Cum se adaugă muzică la videoclipurile youtube

VIDEO

Thiste parere cum să adăugați o pistă de muzică pe un videoclip YouTube. Deși nu mai este posibil să schimbați piesa audio în aplicația mobilă, puteți obține în continuare lucrarea în browserul web al computerului. Din moment ce termenii YouTube nu vă permit să utilizați muzică protejată prin drepturi de autor, puteți selecta dintr-o bază de date mare de piste fără redevențe chiar în editorul de studio YouTube.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 1
1. Mergi la https: // YouTube.COM În browserul web al computerului. Acest lucru vă aduce la tabloul de bord al canalului YouTube dacă sunteți deja logat. Dacă nu sunteți conectat (ă), faceți clic pe CONECTARE În colțul din dreapta sus pentru a vă conecta acum.
  • Această caracteristică este disponibilă numai dacă videoclipul dvs. are mai puțin de 6 ore și are mai puțin de 100.000 de vizualizări. Singura excepție de la restricția de 100.000 de vizualizări este dacă aveți parte din programul partenerului YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 2
    2. Apasă pe "Încărcați"
    Imagine intitulată Android7VideoCamera.jpg
    pictograma. Este o pictogramă în formă de cameră video cu un plus (+) în colțul din dreapta sus al paginii. Un meniu se va extinde.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 3
    3. Clic Încărcați video în meniu. Acest lucru vă aduce la "Încărcați videoclipuri" ecran.
  • Dacă ați încărcat deja videoclipul pe care doriți să îl editați, faceți clic pe butonul X În colțul din dreapta sus al "Încărcați videoclipuri" ecran și săriți la pasul 7.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 4
    4. Apasă pe SELECTATI FISIERELE buton. Este butonul albastru din centrul ecranului. Aceasta deschide fereastra Explorer (Windows) sau Finder (Mac).
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 5
    5. Selectați un videoclip și faceți clic pe Deschis. Accesați locația videoclipului pe care doriți să îl încărcați, apoi faceți clic pe o dată pentru a selecta videoclipul. Apoi puteți face clic pe Deschis Pentru a începe încărcarea la YouTube.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 6
    6. Publicați videoclipul. În primul rând, puteți edita titlul, adăugați o descriere, alegeți miniaturi și faceți diverse alte personalizări. Clic Următorul, și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a alege setările dorite. Videoclipul va continua procesarea în fundal, chiar și după ce faceți clic pe ÎNCHIDE La sfârșitul plimbării.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 7
    7. Faceți clic pe imaginea miniatură a videoclipului pe care doriți să îl editați. Aceasta deschide pagina detaliilor videoclipului.
  • Dacă tocmai ați încărcat videoclipul și nu ați terminat procesarea, nu veți vedea încă o miniatură. Așteptați până când videoclipul este terminat procesarea și miniatura apare înainte de a face clic pe.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 8
    8. Apasă pe Editor meniul. Este în meniul din stânga spre centru.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 9
    9. Clic + Alături de pictograma Notă muzicală. Fiecare element (video, audio, ecran final, blur, etc.) are propriul său rând sub video. Rândul audio este notat de muzica notă-clic pe + lângă această pictogramă pentru a extinde o listă de piese audio gratuite.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 10
    10. Faceți clic pe butonul Redare pentru a previzualiza o piesă. Fiecare piesă are propriul buton de redare (un triunghi lateral), deci derulați lista și verificați opțiunile. Pentru a căuta ceva specific, faceți clic pe Căutați sau biblioteci de filtrare bara de deasupra melodiilor, selectați o categorie, apoi introduceți termenii de căutare.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 11
    11. Clic Adăuga pe piesa pe care doriți să o utilizați. Plasați cursorul mouse-ului peste pistă pentru a face Adăuga link-ul vizibil, apoi faceți clic pe acesta pentru ao adăuga la rândul audio (nota muzicală).
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 12
    12. Editați piesa audio după cum este necesar. Rândul audio conține acum două sub-rânduri pentru sunetul original al videoclipului (dacă există) și altul pentru audio pe care l-ați adăugat. Noul audio apare într-o bară albastră cu numele pistei din interior. Pentru a edita audio:
  • Trageți bara albastră cu sunetul audio inserat în orice locație din videoclip.
  • Pentru a tăia audioul, deplasați cursorul mouse-ului peste începutul și / sau la capătul dreptunghiului albastru al pistei până când pictograma se modifică într-o săgeată dublă, apoi faceți clic și trageți în poziția dorită.
  • Dacă doriți să păstrați sunetul original și să redați sunetul audio inserat în fundal, faceți clic pe pictograma Sliderilor de setări și reduceți nivelul mixului.
  • Imagine intitulată Adăugați muzică la videoclipurile YouTube Pasul 13
    13. Apasă pe Salvați buton. Este butonul albastru din colțul din dreapta sus al paginii. Acest lucru salvează modificările dvs. audio în fișierul video și le publică pe YouTube.
  • WikiHow Video: Cum se adaugă muzică la videoclipurile YouTube

    Ceas

    sfaturi

    Lista de muzică YouTube pe care o puteți utiliza este fără drepturi de autor, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pe orice videoclip fără teama de lovire a dreptului de autor sau de a vă duce videoclipul.
  • Nu adăugați nicio muzică comercială la videoclipul dvs. utilizând software-ul de editare video înainte de a încărca pe YouTube. Videoclipul dvs. va avea sunetul audio, iar YouTube poate chiar să elimine videoclipul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar