Cum de a repara o xbox 360 care nu pornește

Dacă Xbox 360 nu pornește, nu mai disperați încă. Există mai multe lucruri pe care le puteți încerca să o ridicați și să alergați fără a vă murdări mâinile. Dacă Xbox 360 este pe ultimele sale picioare, este posibil să puteți efectua singuri o reparații de bază. Reparațiile mai mari pot fi mai bine să fi făcut de către un profesionist, dar puteți încerca singur dacă doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea problemei
  1. Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 1
1. Verificați luminile din partea din față a Xbox 360. Inelul luminilor din jurul butonului dvs. de alimentare poate indica ce fel de problemă pe care o experimentați. Acest lucru poate ajuta la determinarea modului de fixare:
  • Lumini verzi - sistemul funcționează normal.
  • O lumină roșie - aceasta indică un eșec general de hardware și este de obicei însoțită de un cod de pe ecranul TV (e.G. "E74"). Vedeți următoarele secțiuni pentru unele sfaturi privind obținerea acestui fix.
  • Două lumini roșii - acest lucru indică faptul că consola se supraîncălzește în prezent. Rotiți Xbox 360 pentru câteva ore și asigurați-vă că acesta este ventilat pe toate părțile.
  • Trei lumini roșii - acesta este inelul roșu al morții și indică un eșec hardware major. Acest lucru apare de obicei deoarece placa de bază a fost supraîncălzită și devenită deformată, determinând chips-urile să piardă contactul. Va trebui să vă deschideți sistemul și să îl reparați singur sau să îl trimiteți în reparații profesionale.
  • Patru lumini roșii - aceasta indică un cablu A / V defect sau neacceptat.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 2
    2. Verificați lumina de pe sursa de alimentare. Sursa de alimentare a Xbox 360 are, de asemenea, o lumină pe spate. Această lumină vă poate ajuta să determinați dacă alimentarea cu energie electrică nu reușește:
  • Nici o lumină - sursa de alimentare nu primește energie de la perete.
  • Lumina verde - sursa de alimentare funcționează corect și Xbox este pornit.
  • O lumină portocalie - sursa de alimentare funcționează corect și Xbox este oprit.
  • Lumina roșie - sursa de alimentare nu reușește. Cea mai frecventă cauză este o sursă de supraîncălzire. Deconectați-l pe ambele capete și lăsați-l să stea cel puțin o oră.
  • Partea 2 din 3:
    Remedierile de bază
    1. Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 3
    1. Utilizați un deget goală pentru a apăsa butonul de alimentare (Xbox 360 S). Modelul S are un buton sensibil la atingere și poate să nu funcționeze cu un deget cu mănușă sau dacă utilizați un unghi. Apăsați butonul cu degetul gol pentru a porni consola.
  • Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 4
    2. Lăsați alimentarea cu energie rece. O sursă de alimentare de supraîncălzire este unul dintre cele mai frecvente motive pe care o Xbox 360 nu o va începe. Mulți oameni încalcă alimentarea cu energie, dar acest lucru poate duce la construirea de căldură. Asigurați-vă că sursa de alimentare este bine ventilată și nu este blocată de alt obiect.
  • Deconectați sursa de alimentare la ambele capete și lăsați-o să stea cel puțin o oră să se răcească.
  • Asigurați-vă că ventilatorul din sursa de alimentare funcționează încă. Ar trebui să puteți auzi un sunet slab când sursa de alimentare este conectată și pornită. Dacă ventilatorul a eșuat, va trebui să obțineți o nouă sursă de alimentare.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 5
    3. Lăsați consola să se răcească. Dacă primiți două lumini roșii pe butonul Xbox 360 Power, consola dvs. este supraîncălzită. Opriți-l pentru câteva ore pentru a lăsa să se răcească. Asigurați-vă că Xbox 360 este plasat într-o zonă bine ventilată și că niciun alt obiecte nu sunt direct în continuare sau stivuite pe partea de sus a acestuia.
  • Există o mulțime de dovezi anecdotice că păstrarea xbox 360 orizontal va duce la o mai bună răcire.
  • Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 6
    4. Încercați un alt cablu video. Dacă Xbox 360 afișează patru lumini roșii, cablul dvs. video poate fi deteriorat sau incompatibil sau conexiunea nu este completă. Verificați dacă toate prizele sunt conectate corespunzător. Încercați să utilizați un cablu video oficial de înlocuire pentru a vedea dacă problema dvs. este fixată.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 7
    5. Deconectați orice periferic. Uneori puteți avea prea multe lucruri conectate la Xbox 360, făcându-l să atragă prea multă putere. Acest lucru este valabil mai ales cu consolele modificate cu hard disk neoficiale sau alte periferice. Deconectați tot ce puteți și încercați să porniți din nou consola.
  • Acest eșec este în mod obișnuit însoțit de codul de eroare E68 pe televizor.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 8
    6. Căutați știfturi îndoite în porturile USB. O cauză comună de eșec pentru consolele Xbox 360 este pini îndoită în porturile USB care determină un scurtcircuit:
  • Examinați porturile USB de pe Xbox 360, atât în ​​față, cât și în spate. Dacă oricare dintre bolțurile din interior se ating reciproc sau carcasa portului, acestea cauzează probabil un scurtcircuit.
  • Cu Xbox deconectați, utilizați pensete pentru a îndoi ușor pinii înapoi în poziția inițială. Evitați utilizarea portului USB în viitor, dacă este posibil, astfel încât știfturile să nu fie îndoite din nou.
  • Partea 3 din 3:
    Fixarea unui inel roșu de moarte
    1. Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 9
    1. Obțineți consola dvs. reparată de Microsoft dacă este încă în garanție. Dacă consola dvs. este încă acoperită de garanția Microsoft, ar trebui să fiți reparați gratuit sau pentru o reducere. Este posibil să primiți o consolă de înlocuire dacă este deteriorată dincolo de reparații.
    • Vizita DevicesPort.Microsoft.com / en-us Pentru a vă înregistra dispozitivele, verificați starea garanției și solicitați serviciul.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 10
    2. Obțineți un cod de eroare secundar. Inelul roșu al morții (trei lumini roșii în jurul butonului de alimentare) poate indica o varietate de probleme diferite hardware. De cele mai multe ori, va fi pentru că consola a supraîncălzit și consiliul a fost deformat, cauzând chipsuri să piardă contactul. Puteți utiliza codul de eroare secundar pentru a determina cauza exactă:
  • În timp ce consola este pornită și luminile roșii clipește, apăsați și mențineți apăsat butonul de sincronizare din partea frontală a Xbox-ului.
  • În timp ce țineți apăsat butonul de sincronizare, apăsați și eliberați butonul de ejectare.
  • Rețineți luminile intermitente care indică prima cifră. O lumină înseamnă prima cifră este "1," două mijloace "2," trei mijloace "3," și patru mijloace "0."
  • Apăsați din nou butonul de evacuare pentru a obține următoarea cifră. Există patru cifre totale.
  • Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 11
    3. Determinați ce înseamnă codul. Odată ce aveți un cod secundar, puteți să-l căutați pentru a vedea ce este problema dvs. hardware. Puteți găsi semnificațiile de cod la Xbox-experți.COM / Coduri de eroare.php.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 12
    4. Apasă pe "Detalii" link lângă codul pe care îl obțineți. Aceasta va afișa reparațiile cunoscute care pot remedia codul, precum și la punctul de vedere la părțile și instrumentele corespunzătoare de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 13
    5. Considera "profesional" reparație. Chiar dacă consola dvs. este în afara garanției, poate fi mai ușor să o reparați la magazinul de electronice locale sau la garajul lui Hobbyist decât să-l încercați singur. Verificați Craigslist și anunțuri locale pentru serviciile de reparații Xbox 360. Acest lucru este deosebit de important dacă Xbox trebuie să fie redilat, deoarece acest lucru necesită un echipament special pentru a face corect.
  • Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește la pasul 14
    6. Comandați kitul de reparare adecvat. Una dintre cele mai comune părți de înlocuire de care aveți nevoie este o înlocuire a clemei X. Aceasta este piesa care păstrează radiatorul atașat la CPU și obținerea unui nou va păstra lucrurile solide în poziție. De asemenea, veți avea nevoie de o pastă termică nouă pentru a aplica între CPU și radiator.
  • Dacă înlocuiți clemele de pe Xbox 360, probabil că aveți nevoie de un burghiu pentru a instala șuruburile de înlocuire mai mari.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 15
    7. Găsiți un ghid specific pentru repararea pe care o efectuați. Există prea multe variații pentru a lista aici, deci căutați un ghid de reparații care se potrivește cu codul de eroare. Este posibil să aveți nevoie de unelte suplimentare ca o pistol de căldură pentru a refuzi lipirea. Reparațiile diferite vor varia în mod sălbatic în dificultate și materialele necesare.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 16
    8. Deschideți Xbox 360. Cele mai multe reparații vă vor cere să deschideți Xbox 360. Acesta este un proces destul de complicat și este mai ușor cu un instrument special care este inclus în majoritatea kiturilor de reparații. Vedea Deschideți un Xbox 360 Pentru instrucțiuni detaliate.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 17
    9. Deconectați și scoateți unitatea DVD. Va trebui să eliminați unitatea DVD pentru a ajunge la componentele de dedesubt. Deconectați cele două cabluri care ies din partea din spate a unității, apoi ridicați unitatea în sus și în afara.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 18
    10. Scoateți giulgiul ventilatorului și fanii. Ventilatorul ventilatorului se dezlănțuie și poate fi setat pe lateral. Scoateți cablul care leagă ventilatoarele la placa de bază, apoi opriți fanii din carcasa metalică.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 19
    11. Curăța praful. Dacă Xbox-ul dvs. este supraîncălzită, curățarea prafului din interior poate face o mare diferență. Utilizați o pensulă curată pentru a scoate praful din radiator și o cutie de aer comprimat pentru a sufla praful din crevases.
  • Scoateți ventilatoarele și scoateți cu grijă praful de la fiecare lamă utilizând peria. Nu suflați fanii cu aer comprimat, deoarece acest lucru poate face ca ventilatoarele să se rotească mai repede decât acestea sunt concepute.
  • Imagine intitulată Fixați un Xbox 360 care nu pornește Pasul 20
    12. Scoateți modulul RF din partea frontală a consolei. Aceasta este micul tablă logică care este montată pe verticală de-a lungul frontului consolei deschise.
  • Va trebui să utilizați o spadă sau capă pentru a opri ecranul, apoi o șurubelniță Torx pentru a îndepărta cele trei șuruburi.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 21
    13. Răsturnați consola și scoateți șuruburile care dețin placa de bază. Există nouă șuruburi de aur Torx T10 și opt șuruburi negre Torx T8.
  • Kitul dvs. RROD Fix-IT va include probabil înlocuitori pentru cele opt șuruburi T8.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 22
    14. Rotiți cu atenție consola înapoi și scoateți placa de bază. Puteți ridica placa de bază din față. Aveți grijă să nu lăsați placa de bază să cadă în timp ce întoarceți consola.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 23
    15. Pry x clemele de pe partea din spate a plăcii de bază. Dacă reparați-vă apelurile pentru înlocuirea clemei X sau doriți să aplicați o nouă pastă termică la radiatorul CPU, va trebui să scoateți clemele X din partea din spate a plăcii de bază.
  • Utilizați un cap de cap mic pentru a opri clema x departe de postul de reținere până când iese din canelură.
  • Introduceți cap plat sub clema eliberată și apoi opriți-l complet de pe postare. Repetați pentru fiecare colț al clemei.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 24
    16. Trageți radiatorul de pe CPU. Este posibil să trebuiască să aplicați o mică forță pentru a sparge sigiliul vechii paste termice.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește Pasul 25
    17. Curățați pasta termică veche folosind alcoolul de frecare. Asigurați-vă că ați curățat atât CPU, cât și suprafața de căldură, astfel încât nici una dintre vechile paste rămâne.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 26
    18. Aplicați o nouă pastă termică. Aplicați o mică picătură de pastă în centrul procesorului dvs. Xbox 360. Scăderea ar trebui să fie mică, mai mică decât o mazăre. Nu trebuie să o răspândiți. Dacă picătura este plasată exact în centru, se va răspândi automat când este instalat radiatorul.
  • Imagine intitulată Fix un Xbox 360 care nu pornește la pasul 27
    19. Urmați instrucțiunile suplimentare de reparare. Aceasta acoperă elementele de bază ale curățării sistemului, înlocuind clemele și aplicarea unei noi paste termice. Consultați Ghidul dvs. de reparații pentru a vedea ce altceva trebuie să faceți pentru a obține sistemul dvs. fixat. Acest lucru ar putea include refluderea lipiciului care leagă chips-urile la placa de bază, care este un proces complicat.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar