Cum să bateți prin foc și flăcări pe expert

Dragon Force`s "Prin foc și flăcări" Din albumul din 2006 al trupei Rampage inumană nu este doar cel mai greu cântec pe Guitar Hero III - este mare în alergare pentru cea mai grea din întreaga serie. Mai mult decât orice altceva, supraviețuitor "Prin foc și flăcări" pe expert necesită o mulțime de practici, dar cu câteva trucuri, este posibil. De fapt, cântecul a fost primul bătut cu un rating perfect în 2008.

Pași

Partea 1 din 3:
Supraviețuind intro
  1. Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări asupra pasului expert 1
1. Utilizați o bandă de cauciuc sau capo pentru a ține jos nota verde. Secțiunea Intro a acestui cântec, care vă forțează să alterneze între notele verzi și celelalte note pe gât într-un ritm rapid de foc, este considerat de mulți pentru a fi una dintre cele mai dificile secțiuni din întreaga melodie. Un truc comun pe care experții de erou de chitară folosesc pentru a face această secțiune mai ușor este să păstreze nota verde ținută în jos cu un instrument ca o bandă de cauciuc, o scrunchie de păr sau o capo reală de chitară pe întreaga secțiune. În acest fel, jucătorul trebuie doar să se concentreze pe celelalte note - nu neapărat o sarcină ușoară, dar un Mai ușor unu.
  • Dacă doriți să utilizați acest truc, asigurați-vă că instrumentul pe care îl utilizați are o stare suficient de strânsă pentru a menține butonul verde ținut în jos în mod consecvent, dar este suficient de îndepărtat pentru a fi scos rapid din butonul verde când doriți să treceți la restul cântecului.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expert 2
    2. Utilizați ciocanul pentru intro (nu strumming constant.) După prima notă roșie, întreaga secțiune intro este o secvență gigantică de ciocan și de tragere, care nu necesită să strigeți, doar pentru a atinge butoanele corecte. Aceasta înseamnă că, uimitor, este posibil să ștergeți această secțiune doar strumming prima notă. Strums suplimentar nu vă va pierde niciun punct dacă sunt în notele corecte, dar nu sunt necesare, astfel încât să doriți să vă concentrați mai puțin pe ele decât să atingeți notele potrivite.
  • Ciocanul sunt jucate prin strumming o notă și "ciocanindu-se" a doua notă deasupra lui, atingându-l fără strâmtoare. Dimpotrivă, trage-off-urile sunt jucate prin strumming prima notă și atingând nota de sub ea fără strumming. În eroul de chitară, ciocanul și notele de tragere au un centru albă (fără o frontieră neagră).
  • Lucrul dificil despre utilizarea numai a ciocanelor și tragerii pentru intro este că, dacă pierdeți o singură notă, va trebui să faceți din nou să faceți strum pentru a reseta "şir." Dacă nu vă acordați atenție, este ușor să pierdeți zeci de note, uitând la strum după o greșeală.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul de expert 3
    3. Alternativ, luați în considerare atingerea intro. Redarea secțiunii intro poate fi foarte dificil de jucat cu o singură mână. Dacă aveți un timp greu de atins notele albastre și portocalii, păstrând în același timp nota verde ținută în jos, luați în considerare utilizarea mâinii dvs. strâmte pentru a vă ajuta.
  • Pentru a face acest lucru, aduceți-vă strâmtoarea în mână gâtul chitară după primul strum și folosiți degetul arătător și degetul mijlociu pentru a gestiona notele albastre și portocale. De exemplu, dacă vă rotiți cu mâna dreaptă, ați făcut prima notă cu mâna dreaptă și apoi utilizați indicele dvs. drept și degetul mijlociu pentru a juca notele albastre și portocalii (dacă sunteți un lifty, faceți exact opusul exact.)
  • Unii jucători la nivel înalt utilizează chiar și cotul mâinii lor strumming Pentru a lovi prima notă - acest lucru le permite să aibă degetele în poziție pentru atingerea imediat.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări asupra pasului expert 4
    4. Lăsați o culoare din secțiunea Intro. Având probleme cu lovirea fiecărei notă în secțiunea Intro? Încercați să vă restricționați la doar patru și lăsați unul dintre cele mai dificile pentru a lovi (cum ar fi, de exemplu, nota Orange.) Îți lipsește câteva puncte, dar există suficiente note în secțiunea Intro pe care nu o veți face suficient de prost pentru a eșua cât timp ați lovit orice altceva.
  • Rețineți că, dacă vă lipsește note și vă rupeți Streak, va trebui să fiți gata să strângeți din nou - secvența de ciocan și de tragere nu va continua.
  • Imaginea intitulată bate prin incendiu și flăcări pe pasul expert 5
    5. Fiți gata să treceți imediat în scale rapide. Unul dintre cele mai grele lucruri despre intro este că, după repetarea aceluiași model extrem de dificil deasupra și peste, se termină cu o secvență foarte rapidă de cântare care nu sunt deloc asemănătoare a ceea ce a venit înainte. Cu toate acestea, această parte nu este imposibil Dacă știi ce vine:
  • Modelul intro se termină pe o notă verde, iar scalele pornesc pe o notă portocalie - acestea se întâmplă să fie în aceleași locuri ca și în timpul modelului intro, deci dacă plătiți atenția, puteți să treceți fără probleme de la unul la altul.
  • Prima fugă descendentă este totul trage. Cu toate acestea, a doua notă verde din partea de jos a scalei trebuie să fie strummed din nou. După aceasta, a doua notă portocalie din partea de sus a scalei trebuie să fie strummed.
  • Partea 2 din 3:
    Trecerea prin restul cântecului
    1. Imagine intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expert 6
    1. Dacă este necesar, lăsați banda de cauciuc până când începe vocea. Dacă ați folosit truc de bandă de cauciuc descris mai sus, poate părea că trebuie să luați banda de cauciuc de pe nota verde de îndată ce introul sa terminat. Acest lucru nu este de fapt adevărat - în eroul de chitară, dacă jucați o singură notă, puteți avea note "sub" (mai departe în jos) a ținut în jos și veți găsi în continuare nota. Deoarece nu există niciun acord (două note sau mai mult) până la începerea versurilor, puteți lăsa pe banda de cauciuc până atunci și nu vă va afecta jocul.
    • Acest lucru este la îndemână deoarece vă împiedică să lipsiți note luând o secundă pentru a muta banda de cauciuc din calea în timpul părților timpurii ale melodiei, care sunt ambalate cu note. După prima coardă, există o scurtă pauză în partea de chitară, deci veți avea o secundă pentru a scăpa de banda de cauciuc în condiții de siguranță.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expertului 7
    2. Utilizați un ritm constant de 16 note pentru secțiunile rapide strummed. De-a lungul melodiei, există numeroase părți în care trebuie să se joace o singură notă foarte rapidă pentru o secundă sau două. Cea mai bună modalitate de a aborda aceste părți este nu la strumul sălbatic cât de repede poți - acest lucru vă poate face de fapt să pierdeți puncte și să vă rupeți strecorul jucând prea multe notează. În schimb, veți dori să utilizați un ritm rapid, dar foarte stabil. Deoarece există atât de multe note ambalate în aceste secțiuni, folosind un tempo strumming care nu este constant, vă poate face să pierdeți zeci de note.
  • Pentru secțiuni precum "Post nebunie" secțiunea imediat după intrarea în care acest ritm rapid se alternează între notele multiple, se concentrează pe păstrarea stabilirii constante și doar mișcați degetele de frezare atunci când trebuie să schimbați notele. Odată ce obțineți strumming-ul sub control, aceste secțiuni nu sunt de fapt atât de greu.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expert 8
    3. Unghii "Mai ușor" Secțiuni de putere de stele. Având o rezervă de putere de stele de a cădea înapoi în timpul acestei melodii poate face diferența între victorie și eșec. Din acest motiv, veți dori să vă asigurați că luați toate ocaziile de a construi puterea de stele pe care o puteți obține. Lipsește o secțiune Easy Power Section nu este o opțiune în acest cântec! Mai jos sunt câteva dintre secțiunile mai puțin dificile de la începutul cântecului unde puteți câștiga puterea Star - Dacă puteți obține aceste, puteți obține secțiunile ușoare pe tot melodia:
  • Chiar înainte ca instrumentele puternice să se întoarcă în timpul primului verset, există câteva coarde ușoare urmate de o scară scurtă, care poate fi lovită pentru puterea de stele.
  • Imediat după aceasta, există un șir lung de note verzi rapide care dau putere de stele.
  • Când versurile se comută la "Deci, acum zboarăm vreodată liber / suntem liberi înainte de furtună," Există două secțiuni de alimentare cu stea ușoare chiar la rând.
  • La începutul primului cor ("Atât de departe..."), există o oportunitate foarte ușoară de putere cu două coarde. Utilizați barul Whammy aici pentru a obține o putere suplimentară de stea!
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul 9
    4. Utilizați cu atenție puterea stea. Într-o melodie dificilă, deoarece supraviețuirea este mai importantă decât punctele câștigătoare, puterea Star nu este de ajutor dacă nu o utilizați pentru a vă ajuta prin cele mai dificile pete. În timp ce aproape Întreaga melodie este destul de dificil ca orice parte să provoace eșecul, există câteva părți pe care cele mai multe jucători de la nivel înalt sunt chiar mai greu decât restul. Acestea sunt enumerate mai jos (numele pentru fiecare secțiune provin din modul de practică):
  • "Sunt ciocanul" (intro)
  • "Cele mai bune valuri"
  • "Climactică acumulată"
  • "Herman solo"
  • "Ce..!?"
  • "Ramparea dragonilor."
  • "Twin solo" - Dacă puteți trece prin aceasta, restul cântecului ar trebui să fie ușor de gestionat.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea abilităților tale
    1. Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expert 10
    1. Folosiți complet modul de practică. Funcția de practică a lui Guitar Hero este cea mai bună prietenă când vine vorba de cucerirea melodiilor extrem de greu ca "Prin foc și flăcări". În modul de practică, aveți o mare varietate de caracteristici la îndemână care fac ușor să lucrați treptat pentru a juca "real" cântec. Acestea includ:
    • Abilitatea de a încetini tempo-ul cântecului.
    • Abilitatea de a practica părți individuale ale piesei fără a fi nevoie să joace restul cântecului.
    • Abilitatea de a regla viteza de derulare - Rețineți că acest lucru vă cere să introduceți un cod de cheat prin meniul Opțiuni.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expert 11
    2. Începeți să jucați melodia pe o "realizabil" Dificultate, apoi lucrați la expert. Cu excepția cazului în care aveți abilitățile lui Herman Li (chitaristul și compozitorul pentru Dragonforce), șansele pe care le veți putea șterge această melodie pe expert prima dată când încercați să fiți foarte, foarte subțire. Cea mai bună modalitate de a obține bun la această melodie este, în general, pentru a începe la o dificultate care vă permite să treceți în mod consecvent prin intermediul cântecului (chiar dacă această dificultate este ușoară.) Acest lucru vă va oferi o senzație de important "Momente" a melodiei și vă ajută să vă construiți treptat viteza și precizia (chiar dacă saltul de la normal la greu și greu de expert sunt destul de masivi.)
  • În plus, jocul cu dificultăți mai ușor vă va permite să treceți peste intro, astfel încât să puteți practica părțile care vin după.
  • Imaginea intitulată bate prin foc și flăcări pe pasul expertului 12
    3. Practicați alte melodii dificile pentru varietate. Abilitățile care vă permit să bateți alte cântece dificile de chitară sunt la fel de utile pentru "Prin foc și flăcări" - Plus, practicând alte cântece grele vă vor oferi un mic varietate pentru a vă menține "Arzând afară" pe dragonforce. Mai jos sunt o selecție de cântece de chitară de la jocurile care au "Prin foc și flăcări" care sunt considerate a fi unele dintre cele mai dificile:
  • Guitar Hero III
  • "Plouă sânge" prin Slayer
  • "Diavolul a coborât în ​​Georgia" (Cover) inițial de Banda Charlie Daniels
  • "unu" de către metallica"
  • Guitar Hero Smash Hits
  • "Joaca-te cu mine" de extreme
  • "Fiară și prostituata"prin răzbunarea șapte orificiu
  • "Trooperul" de Iron Maiden
  • Imaginea intitulată bate prin incendiu și flăcări asupra pasului expert 13
    4. Ascultați cântecul în viața reală. O parte din ceea ce face "Prin foc și flăcări" atât de greu de clar este că este foarte dificil să ghicești ce va veni în continuare. Cu toate acestea, ascultarea cântecului în viața reală până când vă amintiți mai mult sau mai puțin cum merge întregul lucru poate face acest lucru puțin mai ușor. Odată ce aveți o senzație bună pentru progresul cântecului, puteți să vă planificați în timp ce îl jucați în Guitar Hero - de exemplu, dacă știți că Herman Li este pe punctul de a începe, poate doriți să vă opriți să vă declanșați puterea de stea până când ai nevoie de ea.
  • sfaturi

    Dacă vă bazați pe puterea de stele pentru a trece solo-urile, calendarul este totul.Există 3 ușor de realizat fraze de putere ale stelelor în solo.Aveți grijă să nu utilizați puterile dvs. existente într-un mod, astfel încât atunci când se termină, nu puteți colecta 2 din cele 3 fraze.Un sfat bun este de a utiliza puterea dvs. de stele existentă imediat când solo-urile încep (în loc de așteptare).Când se termină puterea de stele, ar trebui să fiți gata să luați frazele de putere de 3 stele.
  • Dacă doriți ca acesta să fie aproape imposibil, puneți cheat Hyper-Speed ​​în meniul cheat și îl întoarceți "Viteza # 5". Codul este portocaliu, albastru, portocaliu, galben, portocaliu, albastru, portocaliu, galben (o modalitate bună de reținut este prima literă a fiecărei vrăji de culoare "o băiat"). Amintiți-vă să strângeți nota la intrarea în ea.
  • Redarea acestui cântec pe Co-op vă ajută și.
  • Pentru a practica hammer-urile lungi, încercați cultul de personalitate solo, sau numele meu este Jonas Intro, Outro și Solo. Nu uitați să practici, de asemenea, stâncile lui Dover Intros și un solo pe instruire.Lucrați drumul spre cea mai mică viteză la viteza maximă.
  • Practica face perfect.Dacă nu pari să o transmiteți, lucrați pe alte melodii. Un obiectiv bun de practicare este de a ajunge la 10 milioane de puncte cu melodiile dvs. de 42 de seturi.
  • Dacă doriți să învățați intro, încercați acest cântec pe Gh: sh, deoarece intro este toate notele de atingere în acel joc.
  • Avertizări

    Nu petreceți 10 ore pe zi încercând să o bată. Practicați doar solo, intro, post nebunie și "Ramparea dragonilor." Veți obține mai bine și mai bine.
  • Dacă nu știți cum să atingeți eficient solo-urile din mijlocul melodiei, nu încercați să le atingeți pe o performanță reală. Încercați doar modul de practică. Dacă încercați încă să învățați, căutați videoclipuri de la alți jucători pentru a vedea cum o fac.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2 sau Computer compatibil de acasă
    • Copia Guitar Hero III: Legende de rock sau Guitar Hero: Hits Smash (sau Guitar Hero: Cele mai mari lovituri în Europa) pentru sistemul enumerate mai sus pe care îl aveți
    • Controler de chitară compatibil sau o schemă de control alternativă adecvată pentru sistemul pe care îl aveți
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar