Cum să prindeți cele trei păsări legendare în pokemon, aruncate și frunze

În Pokemon aruncat și frunzeen, cele trei păsări legendare sunt Articuno, Zapdos și Moltres. Găsiți Articuno, pasărea de tip gheață, adânc în Insulele de Seafoam de pe Route 20. Prinde zapdos, pasărea electrică, la centrala electrică downriver de la intrarea în tunel rock. Căutați Moltres, pasărea de foc, în partea de sus a MT. Ember, pe o insulă. Acestea sunt puternice Pokémon Wild, asigurându-vă că aduceți cel puțin 1 minge ultra!

Pași

Metoda 1 din 3:
Articuno
  1. Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 1
1. Găsiți Articuno în Insulele de Seafoam. Articuno este pasărea legendară de tip gheață. Este cel mai puternic dintre cele trei păsări. Zburați la orașul Fuchsia și navigați în jos Route 19, apoi Surf a plecat în jos Route 20 la Insulele de Seafoam.Introduceți insula. Va trebui să navigați printr-un labirint de gheață și rapid pentru a ajunge la Articuno.
  • Veți avea nevoie de Pokémon cu forță și surf pentru a ajunge la Articuno. Există un puzzle complicat de rocă de-a lungul drumului!
  • Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 2
    2. Fi pregatit. Aduceți câteva respingeri pentru a păstra Pokemonul sălbatic departe. Asigurați-vă că aveți cel puțin 30 de bile Ultra - Articuno poate fi cea mai slabă dintre cele trei păsări, dar este încă un Pokemon foarte puternic. Dacă vă aflați la bilele ultrașesc în mijlocul bătăliei, atunci nu este posibil să nu puteți prinde Articuno!
  • Salvați înainte de luptă. Odată ce ați găsit Articuno, asigurați-vă că salvați înainte de a încerca să o prindeți. În acest fel, puteți încerca din nou dacă vă încurcați.
  • Imagine intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Frunzreen Pasul 3
    3. Luați în considerare aducerea unei mese sau a lui Dewgong în partidul dvs. Seel și Dewgong iau 1/8 daune de la mișcări de gheață, iar fasciculul de gheață este singura mișcare a lui Articuno. Încercați să vă prindeți în peșteră pe drum spre Articuno.
  • Dați seelul sau Dewgong elementul de resturi pentru a face lupta chiar mai ușoară. Când este deținut de un Pokemon, resturile fac ca Pokemon să se recupereze treptat HP pe parcursul unei bătălii. Găsiți resturile pe rutele 12 și 16, ascunse dedesubt unde dormeau snorlaxurile.
  • Imagine intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Frunzeen Pasul 4
    4. Captura articuno. Cea mai reușită modalitate de a prinde această pasăre este să-și obțină sănătatea în roșu, apoi să-i dai o stare de stare. Înghețarea și somnul sunt cele mai bune. Cu toate acestea, paralizia poate fi cea mai ușoară, deoarece nu se poartă. Păstrați aruncarea bilelor ultra-uri până veți obține - și asigurați-vă că nu vă răniți pasărea atât de mult încât să le păcăliți înainte de ao prinde!
  • Evitați condițiile de stare cum ar fi otravă și ardeți că răni treptat Pokemon-ul afectat. Acestea sunt riscante: veți conduce șansa de a ucide articunul înainte de ao prinde.
  • Metoda 2 din 3:
    Zapdos
    1. Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 5
    1. Găsiți Zapdos la centrala electrică. Zapdos este a doua pasăre cea mai grea pentru a prinde, dar nu este atât de ușor de ajuns. Odată ce obțineți surful HM din zona Safari, zburați spre intrarea în tunel rock și mergeți până la plasturele de iarbă, treceți prin gardul deschis și navigați pe râu la centrala electrică. Introduceți centrala electrică și continuați în sens invers acelor de ceasornic prin clădire pentru a ajunge la Zapdos.
    • Veți ști că ați găsit Zapdos când vedeți o pasăre Pokémon în picioare în calea voastră, în afara ecranului de luptă.
  • Imagine intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 6
    2. Se pregătește pentru o luptă. Asigurați-vă că ați cumpărat cel puțin 35 de bile Ultra - și luați în considerare utilizarea mingelor master, dacă doriți Zapdos mai mult decât orice. Aduceți câteva repere cu dvs. pentru a vă ușura drumul prin centrala electrică - veți întâlni o mulțime de Pokemon de tip electric puternic.
  • Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 7
    3. Aduceți un Pokémon care rezistă burghiului. Aceasta este singura mișcare atacantă pe care o folosește Zapdos, astfel încât un Pokémon rezistent din echipa dvs. va face lupta mult mai ușoară. Geodude și Guverler sunt perfecte pentru aceasta: rezistă tuturor mișcărilor zburătoare, au apărare ridicată și sunt imuni la valul de tunete. Evitați utilizarea acestui Pokémon în timp ce vă deplasați prin centrala electrică - salvați-o pentru Zapdos!
  • Dă-ți resturile de la Pokémon să dețină astfel încât să se vindece în toată lumea.
  • Au Geodude sau Guverle utilizează curl de apărare de mai multe ori. Acest lucru va spori apărarea și mai mult.
  • Imagine intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Frunzeen Pasul 8
    4. Prinde zapdos. Această luptă va fi o luptă, dar o puteți face! Odată ce găsiți pasărea legendară, asigurați-vă că ați salvat-o înainte de a vă angaja. În lupta, aduceți sănătatea păsării în roșu, apoi o provocați cu o stare de stare de slăbire, cum ar fi somnul, paralizia sau înghețarea. Odată ce pasărea este slabă, continuați să aruncați bilele ultra-uri până când îl prindeți!
  • Salvați după bătălie. Nu vrei ca munca ta grea să fie pierdută!
  • Metoda 3 din 3:
    Moltress
    1. Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Pasul Păci și Frunzeen 9
    1. Găsiți Moltres în partea de sus a MT. Ember. Moltres este cea mai ușoară pasăre pentru a prinde, dar durează mult timp pentru a ajunge la ea și există multe obstacole de-a lungul drumului. În primul rând, asigurați-vă că ați bătut cea de-a 7-a sală de gimnastică, pe Insula Cinnabar și obțineți tri-trecerea de la Bill. Găsiți-vă drumul spre o insulă (în Insulele SEVII) și obțineți tot drumul spre partea de sus a MT. Ember. Pentru a trece obstacolele de-a lungul drumului, trebuie să aduceți Pokémon care să știe surf, putere și rock sparge.
    • Moltres este singura pasăre legendară a cărei locație diferă de versiunile originale roșii și albastre ale jocului. În roșu și albastru, puteți găsi Moltres de-a lungul drumului Victory.
    • Surf, Forță și Smash Rock sunt HMS. Le poți învăța numai la anumite Pokémon. Aflați cum să faceți Obțineți toate HMS Dacă nu le aveți deja.
  • Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Frunzeen Pasul 10
    2. Fi pregatit. Asigurați-vă că aveți cel puțin 30 de bile Ultra. De asemenea, aduceți câteva repere Max - drumul spre Moltres este lung și există o mulțime de Pokémon puternic acolo.
  • Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Firered și Leaffreen Pasul 11
    3. Aduceți-vă de-a lungul unui Pokémon cu abilitatea de foc flash. Acest lucru face ca Pokémon să fie imună la Moltres doar două mișcări de atac. Va face ca bătălia mult mai ușoară - Moltres nu vă va putea răni deloc!
  • Vulpix are foc flash, la fel ca și Ponyta. Puteți prinde un ponei chiar în afara MT. Ember, unde se găsește Moltres. Va lua daune zero de la moltres pe durata luptei, deci nivelul și HP nu contează.
  • Imaginea intitulată prinde cele trei păsări legendare în Pokemon Primul Pasul 12
    4. Prinde moltress. Asigurați-vă că salvați înainte de luptă. Cea mai reușită modalitate de a prinde această pasăre este de a-și obține sănătatea în roșu, apoi să-i dai o stare de stare ca înghețarea, somnul sau paralizia. Odată ce ați slăbit Moltres, păstrați aruncarea bilelor ultra-bile la pasăre până când este prins.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Veți avea nevoie de câteva HMS pentru a ajunge la aceste Pokémon: Rock Smash, Forță și Surf.
  • Thunder Wave de la Zapdos ar putea paraliza pokemonul tău. Un flacră de la Moltres ar putea provoca arsuri. Un fascicul de gheață de la Articuno ar putea îngheța Pokemonul.
  • Nu vă fie frică să utilizați mingea master. Doar asigurați-vă că doriți ca acest Pokémon să fie mai mult decât oricare altul!
  • Dacă pasărea moare înainte de ao prinde: opriți alimentarea, rotiți-o înapoi și încercați din nou.A existat un motiv pentru a salva înainte de a le lupta, știi!
  • Este foarte frustrant dacă nu le puteți prinde prima dată - dar le veți prinde în cele din urmă!Este nevoie de timp și răbdare pentru a le prinde!
  • Avertizări

    Nu utilizați atacuri care otrăvește sau arde un pokemon. Aceste mișcări pot face legendarul păsărilor slabe înainte de a avea șansa de ao prinde!
  • Ai grijă de Thunderwavele Zapdos - cauzează paralizie.
  • Ai grija pentru flametowerul lui Moltres - poate arde Pokemon.
  • Ai grijă de fasciculul de gheață al lui Articuno - poate îngheța Pokemon.
  • Salvați întotdeauna chiar înainte de a contesta un legendar Pokemon.Dacă opriți puterea pentru că ați fost atât de frustrat, veți pierde tot ce nu ați salvat! De asemenea, salvarea vă oferă șansa de a reporni și de a încerca din nou dacă nu reușiți să prindeți pasărea la prima încercare. Asigurați-vă că ați salvat după ce ați prins fiecare pasăre, astfel încât munca dvs. grea nu este anulată!
  • Folosind un joc de joc pentru a citi capturarea unui Pokémon este vizibil în competiții. Faceți acest lucru dacă nu vă pasă de intrarea în competiții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar