Clic Vizualizați playlist complet sub lista de redare pe care doriți să o încorporați. Listele dvs. de redare sunt în "Playlists" secțiune. Dacă nu vedeți cel pe care îl căutați pe pagina principală, faceți clic pe VEZI TOATE În această secțiune pentru a deschide lista completă.
  • Imagine intitulată Încorpora un pas video YouTube Pasul 16
    4. Deschideți un editor de text. Acest lucru poate fi ceva de genul notetei pentru Windows sau Textedit pentru MacOS.
  • Imagine intitulată Încorpora un pas video YouTube Pasul 17
    5. Lipiți șablonul de cod de încorporare în editorul de text. Codul este
  • Pentru a copia acest text, utilizați cursorul mouse-ului pentru a evidenția textul pe care doriți să îl copiați și apoi apăsați Control + C (PC) sau Comanda + C (Mac) pentru a copia. Apoi, faceți clic dreapta (sau Control + Faceți clic pe) În fereastra editorului de text și selectați Pastă să-l lipiți.
  • Imagine intitulată Încorpora un pas video YouTube Pasul 18
    6. Copiați ID-ul playlist din bara de adrese a browserului dvs. În bara de adrese din partea de sus a browserului dvs. veți vedea o adresă URL care arată similară cu aceasta: YouTube.COM / Playlist?Lista = plrxlauu-npixc2clkanh8tkokfxzym6p9. Va trebui doar să copiați partea care vine după semnul egal, care, în acest caz, este Plrxlauu-npixc2clkanh8tkokfxzym6p9.
  • Pentru a copia acest text, utilizați cursorul mouse-ului pentru a evidenția textul pe care doriți să îl copiați și apoi apăsați Control + C (PC) sau Comanda + C (Mac) pentru a copia.
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 19
    7. Lipiți ID-ul playlist în codul de încorporare. ID-ul playlist trebuie să fie lipit după Lista = La sfârșitul adresei URL-ului în codul încorporat. După ce ați lipit ID-ul playlist, codul va arăta astfel:
  • Pentru a face acest lucru, faceți clic pe mouse-ul direct între Lista = și cotația ". Apoi, apăsați pe Control + V (PC) sau Command + V (Mac) pentru ao lipi. Dacă apar spații străine, scoateți-le.
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 20
    8. Copiați codul încorporat în clipboard. Pentru a face acest lucru, evidențiați totul în fereastra editorului de text utilizând mouse-ul și apăsați Control + C (PC) sau Comanda + C (Mac).
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 21
    9. Deschideți editorul HTML al paginii web. Multe site-uri de bloguri vă permit să introduceți videoclipul direct în post, fără a schimba codul site-ului dvs.
  • Posturi pe blog: Începe un post nou. În bara de instrumente de deasupra postului, faceți clic pe "HTML" Link (sau similar). Acest lucru va afișa codul postării dvs., dar va păstra codul site-ului dvs. intact.
  • Site-ul web: Localizați fișierele HTML pentru site-ul dvs. Web. Poti editați-le Utilizarea unui editor de text, cum ar fi Notepad sau Textedit pe Mac, sau într-un editor HTML ca Dreamweaver.Când ați terminat editarea fișierelor HTML, va trebui să încărcați fișierele pe serverul dvs. manual sau Utilizarea FTP.
  • Imagine intitulată Embed un pas video YouTube Pasul 22
    10. Faceți spațiu pentru videoclipuri. Odată ce ați găsit unde doriți videoclipul, faceți clic între codul înconjurător și apăsați bara de spațiu. Aproape toate codurile începe cu a "<" și se termină cu a ">". Asigurați-vă că ați pus codul încorporat in afara a unei linii preexistente de cod.
  • WordPress Blog Exemplu: Verificați Playlistul meu aici: ar citi ca "Verifică Playlistul meu aici: (Video încorporat)
  • Puteți crea o pauză de linie după un paragraf sau text în HTML prin tastarea
  • Imagine intitulată Embed un pas video YouTube 23
    11. Lipiți codul încorporat în cazul în care ar trebui să apară playlistul. Puteți face clic cu butonul din dreapta și puteți alege Pastă sau apăsați Control + V (PC) sau Command + V (Mac) pentru a lipi codul încorporat.
  • Imagine denumită încorporarea unui videoclip YouTube Pasul 24
    12. Salvați și publicați modificările. Clic Salvează modificările, Publica, sau Post sau ceva similar pentru a salva postarea cu codul încorporat.Priviți-vă postul și asigurați-vă că playlistul este locul în care doriți să fie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că copiați toate codurile.
  • Unele videoclipuri nu permit încorporarea.
  • Avertizări

    Este ilegal să folosiți muzica sau videoclipurile altor persoane pentru a obține un profit fără o recunoaștere adecvată a Creatorului.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un computer cu acces la internet
    • Accesați editorul HTML sau paginii unui site web
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar