Cum să descărcați videoclipurile lynda

Thiste parere Cum să descărcați videoclipuri din Lynda.COM Lecții și cursuri.Lynda.COM oferă cursuri video online într-o varietate de abilități de software, creative și profesionale.Dacă aveți un membru premium, puteți descărca Videoclipurile Lynda pentru a vizualiza Offline în cadrul aplicației Lynda, sau dacă aveți un membru de bază, puteți descărca Video Lynda direct de pe site-ul Lynda pe computerul dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pe aplicația mobilă (numai pentru membrii Premium)
  1. Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 1
1. Deschideți aplicația Lynda.Este aplicația care are o imagine galbenă cu o femeie care citește o carte.Dacă nu aveți aplicația Lynda, îl puteți descărca pentru un număr de dispozitive.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 2
    2. Conectați-vă la Lynda.Dacă aveți un cont Lynda, apăsați "deja un membru" și conectați-vă cu e-mailul și parola asociate cu contul dvs. Lynda.Dacă nu aveți un cont Lynda, apăsați "Începe perioada gratuită de testare".Va trebui să vă înscrieți pentru un cont premium pentru a vizualiza videoclipurile offline utilizând aplicația Lynda.Dacă începeți un proces gratuit, va trebui să furnizați informații despre card de credit sau de debit.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 3
    3. Răsfoiți cursurile.Puteți atinge geamul de lupă în colțul din dreapta sus, apoi introduceți o abilitate sau un software pe care doriți să îl învățați în bara de căutare.Sau puteți face clic sau apăsați "☰" Pentru a deschide meniul barei laterale.Apoi apăsați "Bibliotecă" Pentru a căuta cursuri de subiect.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 4
    4. Atingeți un curs.Fiecare curs are o serie de videoclipuri instructive pe subiectul selectat.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 5
    5. Atingeți
    Imagine intitulată Android7Dowload.jpg
    Pentru a descărca videoclipuri.Butonul de descărcare are o pictogramă de săgeată îndreptată spre un bar.Atingeți pictograma de descărcare din colțul din dreapta sus pentru a descărca întregul curs.Atingeți pictograma de descărcare din videoclipuri pentru a descărca videoclipuri individuale.
  • Pentru a vizualiza videoclipurile descărcate, apăsați "☰" Pentru a deschide meniul, apoi apăsați "Descărcări" Pentru a vizualiza videoclipurile descărcate.
  • Metoda 2 din 4:
    Pe aplicația Windows (numai pentru membrii Premium)
    1. Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 6
    1. Deschideți aplicația Lynda pentru Windows.Este aplicația care are o imagine galbenă cu o femeie care citește o carte.
    • Click aici Pentru a descărca aplicația Lynda pentru Windows de la Microsoft Store.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 7
    2. Conectați-vă la Lynda.Faceți clic pe pictograma cheie din colțul din dreapta sus pentru a vă conecta la Lynda.Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate contului dvs. Lynda.Dacă nu aveți un cont Lynda, faceți clic pe "Deveni un membru" În partea de jos a meniului pop-up.Acest lucru va deschide o pagină web care vă va permite să vă înscrieți pentru Lynda.Va trebui să vă înscrieți pentru un cont premium pentru a vizualiza videoclipurile offline în aplicația Lynda.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 8
    3. Răsfoiți cursurile.Puteți face clic pe lupă în colțul din dreapta sus și introduceți o abilitate sau un software pe care doriți să învățați în bara de căutare.De asemenea, puteți să faceți clic pe "☰" și răsfoiți cursurile pe subiect.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 9
    4. Faceți clic pe un curs.Un curs are o serie de videoclipuri instructive pe un anumit subiect.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 10
    5. Clic Descarca.Este deasupra bara laterală a cursului spre stânga.Are o pictogramă cu o săgeată îndreptată spre un bar.Acest lucru va afișa un meniu pop-up descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 11
    6. Descărcați videoclipuri pentru vizionarea offline.Pentru a descărca întregul curs, faceți clic pe butonul albastru care spune "descarca toate" În partea de jos a pop-up pentru a descărca întregul curs.Faceți clic pe pictograma de descărcare de lângă videoclipurile individuale pentru a descărca videoclipuri unul câte unul la un moment dat.Icoana de descărcare are o săgeată îndreptată spre un bar.
  • Pentru a vizualiza videoclipurile descărcate, faceți clic pe "☰" și apoi faceți clic pe "Descărcări" sub antetul care spune "Cursurile mele".
  • Metoda 3 din 4:
    Pe aplicația Mac (numai membrii Premium)
    1. Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 12
    1. Mergi la https: // Lynda.COM Într-un browser web.Puteți utiliza orice browser web.Safari este aplicația care are o imagine albastră care seamănă cu o busolă.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 13
    2. Conectați-vă la Premium Lynda.COM cont.Clic "Conectare" În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. Lynda.De asemenea, puteți să vă conectați cu contul dvs. LinkedIn.
  • Dacă nu aveți un cont Lynda, faceți clic pe butonul galben care spune, "Începeți procesul meu gratuit".Alegeți un membru premium și faceți clic pe "Continua".Apoi, va trebui să furnizați informațiile despre cartea dvs. de credit sau de debit.Prima dvs. lună este gratuită.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 14
    3. Căutați videoclipuri pentru a descărca.Puteți introduce o abilitate sau un software pe care doriți să învățați în bara de căutare sau faceți clic pe "Bibliotecă" Alături de bara de căutare și răsfoiți abilitățile și programele software.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 15
    4. Faceți clic pe un curs.Un curs are o serie de videoclipuri instructive.Videoclipul introductiv va începe să redea automat.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 16
    5. Apasă pe Vizualizați offline tablo.Este a treia filă de sub video.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 17
    6. Clic Începe descărcare.Este butonul albastru din "Vizualizați offline" tablo.Acest lucru va descărca videoclipul astfel încât să îl puteți vedea offline folosind aplicația Lynda.Aveți nevoie de un cont premium pentru a descărca videoclipuri pentru a vizualiza Offline.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 18
    7. Deschideți aplicația Lynda pentru Mac.Este aplicația care are o imagine galbenă a unei femei care citesc o carte.
  • Puteți descărca Lynda.Com aplicație de la magazinul de aplicații Mac Dacă nu ați făcut-o deja.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 19
    8. Conectați-vă la contul dvs. Premium Lynda. Introduceți numele de utilizator și parola sau faceți clic pe "Conectați" În stânga pentru a vă conecta cu acreditările pe care le-ați folosit deja pentru a vă conecta la site-ul web.Nu vă puteți conecta la aplicația Lynda pentru Mac fără un cont premium.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 20
    9. Faceți clic pe un curs descărcat.Aplicația Lynda pentru Mac este folosită numai pentru a vizualiza videoclipurile offline.Veți vedea o listă a tuturor cursurilor pe care le-ați selectat pentru a descărca mai devreme pe site-ul web.
  • 10. Faceți clic pe un videoclip.Acest lucru va reda videoclipul din aplicația Lynda. Odată ce ați sincronizat videoclipurile descărcate în aplicație, puteți vizualiza aceste videoclipuri chiar și fără o conexiune la internet.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 21
    Metoda 4 din 4:
    Pe site-ul desktop (fără membru premium)
    1. Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 22
    1. Mergi la https: // Lynda.COM Într-un browser web. Accesați site-ul oficial al Lynda utilizând orice browser web pe un computer Windows sau Mac.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 23
    2. Conectați-vă la Lynda.COM.Clic "Conectare" În colțul din dreapta sus și conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. Lynda.De asemenea, puteți să vă conectați cu contul dvs. LinkedIn.
  • Dacă nu aveți un cont Lynda, faceți clic pe butonul galben care spune, "Începeți procesul meu gratuit".Alegeți un membru de bază sau premium și faceți clic pe "Continua".Apoi, va trebui să furnizați informațiile despre cartea dvs. de credit sau de debit.Prima dvs. lună este gratuită.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 24
    3. Căutați cursuri sau subiecte pentru a accesa.Puteți introduce o abilitate sau un software pe care doriți să învățați în bara de căutare sau faceți clic pe "Bibliotecă" Alături de bara de căutare și răsfoiți abilitățile și programele software.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 25
    4. Faceți clic pe un curs.Un curs este o serie de videoclipuri instructive pe un anumit subiect.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 26
    5. Clic Priveste acum.Este un buton din centrul ferestrei de redare video din centrul ecranului.Acest lucru va începe să redea videoclipul.
  • Videoclipul trebuie să fie redat pentru a descărca videoclipul.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 27
    6. Faceți clic dreapta pe redarea video.Acest lucru va afișa un meniu drop-down în centrul ecranului.
  • Dacă utilizați un Mac cu un mouse magic sau un trackpad, puteți efectua un clic dreapta făcând clic pe videoclip cu două degete în loc de unul.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 28
    7. Clic Salvați videoclipul ca.Este în meniul pop-up cu clic dreapta.Acest lucru va fi afișat deschis "Salvează ca" Fereastra pop-up care vă va permite să modificați numele video și să selectați o locație pentru a salva videoclipul. Opțional puteți:
  • Modificați numele video: Faceți clic pe bara de lângă "Nume de fișier:" și schimbați numele video.Este o idee bună să schimbați numele videoclipului la ceva ce veți recunoaște, cum ar fi "Intro la programare cu c", sau "Adobe Photoshop Fundamente Pt 1".
  • Selectați o locație de salvare: Dosarele dvs. de acces rapid sunt în bara laterală în partea stângă a browserului de fișiere. Puteți chiar să faceți clic dreapta și selectați "Nou" și apoi selectați "Dosar nou" Pentru a crea un nou dosar pentru videoclipurile dvs. Lynda.
  • Imagine intitulată Descărcați Videoclipurile Lynda Pasul 29
    8. Clic Salvați.Este în colțul din dreapta jos al "Salvează ca" prompt.Acest lucru va salva videoclipul pe computer.
  • Puteți vizualiza videoclipul utilizând playerul video implicit atât pe Windows, cât și pe Mac. Pentru a reda videoclipul de pe computer, faceți dublu clic pe fișier pentru ao deschide.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar