Cum de a desena o vulpe

Foxele sunt animale distincte, ușor de recunoscut, care fac un subiect bun pentru desen. Indiferent dacă doriți să trageți o vulpe într-un stil de desene animate sau un mod mai realist, începeți prin schițarea unei contururi a creionului din diferite cercuri și ovale. Apoi, completați detaliile mai fine și îmbunătățiți conturul inițial cu un stilou sau un marker. Finalizați desenul de vulpe prin adăugarea unei stropi de culoare, apoi încercați mâna la unele animale mai drăguțe!

Pași

Metoda 1 din 3:
Desenarea unei vulpe de desene animate
  1. Imagine intitulată Desenează o pas cu pasul 19
1. Schița în cap ca o formă mare de ou, centrată pe pagină. Înclinați oul pe partea sa - de exemplu, astfel încât partea mai îngustă a ovalei ouă este îndreptată spre stânga. Deoarece aceasta este o vulpe de desene animate, nu ezitați să faceți capul mare!
  • Schița ușor cu un creion, astfel încât să puteți șterge orice greșeli sau linii suplimentare la sfârșit.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe cu pasul 20
    2. Desenați urechile cu 2 forme mai mici de ou de la vârful capului. Imaginați-vă capul ca pe un ceas și puneți urechile la pozițiile de la ora 12 și 3. Face ca urechea urechii îndepărtate să îndrepte drept în sus, iar urechea din apropiere se sprijină spre coada vulpei (în curând, trasă) la un unghi de 30 de grade.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe 3
    3. Faceți o ovală pentru organismul care are aceeași dimensiune ca și capul. Centrați acest oval sub urechea apropiată și se suprapune ușor pe partea inferioară a capului.
  • Deoarece aceasta este o vulpe de desene animate, puteți ajusta proporțiile la preferințele dvs. Dacă doriți ca capul să fie mai mare decât corpul, mergeți la el!
  • Imaginea intitulată Desenează o pas cu pas 22
    4. Schiță în 3 perechi de ovale pentru 2 picioare frontale și un picior din spate. Pentru picioare, spațiu în afara 3 ovale verticale destul de uniform în partea de jos a corpului oval. Aproximativ jumătatea superioară a fiecărui picior oval ar trebui să se suprapună corpul oval. Adăugați 3 ovale orizontale mai mici la fundul picioarelor pentru a reprezenta picioarele. Acestea ar trebui să se suprapună cu picioarele inferioare cu aproximativ jumătate.
  • Există doar 3 picioare vizibile datorită unghiului de vizualizare pentru această vulpe de desene animate cu alte cuvinte, piciorul din spate al laterală este ascuns în spatele piciorului din spate în apropiere.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 22
    5. Adăugați o coadă în formă de cloud, gândită sau în formă de fasole. Este un pic cam greu pentru a descrie forma cozii ar trebui să aibă - poate că este un balon în formă de semn de întrebare umplut cu prea mult aer! Oricum, extindeți această coadă cursă de pe partea din spate a corpului oval, suprapunându-l doar ușor.
  • Faceți coada aproape aceeași dimensiune ca și capul și la aproximativ același nivel.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pasul 24
    6. Definiți caracteristicile vulpei în conturul dvs. dur. De exemplu, dați coada mai mult dintr-o curl ascendentă în conturul pe care tocmai l-ați făcut. De asemenea, definiți interiorul urechilor și a degetelor de la labe. Adăugați o "dentură" curbată în partea frontală superioară a capului oval pentru a ajuta la definirea botului, apoi schițați într-o gură zâmbitoare și un nas și ochi rotunjite.
  • Deoarece aceasta este o vulpe de desene animate, există o mulțime de spațiu pentru individualitate aici. Puteți face vulpea dvs. să arate un pic mai uman, un pic mai realist sau orice alt mod vă place!
  • Imagine intitulată Desenați o vulpe cu pasul 25
    7. Întunecați liniile de finisare și ștergeți liniile originale de schițare. Treceți peste caracteristicile pe care tocmai le-ați creat cu un stilou sau un marcator pentru a le face permanent. După aceea, utilizați o radieră pentru a scăpa de orice linii de creion excesive din schița inițială.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pasul 26
    8. Colorați vulpea de desene animate pentru a termina. "Burnt Orange" este o alegere bună de culoare pentru o vulpe, dar ați putea dori să dați o vulpe de desene animate mai mult de o culoare roșiatică. Adăugați în unele zone off-albe pe piept, botul, picioarele inferioare, labele și coada.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând o vulpe în picioare
    1. Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 1
    1. Schițați un cerc în mijlocul paginii pentru capul vulpei. Mai degrabă decât să încercați să trageți un cerc perfect, faceți-o puțin aplatizată pe partea dreaptă jos - dacă aceasta este partea în care doriți gâtul și corpul vulpei să se atașeze la cap. Schițați cercul ușor cu un creion.
    • Faceți toate schițarea preliminară în creion și folosiți o atingere ușoară. În acest fel, puteți șterge cu ușurință orice linii de creion inutile pe măsură ce vă depuneți detaliile desenului.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 2
    2. Adăugați 3 ovale în formă de ou la cap pentru urechi și botul. Dacă vă imaginați capul ca pe un ceas, puneți urechile la aproximativ 10 și la ora 1. Faceți botul un pic mai mare decât urechile și plasați-l la ora 7.
  • "Topurile" mai înguste ale formelor de ou ar trebui să depășească conturul circular al capului. Aproximativ două treimi din urechea stângă, o treime din urechea dreaptă și jumătate din botul ar trebui să se extindă dincolo de cap.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 3
    3. Se suprapun dreptul inferior al capului cu un cerc ușor mai mare pentru gât. Faceți acest cerc aproximativ o treime mai mare decât capul și dați-i un pic de formă ovală. Aproximativ o treime din ea ar trebui să se suprapună partea din dreapta jos a cercului pentru cap.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 4
    4. Schițând o ovală mult mai mare pentru a reprezenta corpul vulpei. Acest oval trebuie să se extindă la dreapta și puțin sub cercul pentru gât. De asemenea, ar trebui să suprapune cercul gâtului și să atingeți doar cercul care reprezintă capul.
  • Corpul oval ar trebui să fie de aproximativ 1.De 5 ori mai înalt decât cercul gâtului și de aproximativ 3 ori mai mare.
  • Imagine intitulată Desenați o vulpe 5
    5. Conectați un set de ovale alungite pentru a reprezenta picioarele și picioarele din față. Elimilați ovale de umăr vertical, faceți-o să se suprapună ușor ovale gâtului și să fugă până sub ovală a corpului și se înclină la aproximativ 30 de grade spre partea din față a vulpei. Faceți piciorul oval de aproximativ două ori mai lung și jumătate la fel de largă și extindeți-l drept de la umăr. Creați ovale de picior la un unghi drept față de picior.
  • După terminarea conturului pentru piciorul frontal din apropiere, schița în partea frontală a piciorului și picioarelor piciorului frontal al piciorului. Fă-i să se extindă doar un pic în fața piciorului apropiat.
  • Imagine intitulată Desenați o pas cu pas 6
    6. Urmați un proces similar cu 4 ovale pentru picioarele și picioarele din spate. Face umărul din spate aproximativ 1.De 5 ori mai lungi și de două ori mai largi ca umărul din față. În loc de o unică ovală a piciorului, trageți 2 ovale care se întâlnesc la unghiuri de 30 de grade pentru a reprezenta articulația genunchiului. Faceți piciorul din spate oval aceeași dimensiune ca piciorul din față.
  • Un genunchi de spate al vulpei se îndoaie spre coada lui, nu spre capul lui.
  • Ca și în cazul piciorului frontal al laterală, creați elemente suprapuse ale piciorului din spate al laterală în proporție similară cu piciorul din spate în apropiere.
  • Imagine intitulată Desenați o pas cu pas 7
    7. Trageți coada dintr-o ovală lungă, aproape banană. Conectați-l în partea din spate a corpului oval și o rulați până la nivelul solului în care sunt picioarele vulpei. Faceți ovadă suficient de largă pentru a suprapune parțial umărul și genunchiul din spate.
  • Schițați coada la aproximativ același unghi ca piciorul din spate superior.
  • Faceți coada cu aceeași lungime ca și corpul oval, dar mai îngust cu aproximativ jumătate.
  • Imagine intitulată trage o pas cu pas 8
    8. Rafinați forma corpului vulpei și adăugați caracteristici faciale. După ce ați terminat de a evidenția vulpea folosind diferite forme ovale, adăugați definiție la diferitele sale caracteristici. Faceți corpul mai slab în abdomen și conturul picioarelor pentru a da un aspect mai muscular. Faceți coada un pic ondulată și utilizați linii curbate mici pentru a adăuga indicații de blană pe coadă și în partea din față a pieptului.
  • Foxele au ochi înguste, oarecum în formă de fotbal, macuzle slabe cu nasuri ușor rotunjite și urechi unghiulare, dar ușor rotunjite. Rafinarea caracteristicilor faciale pot fi cea mai dificilă parte, deci consultați imaginile de vulpi pentru îndrumare.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe 3
    9. Întunecați-vă rafinamentele cu stilou și ștergeți contururile creionului. Cu alte cuvinte, urmăriți corpul, picioarele, coada, capul și fața pe care tocmai ați creat-o. Apoi, ștergeți ovalele originale pe care le-ați folosit pentru a modela conturul vulpei.
  • Dacă ați schițat ușor în creion, liniile ar trebui să dispară fără probleme.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe 10
    10. Culoarea desenului, dacă se dorește, pentru a termina. Faceți jumătățile inferioare ale picioarelor, treimea inferioară a coada, partea din față a pieptului și jumătatea inferioară a botului o culoare alb-negru. Fox blană poate purta nuanțe de roșu, portocaliu și maro, dar o umbră "arsă portocalie" vă poate da o culoare destul de tipică de vulpe.
  • Metoda 3 din 3:
    Creând o vulpe de ședere realistă
    1. Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 11
    1. Începeți cu un cerc și o linie curbată care se extinde din stânga jos. Ar trebui să arate ca un balon pe un șir care este prins într-o briză ușoară sau poate o lollipop cu un baston arcuit. Cercul reprezintă capul vulpei, iar curba urmărește calea coloanei vertebrale.
    • Faceți linia curbată de aproximativ 3 ori atâta timp cât diametrul cercului.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de vulpe 12
    2. Schiță în urechile ascuțite și botul rotunjit pe capul circular. Creați o formă "T" care acoperă jumătatea inferioară a cercului. Dublați lungimea tulpinii verticale T, extinzându-l sub cerc, apoi schițați într-o formă "U" pentru botul care înconjoară jumătatea inferioară a tulpinii T.
  • Draw 2 înalte, arce ascuțite - Aproximativ forma lui Wishbones - pentru urechi. Imaginați-vă cercul ca pe un ceas și plasați-le la pozițiile de la ora 10 și 2.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe 13
    3. Adăugați un alt cerc și linia curbată pentru a schița corpul vulpei și coapsa din spate. În termeni de bază, trageți o imagine inversă a cercului și curba că ați început cu astfel încât cele 2 linii curbe să conecteze cele 2 cercuri. Liniile ar trebui să curbeze un pic ca o pereche de paranteze - () - în timp ce cercul inferior ar trebui să aibă un pic mai mult de o formă ovală.
  • Nu centrați coapsa din spate dreaptă sub cap. Mai degrabă, dezactivați-o, așa că este centrat în mod aproximativ sub urechea stângă.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pas 14
    4. Utilizați mai multe ovale și linii pentru a schița coada și picioarele. Pentru coadă, faceți o ovală neregulată care se îngustează spre partea frontală a vulpei și apare un pic cam ciudat pe partea de sus. Face să se suprapună și să se extindă dincolo de jumătatea inferioară a ovalului reprezentând coapsa vulpei.
  • Pentru umărul din față, trageți un cerc ușor mai mic decât capul și puneți-l direct între cele două curbe care conturează corpul. Extindeți o linie în jos din cerc la aproximativ un unghi de față de 30 de grade, apoi trageți o linie paralelă care se extinde de la linia curbată care reprezintă abdomenul.
  • Cele două linii paralele stabilesc poziționarea picioarelor din față ale vulpei.
  • Imagine intitulată Desenează o vulpe 3
    5. Îngroșați picioarele și adăugați triunghiuri pentru labele din față. Schița într-o pereche de linii paralele de pe ambele părți ale fiecăruia dintre liniile pe care tocmai le-ai tras pentru picioare. Fiecare picior ar trebui să fie de aproximativ două treimi, la fel de gros ca diametrul cercului superior al umărului. Schița într-un triunghi în partea de jos a fiecărui picior pentru a schița picioarele din față.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pasul 16
    6. Schițați în față și creați o schiță jagged pentru a reprezenta blana. Du-te în jurul valorii de netedă a vulpei tale și adăugați în linii jagged unde blana ar fi probabil tufted - de exemplu, de-a lungul pieptului și coloana vertebrală, în interiorul urechilor, în jurul coada, pe partea superioară a coapsei, pe partea inferioară a umărului, și pe labe. Apoi, utilizați forma t pe față pentru a ghida plasarea ochilor, nasul și gura.
  • Trageți în 2 ochi în formă de fotbal care sunt atașați la partea inferioară a liniei orizontale a formei T. Centrați nasul circular în interiorul botului în formă de U. Faceți gura o linie orizontală simplă în cartierul de jos al botului.
  • Imagine intitulată Desenează o pas cu pasul 17
    7. Întunecați liniile detaliate cu stilou și ștergeți liniile de schiță. Du-te înapoi peste liniile jagged pe care le-ai făcut pentru blană și întunecați și adăugați detalii suplimentare la caracteristicile faciale, labe și orice alte zone care necesită rafinament ulterior. Odată ce ați făcut penis în caracteristici, ștergeți toate liniile creionului inutil.
  • Imagine intitulată Desenați o pas cu pas 18
    8. Adăugați o culoare la desenul dvs. de vulpe dacă doriți. Foxele sunt adesea o culoare "arsă portocalie", dar pot fi și mai roșii, portocalii sau maro. Alegeți culoarea blană pe care o preferați.
  • Foxii au zone de blană albă, cum ar fi interiorul urechilor, jumătatea inferioară a botului, partea inferioară a gâtului și partea din față a pieptului, treimea din spate a coada și (uneori) labele și jumătățile de jos ale picioarelor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră
    • Stilou sau marker
    • Creioane colorate, creioane, markeri, pasteluri sau vopsea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar